Şimdi Ara

MSI PUBG Invitational

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI PUBG Invitational


    MSI PUBG Invitational

    İlgi çekici içerikleri, düzenli bir takvimle oyuncularla buluşturmayı hedefleyen MSI Türkiye, Twitch kanalını hayata geçiriyor. Kanalın lansmanı, oyun ve donanım dünyasından tanıdığınız yayıncılar eşliğinde yapılacak bir PUBG turnuvası ile gerçekleştirilecek.


    17 Şubat Cumartesi saat 20:00’da MSI Türkiye Twitch kanalı,https://www.twitch.tv/MSIGAMINGTR üzerinden yayınlanacak olan PUBG turnuvası toplam 3 etaptan oluşuyor.

    • Birinci etap ısınma ve eğlence amaçlı. Herkes aynı bölgede toplanacak ve silah kullanmadan, sadece çıplak elle mücadele edilecek. Kazanan sembolik bir ödüle sahip olacak.

    • İkinci etap, 3 turdan oluşacak ve sadece özel davetliler eşliğinde gerçekleşecek. Puan tablosu üzerinden ilk 3’e girenler MSI Geforce GTX 1080 Ti, GTX 1070 Ti ve GTX 1050 Ti ekran kartlarını kazanacaklar.

    • Üçüncü etaba yayıncılar seçtikleri bir takipçisi ile katılacak. Duo squad formatında kurgulanan etapta, izleyiciler sevdikleri yayıncılar ile PUBG oynamanın keyfine varırken dereceye girmeleri halinde unutamayacakları bir ödülün sahibi olacaklar. Birincilik ödülü MSI GeForce GTX 1060, ikincilik ödülü GTX 1050, üçüncülük ödülü ise GTX 1030 olacak.

    İzleyenler de kazanıyor

    Yayın sırasında yapılacak çekilişle, izleyicilere de MSI GAMING klavye, mouse, kulaklık Steam kodu gibi ödüller verilecek.

    Sevilen yayıncılar birarada!

    Alp Sarıyer, Atakan Tarkan, Bahadır Acar, Buğra Akpınar, Cahit Yıldız, Dost Kayaoğlu, Emek Turan, Eraycan Bul, Eren Minareci, Ersin Kılıç, Fatih Üstün, Mete Özbey, Murat Sönmez, Öncü Gökçe, Sezer Balta ve Taner Aydos ile birlikte birçok yayıncının katılımıyla ve Enis Kirazoğlu yorumlarıyla, Talha Aynacı moderatörlüğünde gerçekleşecek bu eğlenceli etkinliği kaçırmayın!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.