Şimdi Ara

***SATILDI*** MSİ RTX 2070 GAMİNG Z (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuya yorum yaparsın, mesajları sildirirler. Sildir babam sildir, sildir babam sildir. Bu kaçıncı sildirme?

    Konu mesajlardan, yorumlardan pert olur. Çünkü forum kullanıcıları haklı olarak tepkilerini gösterirler. Hooopp yeni konu aç. Aç babam aç, aç babam aç. Bu kaçıncı yeni konu?

    Kart desen haftalardır aylardır ilanda, yıllan babam yıllan yıllan babam yıllan, yıllandıkça değeri artıyor mübareğin. Dolar, euro biraz daha artsın da 2 aya falan 4.500 e gelsin şöyle fiyatı kartın.

    Kardeş bu gidişle kartını belki 3000 serisi çıktığında ağustos-eylül ayı gibi satarsın, nede olsa yıllandıkça kartta güçleniyor 3070 le kafa kafaya girer bu yavru.
  • lionsfire kullanıcısına yanıt
    Elektronik ve yatırım araçlarını karşılaştırmak ne kadar mantıklı bunu size bırakıyorum. Elektronik dediğiniz ürünler devre, bobin, kondansatör vs yani üzerinden akım geçtikçe bozulma ihtimali artan yani eskiyen ürünler o nedenle değer kaybı yaşıyorlar. Mesela şu an ikinci el bir i phone 6s e 650 dolar vericek bir arkadaş var mı aranızda? Varsa ben satarım. Şunu diyebilirsin i phone 6s çıktığında dolar ne kadardı şimdi ne kadar diye. Ancak siz o kartı aldığınızda da dolar seviyesi yine düşük değildi. Dolar kuru ve 2. El oluşu ile olması gereken seviye 3000 TL dir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • odurmus O kullanıcısına yanıt
    Kartın piyasası ile ilgili bir fikrim yok açıkçası sadece aldığından pahalı satıyor yorumuna karşı bunu yazdım. Dikkat çekmesi açısından bu benzetmede bulundum, elektronik konusunda haklısınız ama arabayla, makineyle vs kıyaslayabilirsiniz. Eskiden dacialar 40-45 bindi şimdi onun ikinci eli bile daha pahalı çünkü onu satan birisi herhangi bir ürün aldığında yeni fiyatı üzerinden alacak. Demem o ki mal piyasadaki ederine göre satılır, alındığı paraya göre değil. Onun dışında ne kadar eder, piyasası nedir orasını size bırakıyorum, dediğim gibi pek hakim değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    sende anca boş boş yazarsın :)
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Ürün duruyorsa alabilirim

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.