Şimdi Ara

MSI Prestige kasalar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Şu an Almanya'da öğrenci olarak bulunuyorum ve Macbook Air kullanıcısıyım. Macbook Air günlük yaşantımın önemli parçalarından biri, her zaman ihtiyacım olacak bir bilgisayar fakat oyun oynamayı da seviyorum. Bugün mouse almak için bir mağazaya gittim ve fotoğraftaki bilgisayarla karşılaştım. Ekran kartı yazmıyordu fakat sanıyorum 1050Ti var cihazda. En azından internette böyleydi. Ne dersiniz bu bilgisayar alınır mı? Türkiyeye gelirken valize koyup getirebileceğim bir şey olduğundan düşünmeye başladım.

    Edit:Gözükmüyor olabilir, işlemci i5 8400- 1TB HDD- 128GB SSD-8 GB ram var fiyatı da 655 euro,belki %10 unu geri alabilirim.

    MSI Prestige kasalar alınır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 21 Nisan 2020; 22:41:11 >







  • 1050 Ti ekran kartlı bir sisteme bu kadar para vermeyin. Türkiye'de bile bu fiyata çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    1050 Ti ekran kartlı bir sisteme bu kadar para vermeyin. Türkiye'de bile bu fiyata çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
    Doğrudur fakat hem 4 ay daha buradayım hem de oldukça taşınabilir bir cihaz. Bunlara rağmen değmez mi?
  • kardeşim kendine slim kasa yap itx anakart al yada micro içine 2 slot ekran kartı sığar 700 euroya çözersin hemde isteğin oyunu oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.