Şimdi Ara

Msi RTX 2060 mı Gigabyte RTX 2060 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı güncelleme vakti geldi. Msi gtx1050 ti 4x gaming ekran kartım artık tat vermiyor. düşük fps veriyor. bende ilk önce gtx 1660 ti alacaktım sonra bütçeyi biraz daha zorlamaya karar verip rtx2060 düşünmeye başladım. ana kartım msi olduğu için ilk önce msi ekran kartlarına baktım. malum msi mystic light özelliğini kullanıyorum. anakartım msi z370 gaming pro carbon ac işlemcimde intel i5 8400. oynadığım oyunlar artık düşük ayarlarda oynatıyor. red dead redemption 2, forza 4 rust vb oyunlar oynuyorum. şimdi iki tane model buldum. gigabyte çok hoşuma gitti fakat msi mystic light ile uyumlu olur mu ? msi daha pahalı ve özellik olarak düşük. ama kasa görselinede önem veriyorum. rgb ram rgb fan vb. sizce hangisini almalıyım ?
    https://www.epey.com/ekran-karti/msi-geforce-rtx-2060-super-gaming-x.html#
    https://www.epey.com/ekran-karti/gigabyte-aorus-geforce-rtx-2060-super-8g.html







  • Her firma kendi yazilimi icinden rgb kontrolu yapilmasini istiyor. Gigabyte'da kendi yazilimi disinda calismayacaktir. Aorus cok guzel gozukuyor ancak rgb icin mecburen ayri yazilim indirmeniz gerekecek. İki kartta performans ve sogutma olarak cok iyidir zaten burada konu sizin keyfinize kalmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında z370 gamıng pro carbon ac ile msı rtx 2060 gamıng z trident argb 2x8 rm kiti kullanmıstım emın ol o setupu cok teknolojı magzası gezdım o guzellıgı yakalayamadım hele mystıck lıght efsane oluyor
  • Dreandes kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki gigabyte biraz daha iyi epeyde karşılaştırdığım da hemde ucuz fakat dediğiniz gibi rgb uyumlu olmayacak. Bu kadar dert etmelimiyim rgbyi . Fiyat farkı 500 tlye yakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1660TI almayı düşünürken 2060super e çıkmışsın ama düz 2060 2300TL civarına satılıyorken bulduğun modellere 3500TL civarı vermekten daha iyi olabilir.

    Ve 1-2 şerit led alıp kartı dilediğin gibi süsler myticlight la da kontrol edebilirsin.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şaşırdım vallahi neden biranda böyle çıktım diye. ama aldım mı iyisini alayım dedim en azından 1660ti den daha fazla götürür beni. 8 gb 256 bit OC da yaparım ki gerek kalmaz gibi bence. Şerit ledim var fakat kasayı değiştireceğim 5 aya. Ekran kartını yan bir şekilde koyacağım fanlar dışa bakacak şekilde ondan dolayı görünümüne önem veriyorum. Amazondan getirmeyi planlıyorum ekran kartını.
  • öncelikle 2060 süper e 3800 üstü vermek akıl karı degil daha iyi olan 5700xt nitro modelini alabilirsiniz illa nvdia takıntınız varsa o paralara 2.el rtx 2080 kovalayın 4000 e filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.