|
|
Bana da mail gelmedi işlemler sıra ile yapılıyor olabilir. |
Az önce beni aradılar ve adres teyidi yaptılar. |
|
0216li istanbuldan bir numaraydı direkt penta gönderiyor sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kameranın kalitesini çok merak ediyorum. Hiçbir örnek bulamadım. :) |
yurtdışı fiyatlara bakınca logitech c922 den biraz ucuza satılıyor ve fena değil dediğim çoğu kameradan daha pahalı. o nedenle benim beklentim çok ama bakalım. |
|
|
Merhaba arkadaşlar, benim kameram geldi ve gerçekten gayet başarılı. Herkese şimdiden hayırlı olsun ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 24 Şubat 2021; 18:2:0 > |
Bana da geldi ürün. Yurt dışı fiyatı gerçekten yüksekmiş. |
Gule gule kullanin, klavyenizin marka modelini soyleyebilir misiniz? Guzel bir modele benziyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Msi kamerayı satmak isteyen varsa alıcıyım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
(Alıntı yaptığım mesajların devamı niteliğinde güncelleme) Herkese selamlar, Birkaç arkadaşa videocam gelmiş fotoğrafları da paylaşmışlar. Pek matah birşeye benzemiyor günümüz için ama hiç yoktan iyidir, iş yapar.Adı MSI FHD PROCAM, sanırsam LOGITECH C920 modelinin aynısı (en azından görünüşte), 500 liradan sahibindende satışa koymuşlar bile hediyesine ulaşan arkadaşlar. Piyasa fiyatı sanırım biraz daha yüksek ona göre de satabilirsiniz. 900 liralık monitör aldığımızı düşünürsek 400TL D&R + 500 TL satışla (veya kullanılsa da iyi) monitörü ücretsize getirerek güzel bir sıcak fırsat yakalamış olduk. Dip Not: Sanırım kameralar aynı değil oto fokus ve şekilli led aydınlatma vs yokmuş, MSI biraz daha ucuzca gibi. Kontrol edersiniz. Bu yazıları paylaşırken 5 adet kampanya geri dönüşüm olması lazımdı. Kasım ın ortasından beri ilerleyen bu süreç ancak ocak sonunda nihayete erdi. Anakart tarafında 3, monitör tarafında 2 adet kampanya vardı. Monitörün kampanyalarına ulaşmak ciddi anlamda takip ve mesai harcamama sebep oldu. Tonlarca Msi ile yazışma yapmak zorunda kaldım. Fakat sonuç olarak tüm kampanyalara ulaşmayı başardık. Bu süreci olabildiğince çok insana iletmeye çalıştım. An itibariyle bu konu altında güncelleme paylaşmayacağım. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar anlattığım bu süreçleri alıp forumun doğru yerinde konu açarak paylaşabilirler, veya bana da söyleyebilirsiniz şu konu altında yaşananları anlat gibisinden, elimden geldiğince anlatırım. Yazılar en azından kalıcı olsun. Sene sonuna doğru nasılsa aynı şeyleri yaşayacağız... Şimdilik kendinize iyi bakın herkese hayırlı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 30 Ocak 2021; 14:15:16 > |
Microsoft QSZ-00012 TR Q Bluetooth Klavye Siyah Fiyatı (hepsiburada.com) merhaba, buradan ulaşabilirsiniz. :)) |