Şimdi Ara

MSİ PE60 6QE 407XTR KULLANICILAR KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
8
Favori
9.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu nasıl alınır mı ne dersiniz

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-2qe-491tr-gtx-960m-notebook-pmu346897

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25pc40 2 kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığıyla alabilirsin.. O sadece ekrana çok karanlık ortamda alttan bakınca oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gittigidiyordan sipariş verdim pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum :D

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-pe60-6qe-407xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-1tb-7200rpm-gtx960m-ddr5-15-6-fullhd-freedos-256079435

    Kuponla 3299 tl ya geldi.
  • Arkadaşlar bende gittigidiyordan aldım şuan hiçbir sıkıntı yok on numara 👍🏻
  • Hayırlı olsun hocam
  • 👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah ama bu gittigidiyordan aldığıma pişman oldum normalde bugün kargolamaları gerekiyordu aradık bugün kargolanacak dendi ama sistemde bi değişiklik yok sisteme geçmemiştir mesaj atalım dedik cevap veren yok yarında gönderilmezse üzülerek iptal etmek zorunda kalıcam :(
  • Ürün bugün elime ulaştı tek kelime ile muazzam 8dk da windows kurdum saat 16.45den 00.45 e kadar açık kaldı. windows kurdum oyun aktardım hdd den. cs go ve gta 5 oynadım very hıgh da yağ gibi oynatıyor.

    Herkese tavsiye ederim gram kasma takılma ısınma yok.
  • WhiteWalkerss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..
  • Beyler kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.Ebrar Bilgisayar güvenilir bir yerdir ancak benim kafamı karıştıran şey bu latop akakçe'de bile 4700 küsürken gitti gidiyorda 5 küsürken adamlar nasıl 3600'e satıyor anlamadım.Hatta ben halen şoktayım.Sebebi ise hem ekran kartı 960M yani üst düzey hemde marka çoğu kişinin kazık bulduğu MSI markası.Acaba Ebrar ilanı kaldırmayımı unuttu bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
  • dostum yazında diğer satıcı firmalar arasında 400 500 TL'lik fark vardı öyle olmasına rağmen güvenip aldım sorun çıkmadı tabi yazın ayında aldığımda dolar düşüktü 2.75-2.80 arası değişiyordu şuan 3600 tl ye satmaları biraz saçma kaçıyor belki indirim yapmışlardır bilemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Over.

    dostum yazında diğer satıcı firmalar arasında 400 500 TL'lik fark vardı öyle olmasına rağmen güvenip aldım sorun çıkmadı tabi yazın ayında aldığımda dolar düşüktü 2.75-2.80 arası değişiyordu şuan 3600 tl ye satmaları biraz saçma kaçıyor belki indirim yapmışlardır bilemiyorum

    Bak sen bile garipsedin :) Çünkü dostum bilgisayar işinden anlayan birisi olarak hem marka kendimizi kandırmayalım her ne kadar kaliteli olsada MSI kazık bir marka hemde ekran kartı 960M yani fiyat doların bu seviyelerinde çok saçma geldi.Hatta ben kafamı karıştıran asıl şeyi yazmadım aynı site MSI başka marka satıyor 5 bine bununla her şeyiyle birebir aynı cidden birebir aynı atabilirim adresleri o 5 bin bu 3600 belkide kaldırmayı unumuşlardır ama bilmiyorum cidden kafam karıştı bende yazın alacam.Şimdimi alsam diye düşündüm vallaha :) Bu arada konuya bakan arkadaşlar bilgisayar alacaksanız arkadaşlar ben bayadır bakıyorum en uygun fiyatlar ve güvenilirlik ebrarda var.O yüzden başka siteye bakmıyorum bile.




  • Over. O kullanıcısına yanıt
    Fiyata göre özelliklerine baktınız mı? SSD yok, RAM 8 GB. Ham hali bu, ben de geçen Mayıs ayında Eksen bilgisayardan bu şekilde aldım. SSD ve RAM takınca fiyat diğer modellerin fiyatına geliyor. SSD ve RAM ben takarım derseniz artık her halükârda GARANTİ DIŞI bırakıyor MSI bildiğim. Ebrar'la konuşun kesinlikle. Ha SSD olmasa da olur diyorsanız ona bir şey diyemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ney69

    Fiyata göre özelliklerine baktınız mı? SSD yok, RAM 8 GB. Ham hali bu, ben de geçen Mayıs ayında Eksen bilgisayardan bu şekilde aldım. SSD ve RAM takınca fiyat diğer modellerin fiyatına geliyor. SSD ve RAM ben takarım derseniz artık her halükârda GARANTİ DIŞI bırakıyor MSI bildiğim. Ebrar'la konuşun kesinlikle. Ha SSD olmasa da olur diyorsanız ona bir şey diyemem.

    Tamamda o pahalı dediğim ürünlerde birebir aynı özelliklere sahip yani bi fark yok.Ayrıca SSD'nin oyun Fps konusunda bi fark olmadığını düşünürsek makinanın tek eksisi ram olarak duruyor.Çünkü artık oyunlarda 8 gb ram yetmeyecek seviyeye geldi.
  • Ebrardan alabilirsin 3600. Ben 3299 a 31 Aralıkta gitti gidiyordan aldım.Ama yılbaşı dolayısıyla baya indirim vardı. Ondan öncede ebrarda 3600 dü yani gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Iyi günler arkadaşlar laptop bakıyorum da bugün şöyle bir şeye denk geldim.

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-pe60-6qe-407xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-1tb-7200rpm-gtx960m-ddr5-15-6-fullhd-freedos-260896934?rcp_action=rceProductClicked

    Üründen memnun musunuz bir de gittigidiyordan daha önce bu tarz bir şey almadım sorun çıkar mı? Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende bu üründen aldımhttp://www.hepsiburada.com/msi-pe60-7rd-435tr-intel-core-i7-7700hq-2-8ghz-3-8ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000359HG msi ın kendi yazılımları hakkında bilgisi olan var mı ?Diğer merak ettiğim husus yanında windows cd si gelmedi sıfır kurulum yapmak istediğim zaman ne olucak yada recovery için ne yapıyoruz
  • Aynen bende ayar oldum nerden kapatıyoruz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TBOYH

    Ben de bu cihazı dün aldım.
    Fan hızı normal kullanımda baya düşük oluyor. Belki güncelleme yaparsan driverlarda düzelir.
    İçinden cızırtı bende de geliyor tam olarak anlayamadım harddiskten mi diye. Bios ayarlarından İşlemcinin ''c state'' devre dışı bırakınca normal kullanımda ses gelmemeye başladı ama prizden çıkarınca yine ses geliyor. Sanırım işlemci düşük frekansta çalışınca falan oluyor. Biraz oyun oynayıp ses geliyor mu diye bakacağım.
    Sen sorunu çözebildin mi? Çözebildiysen paylaşırsan ben de uygularım çözümü.

    Bir de bu cihazın alt kapağı açınca garanti bozuluyor mu?

    pe60 7rd serisi kullanmaktayım yaklasık 1 hafta oldu bahsettiğiniz ses o garip bıız bızz sesi sanırım.Gtx 1050 ekran kartı var bu modelin, bu sesin herhangi bir zararı varmı yada diğer notebook üretici firmalarda aynı sorun var mı ?




  • https://www.msi.com/faq/notebook-1975

    bunu yaptıktan sonra duzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.