Şimdi Ara

MSI Shout Out Kampanyası! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
30.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende de böyle. werewolf21 adlı arkadaşa mesaj attım. Belki yardımcı olur bize.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    hocam hesabı açtıramıyormuyuz tekrar çözümü var mı  

    Çözüm buldun mu hesabın için ? Ben iki monitör almıştım 2 hafta önce. İki hesap açıp ikisini de oyunlar için kayıt yapmıştım. Bugün kontrol amaçlı girdiğimde ikiside ip den banlanmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem valhalla hem shoutout yapanlar nasıl yaptı? Shoutout kısmında benim anakart olmadığı için mi yapamıyorum. Ayrıca b460'lar olupta z490 gaming edge wifi olmaması nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum. Msı'a da mesaj attım. Bu işi kovalayacağım. Böyle saçmalık olmaz.

  • MSI Shout Out Kampanyası!

    Steam cüzdan kodu kampanyası geri dönmüş.

  • Geri ödeme çıkmıştı 177 lira yatacaktı. Dün paranın havale ile yatırılıdığını berlirtmişler ancak hesabımda böyle bir durum söz konusu değil.

  • darquesse30 D kullanıcısına yanıt

    2 3 gün beklemen gerekebiliyor.

  • bune lan 200 lira kodun 50 lirasına çökmüşlerMSI Shout Out Kampanyası!  

  • z490 tomahawk anakart almıştım. tek bir ürünle 3 kampanayadan faydalanabildim.


    steam kodlarını başvurudan 1 hafta sonra maile gönderdiler. valhalla kodu başvurudan 2-3 gün sonra geldi.profilinizin bulunduğu ürünlerim kısmında "taleplerim" butonuna tıkladığınız zaman açılıyor beni baya uğraştırdı rastgele buldum ve her ihitimale karşı oyun kodunu kopyalayıp kayıt etmiştim. geçen gün öylesine bir bakayım dedim valhalla kodu çıkmıyor yani kopyalamasam kullanamıcaktım. 177 tl iade başvurudan yaklaşık 15 gün sonra banka hesabıma yollamışlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darquesse30

    Geri ödeme çıkmıştı 177 lira yatacaktı. Dün paranın havale ile yatırılıdığını berlirtmişler ancak hesabımda böyle bir durum söz konusu değil.

    Ne kadar sürdü yatması? Benim 1 ay oldu hala bir şey yok.

  • Arkadaşlar msi mi monster mi ve neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır beklıyorum dosya gozden gecırılıyor yazıyor rezıl bu msı

  • furs0n kullanıcısına yanıt

    Ben de bugün çektim hocam 4 Aralık 2020 de başvurmuştum.

  • Bu steam kodlarının kullanım süresi varmı. Benim sayfada görünüyor ama tarih vs yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legaLAlien kullanıcısına yanıt
    Ben de hepsine teker teker başvurdum. Steam 15 güne geldi para iadesi onaylandı sürenin geçmesini bekliyorum fakat valhalla malesef gelmedi. Ticket atıp sorduğumda başvuru yapmamışsınız sadece ürünü kaydetmek yeterli değil dediler. Oysaki ben hepsine titizlikle başvurmuştum. Üzdüler açıkçası.
  • 2020 Mayıs ayında aldığım monitörün böyle bir kampanyaya dahil olduğu öğrendiğim an (Şubat 2021) güzel bir yorum paylaştım 150 tl değerinde Steam kodunu aldım. Haa yalan yok monitörden gerçekten memnunum bir sorunum olmadı.


    https://www.hizliresim.com/SAEHEI][img]https://store.donanimhaber.com/2b/3c/ab/2b3cab7a56547d10ac256eca3f2d4aa0.jpg[/img][/url]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 24 Şubat 2021; 8:31:18 >




  • Aldığım güç kaynağı için geri ödeme ve Steam kodu kampanyasına başvurdum ama herhangi bir e-posta gelmedi katılım ile ilgili. Bir şey yapmam gerekiyor mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MSI Türkiye Merhaba,

    Hepsiburada alt satıcılarından MSI Gaming Koltuk satın almak istiyorum,

    Bu yeni kampanyaya dahil ediliyor mu ? Yoksa sadece belirttiğiniz satıcıların olması gerekiyor ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: altug_unver

    19 Haziran da mag272cqr monitörü hepsiburada üzerinden satın aldım.

    Büyük bir hevesle bekledim 22 Haziranda geldi,kurdum. Ölü piksel testleri yaptım hiç bir şey yok gibiydi. 23 Haziran gecesi donanımhaber de gezerken açık renk olan ekranın sağ tarafında küçük bir toz tanesi gördüm. Silmeye çalıştım çalıştım yok gitmiyor. Panele içerden toz girmişti.Resimde alttan 4. çizginin hemen altında göreceksiniz.

    Bu kadarcık bir toz tanesi için ne yapmalıydım karar vermek için bir yandan da sinirle kapattım bilgisayarımı uyudum. Sabah uyanınca belki şans yüzüme güler de gitmiştir, belki de ben yanlış görmüşümdür uyku sersemi olarak diye bilgisayarımı açtım. Maalesef yerinde duruyordu. Hatta kötü bir şey daha eklenmişti bu sefer sol tarafta ölü piksel gibi boyutu olan panel üstünde bir leke vardı.

    Onu görünce kesinlikle geri göndermeliyim dedim. Resimde göreceğiniz gibi 24 Haziranda iade işlemlerine başladım.

    Hepsiburadaya cihazda arıza olduğunu caymak hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Onlardan gelen cevap açılan ürünlerde cayma hakkı kullanamayacağı yönündeydi. Cihazın servise gitmesi gerektiğini söylediler. Böyle bir haklarının olmadığını internetten ve telefon satışlarında koşulsuz iade edebileceğimi söylesem de bana servise mi gönderelim size mi gönderelim diyerek kestirme cevap verildi. Yüz yüze kavga edebileceğim bir yer olmadığı için maalesef servis seçeneğini seçtim. Msi rapor yazacak, hepsiburada ya yeni cihaz verecek yada para iadesi yapacaktı. Bugün ayın 18i yarın monitörü alalı 1 ay olacak. Asgari ücretle çalışan biri olarak bütün sınırlarımı zorlayarak aldığım monitörü kullanmadan bir de taksidini ödedim ayrıca eski monitörümü satarakta bir taksidini ödemeyi düşünürken yaşanan durumdan dolayı eskiyide satamıyorum. Kısacası rezillik üzerine rezillik çekiyorum. Hepsiburada dan bir dünya alışverişim olmuştur fakat yaptıkları çok büyük ayıptır. Zaten sadece kargonun İzmir den İstanbula hepsiburadaya gitmesi 1 hafta sürdü. Bir müşteri bu kadar mağdur edilemez.

    İlk ürünü gönderdiğimde paramı iade yapsalardı ilk kampanyada tekrar alacaktım yada değiştireceklerse de sıkıntı yaratmayacaktım. Fakat bu yaşanılan zaman kaybından dolayı cihaza karşı hevesimi de yitirdim açıkçası. Cihazın servisi İzmirde olsaydı belki bu kadar uzun sürmeyecekti işlemler. Ben zaten cihazı araştırarak isteyerek aldığım için direk servise götürüp DOA kapsamında cihaz değişimi isteyecektim. Ama içimdeki o hevesi büyük kısmı hepsiburada kaynaklı öldü :(


    Bende isterdim iyi yorum yazmayı ama yaşanılanlar bu kadar rezil!

    Hocam sonuç noldu en son?





  • Uzun bir süre geçtikten sonra Hepsiburadadan cevap gelmeyince Msi servisiyle iletişime geçtim. Konuştuğum tarihten ortalama 1 hafta önce hepsiburadaya değişim/iade belgesini gönderdiklerini söylediler. Anında hepsiburadaya geri dönüş sağladım. 3 gün sonra paramı iade ettiler ki ben iade değil değişim istemiştim. Sonrasında hevesim kaçtığı ve ürünün kampanyası bittiği için almadım. 3 ay sonra filan daha üst modeli amazon da kampanyaya denk getirim daha üst modelini aldım. Aynı problem yine yaşadım. Amazonla iletişime geçtim. Elimizde stok kalmadı siz kullanmaya devam edin. Stok gelince yeniden sipariş edip ürün elinize geldikten sonra eskisini gönderin. Sonrasında bizimle iletişime geçip aradaki fiyat farkını da alabilirsiniz dediler. Kısacası hepsiburada pişmanlıktır.

  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

    Ben de güç kaynağı, kasa ve anakart almıştım. Sadece güç kaynağı bu kampanyaya dahilmiş. Bilmiyordum. Ama süpriz oldu. Mail bana da gelmedi. Güç kaynağı için yorum yapıp bunu shout out üzerinden bildirdikten birkaç gün sonra MSI Member Center'da dolaşırken onaylandığı ve yanda da 150 liralık steam kodlarını gördüm. Tavsiyem şu adrese gidip

    MSI Shout Out Kampanyası!
    MSI Shout Out Kampanyası! account.msi.com
    MSI Member Center
    https://account.msi.com/login


    En aşağılara doğru inmen gerekiyor. Approved yazar altında da güç kaynağı bilgileri sağ tarafta da kodları bulabilirsin. 31 Mart son gün diyor ama kodlar için mi yoksa katılmak için mi bilemedim.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.