Şimdi Ara

MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa

    360mm radyatörümü önde kullanmak istemediğim için satıyorum. Her şeyi eksiksizdir. Yurtiçi ile alıcı ödemeli yollayabilirim kargo fiyatına göre kolaylık da sağlayacağım. Kasanın detaylarına https://www.msi.com/PC-Case/MPG-GUNGNIR-110R MSI sitesinden ulaşabilirsiniz. Kasa biraz küçük kaldı benim ekipmanlarıma full towera geçtim olabildiğince temizledim şu an camı parlıyor ve kutusunda. Faturasını mailden ileteceğim MSI sitesi üzerinden de ürünü size transfer ederim ki ileride fanları vs sıkıntı yaparsa garantisi sizin üzerinizde olsun. Fanlar 1500 rpm değiştirilebilir RGB sitesinde RPM'i yazmıyor. Sesli değillerdi benim için. İstanbul içi elden de gelip alabilirsiniz. Sorunuz varsa özelden alabilirim.


    PSU'nun ilerisinde 2 adet HDD tray var arkasında ve anakartın altında da 2 tane 2.5 inç SSD yeri var. Kablolar için oldukça fazla kolaylık sağlayan bir kasa ben olabildiğince ilk haline getirdim. Arkada RGB Hub var kasa üstünde kontrol edilen fanlar ona bağlı 2 tane daha yeri var üste de takmak isterseniz.

    En ucuz 932'ye gözüküyor ikinci ele düştüğü için de 250 TL kadar indirdim fiyatını.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 675 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.