Yok ya ben cocuklara pc topluyorum onlari 10 yil götürür bu kart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MSI MPG MPG B550 Gaming Edge Wifi anakart 2285 TL (2. sayfa)

-
-
Tekrar 3 adet stokta 1 tane daha aldim 2 tane stokta ilgilenen arkadaşlar icin söylüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
estafurullah hata diye birşey yok hocam tercih meselesi. Sadece am5 soket çıkmasına bu kadar az kalmışken am4 sistem kurmak veya kurmamak kararınıza kalmış. Am4 fiyat olarak çok daha uyguna gelecek bunda şüphe dahi yok, ve bugün kuracagınız güncel sistem sizi 3 4 sene daha götürecektir.
Bu anakart ortanın üstü seviyede. Eğer çocuklar için f/p sistem toplayacaksanız 500 liralık b450 s2h anakart da alsanız dahili wireless dışında çok degişmezdi hayatınız. Yok ben iyinin iyisi bir sistem toplayacağım parası çok da mühim degil zaten 5 10 yılda bir alıyorum almışken de iyisi olsun derseniz 3 ay beklemenizi önerirdim.
Arkadaş konu sahibi olmanın verdigi yetkiyle sanırım sanki vatan namus meselesi gibi savunuyor anakartı.
İlk mesajımda "Anakart güzel, çok da iyi fiyata. Alanlara hayırlı olsun" diye giriş yapmama ragmen am5 ile arasında çok bir fark yok diye savunmaya çalıştı, şimdi de bu fiyata bu seviyede kart yok diyor. Arkadaş kart güzel fiyatı da güzel zaten. 3 ay sonra am5 soket çıkacak ve allah bilir kaç nesil daha kullanılacak. İşlemcisiydi ramiydi derken tabi ki daha pahalı olacak fakat geleceğe dönük olacak. İnsanlar hala b350 anakart ile ryzen 5000 kullanabiliyor ve performansı b550 ile birebir aynı. am4 nasıl ki 5 6 sene kullanıldı, amd am5 soket için niyetinin de bu oldugunu açıkladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 5 Haziran 2022; 22:32:5 >
-
Hocam yorumlarınıza katılıyorum teknik bilgim sizin kadar değil ama düz mantik ülkemizdeki enflasyon ve kur durumu belli bugun aldigimiz bir seyi ayni fiyattan sonrasında zor buluyoruz ilaki yenisi çıktığında eskisin fiyati düşecektir ama dolar kuru ve enflasyon bu farki kapatacaktir diye düşünüyorum
Paranızı dolar olarak bekletirseniz zarara girmezsiniz. K.kartı ile alıyorsunuz birşey diyemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kredi kartı taksit
Hepsiburada 2600 e indirdi tekrardan
https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-mpg-b550-gaming-edge-wifi-am4-ddr4-5100-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-wifi-rgb-atx-anakart-p-HBV00000VBKRF?magaza=Hepsiburada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon 2285 TL fiyat güzel
atom mu parçalıyorsun kardeş?
ülkenin yarısı 1050ti ekran kartı kullanıyor, am4'ün en iyi işlemcisi 5800x3d, 5 nesil sonraki orta segment ekran kartlarını kaldırır.
burada 3080ti alabilecek bütçeli herifler sıcak fırsat takip etmiyor, orta segment ekran kartı alabilecek tayfa için 5 sene çok rahat gider, besler am4'ler.
-
fanboy değilim ama pcie 4.0 yüzünden b450 tomahawktan geçtim buna.
b350 chipset 2933mhz ram üstünde kafayı yiyor onu geç.
b450 s2h anakart kardeşime aldım 2. gün yandı, LLC değeri bile veremiyorsun biosta yok, o kadar giriş segment hiçbir şey oc olmuyor. zaten hiçbir yerinde soğutucu yok.
bu kartın mosfet vrm alayı güzel, wifi de var. 5800x3d 1-2 asgari ücretli kartları 5 sene daha besler. şimdi bile 5800x3d alamıyor insanlar 3600 takıyorlar, ileride ancak onu alırlar o yüzden am5 önermek boşa geliyor.
20-30 bine 3080ti almayacaklarına göre? max takacakları 3070, genelde 3060 ve hatta maksimum rx6600 birbirimizi kandırmayalım... o zaman neden am5?
-
Yav ne alaka hayatımda bundan daha saçma savunma görmedim.. Ayrıca 3080 kullanıyorum ve sıcak fırsatlara bakıyorum ne var bunda?
5800x de 3800x den %20 iyiydi, insanlar ona da geçmeseydi o zaman ?
-
8 aydır kullanıyorum. 5600X 4.8Ghz stabil,CL14 3200 mhz rami 4000mhz CL14 de kullandım.WiFi o kadar iyiki, eternet artık kullanmıyorum.
-
Fiyat tekrar düştü alacaklar alsınlar.
amazon
Msi Mpg B550 Gaming Edge Wifi Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Wlan 6 Hdmi Atx Oyun Anakartıhttps://www.amazon.com.tr/B550-Gaming-Edge-Wifi-Anakart%C4%B1/dp/B08B4THL9P/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=OQ905K0HB2G2&keywords=Msi%2BMpg%2BB550%2BGaming%2BEdge%2BWifi&qid=1656628231&sprefix=msi%2Bmpg%2Bb550%2Bgaming%2Bedge%2Bwifi%2Caps%2C137&sr=8-1&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 1 Temmuz 2022; 1:30:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X