Şimdi Ara

MSI mı GİGABYT MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben bir gigabyt kullanıcısı olarak su ana kadar sorun yasamadım ama yeni cıkan 990fx serisi hakkında bir bilgim yok malesef bazı okudugum yerlerde gigabyt sorunları olmus bu yeni anakartlarda bu yüzden sizlere danısmak istedim

GIGABYTE 990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-990fxa-ud3-990fxa-ud3-amd-am3+-990fxasb950-ddr3-2000mhz-%28o.c.%29-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56653

MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-%28o.c.%29-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

sizce hangi anakart daha iyi yada secilmeli

• anakarta okadar para ayırmayı düsünmüyorum sagolasın
  • gigabyte al ikiside benzer zaten. ama gigabyte daha guvenilir markadir. gigabyte taraftari oldugumu sanmayin asuscuyumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

gigabyte al ikiside benzer zaten. ama gigabyte daha guvenilir markadir. gigabyte taraftari oldugumu sanmayin asuscuyumdur.

bende asuscuyum ama cok pahalı modelleri yoksa asusu yazardım secimlerime ben ucuz bir asus bulamadım 990fx olarak
  • GIGABYTE' tek geçerim. bende 7. yılı ve no any problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: timi555

quote:

gigabyte al ikiside benzer zaten. ama gigabyte daha guvenilir markadir. gigabyte taraftari oldugumu sanmayin asuscuyumdur.

bende asuscuyum ama cok pahalı modelleri yoksa asusu yazardım secimlerime ben ucuz bir asus bulamadım 990fx olarak

asus pahali evet. ama 2sinden birini alcaksan gigabyte al hem daha ucuzmus fsb olayi kafani karistirmasin bi fark yok aralarinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 25 Eylül 2011; 21:38:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timi555

quote:

asus pahali evet. ama 2sinden birini alcaksan gigabyte al hem daha ucuzmus fsb olayi kafani karistirmasin bi fark yok aralarinda.

yok fiyatları aynı stokta olmadıgı icin ucuz görünüyor

• 10 gün önce 295 liraya aldım MSI 990FX GD65 i...

Gigabyte anakartlarda, UD7 bile dahil olmak üzere bios sıkıntıları var, USB aygıtlardan bir kısmı tanınamıyor. Detaylı bilgi için forumda Gigabyte 990FX anakartlar başlıklı konuya göz atabilirsiniz.

Ben henüz sistemimi kurmadım, anakartı denemedim, fakat çok güzel bir anakart aldığımı biliyorum. Ancak UD5 i tercih ederdim bu anakarta.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Asus pahalı deniyor doğrudur da biraz da seviye kıyaslaması yapmak lazım. Yani UD5 seviyesinde Gigabyte anakartlarda İntel ya da AMD ucuz kalmıyorlar. MSI p67 serilerinde fiyatlar güzeldi ancak Z68 sadece GD65 olanları var. AMD için bana da GD65 modeli uygun gibi gözüküyor. Vatanda 416*0.75=316 TL'ye %25 indirimde alınabilir ancak stok problemi olacağı kanaatindeyim. Geçen hafta 2 defa %25 oldu ikisinde Z68 GD65 bulamadım. Başka uygun belki İnventus'un facebook ya da %20 oluyor bu son zamanlarda bir de Kadıköy Eksen'den
    biraz mırın kırınla şu an sitedeki 354 TL Nakit fiyatından biraz daha ucuza AXESS 12 Taksit ya da nakit 330 TL gibi alınabilir gözüküyor ancak netten siparişle değil belki gün içi yüzyüze alışverişle mümkün olabilir.
  • MSI GD65 güzel seçim olur, daha serin çalışıyor...

Şuana kadar topladığım Gigabyte ve Msi olarak Amd sistemlerde Msi'lar daha sorunsuz geldi bana, özellikle de ram seçme sorunu Gigabyte'larda biraz daha fazla, belki de şansa bize öyle denk geldi ama ben gördüğümü dile getiriyorum

Diğer alternatif, 20-30 TL fark var sanırım ASUS M5A99X EVO 990X modeli var bu ürüne de bir göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

MSI GD65 güzel seçim olur, daha serin çalışıyor...

Şuana kadar topladığım Gigabyte ve Msi olarak Amd sistemlerde Msi'lar daha sorunsuz geldi bana, özellikle de ram seçme sorunu Gigabyte'larda biraz daha fazla, belki de şansa bize öyle denk geldi ama ben gördüğümü dile getiriyorum

Diğer alternatif, 20-30 TL fark var sanırım ASUS M5A99X EVO 990X modeli var bu ürüne de bir göz atın derim.

msi alın leon-x haklı.
    bende gigabyte kullandım hep. O.c yapması sıkıntılı oluyor. Bİosları berbat. Sistemin açılması süresi daha fazla. Ben de, msi alacağım. Bulldozeri beklemekteyim.

Ha unutmadan gigabyte anakartların çoğunda ramları verimli kullanamayan kişiler gördüm.

• alacağın ürünü kulanan bi arakdaş bulup onun ile konuşan daha yararlı olur ,
  • gd 65 daha iyi seçim olur ama ben 990xa ud3 alırdım.

100lira fazla vermeye gerek yok.
  • gıgbyte da bıos sıkıntıları var bende arkadaşlara katılıyorum gd -65 daha ii seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

gıgbyte da bıos sıkıntıları var bende arkadaşlara katılıyorum gd -65 daha ii seçim olur

gd65 kullanan çoktur. Mutlaka birisi ile konuş. Gigabyte boardların biosları iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.