Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BluePrint

    Denedim electro_g olmadı be abii... yeniden sistem kurup en başta wireless driver ını kurmayı düşünüyorum, aklıma bi seçenek gelmiyor... varsa fikri olan sölesin walla...!


    Büyük ihtimalle anakartta sorun var Teknik servise yolla bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rasit019

    Mavi Bilgisayar kadar sorumsuz işlerini bu kadar sallayan bir bilgisayar firması ile karşılaşmadım..


    Bu adamların kafaları hiç bir şeye basmıyor. Adamlar bizden 2 kez adres aldılar. Adımı soyadımı aldılar Ama kazma adamlar gitmişler Fatura Sahibi olan arkadaşın ismini yazmışlar. Bu 1 değil !!! makinanın 3. arızasındada Fatura sahibinin adı soyadı ve Adresini yazmışlar teslim alıcak adres olarak. MAkinayı 3 şube gezdikten sonra bulabildik. Ya bu adamlar kazma ya kazma.


    Yazmak istemiyordum ancak yazılanlardan sonra cevap hakkımı kullanıyorum...


    Herkes işini iyi niyetle yapmaya çalışıyor. zaman zaman iş yükünden kaynaklanan karışıklıklar yaşanabiliyor. Her yaşanan sorun , yaşanacak yeni olaylara örnek teşkil ediyor. Eskiden arızaya bakan arkadaşımız işten ayrıldı ,4ay öncesine kadar arıza servisine 1 kişi bakarken artık arıza servisi 5 personelle hizmet vermekte, online satış ise şu an 4 satış temsilcisi ve 1 kargocu olarka görev yapmakta. Arızalı ürünlerin beklemesi Mavi Bilgisayardan kaynaklanan birşey değil, tamamiyle distribitör firma ile ilgili.

    kimse işini savsaklamıyor. Ben görmedim bugüne kadar arkdaşlarımız içinde işini savsaklayan birini. Böyle olsaydı buralara gelinemezdi. Birkaç örnek göstererek bu genele uyarlanamaz.burada her satış temsilcimiz yaklaşık 30 sipariş çıkmakta bu haftada yaklaşık 150-180 arasında. bunlara birde online satış ı da eklersek bu sayı haftada 1000 in üzerine çıkıyor. bunların hepsinin çıkış yeri depo. tüm bunların yanında birde ürün almaya gelen müşterilerimiz depoya iniyor. bu yoğunluk içinde işler yürüyebileceği en mükemmel seviyede yürüyor. geçmişte yaşanan bu tür olaylardan sonra kimse demedi müşteri haksız diye.Tabiki haklı. zaman zaman müşterilerimizden kaynaklı sorunları firmaya baskı yaparak çözme yoluna gittik. örneğin sistem alan bi müşterimiz kasasının kutusunu makas ile açmış ve kasayı çizmiş, Böyle bir durumda kim kasayı değiştirir. yada Sony monitör alan müşterimizin monitöründe ölü pixel garantisi olmasına rağmen firma ile görüşüp değişim yapan bi firma daha varmıdır..bu konuda bir örnek de şöyle

    Bir müşterimiz firmamıza gelerek kendisine 19" X marka bir LCD Monitör satın almıştı. Ancak bizi 1 saat sonra telefonla arıyarak ürünün kutudan kırık çıktığını ve geri getireceğini söyledi. Müşterimizin ürünü getirmesi ile kırığın ürünün çıkarılması sırasında oluşabilecek nitelikte olduğu gözlemlenmesine karşın Ithalatçı firmayla görüşülerek ürün kontrol için Firmanın teknik servisine gönderildi. Firma tarafından ürünün garanti dışında bırakılmasından sonra gerek ürünün kutusunda hasar olmaması ve gerekse müşterimizin iyi niyeti ve sadık müşterimiz olması nedeniyle ürünü iade alarak yerine yeni bir ürünü müşteri önünde açarak verdik. Ancak diğer tarafta elimizde kalan ve çalışmaz durumda olan LCD Monitör tüm çabalarımıza ve ürünün marka temsilciliği ile görüşmemize rağmen aylar sonra bedelinin 3te ikisi kadarını geri alabildik....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 25 Temmuz 2006; 11:17:39 >




  • @KUZEY bey, ben bugune kadar Mavi ile ilgili bir sorun yasamadim. ORS ta calisirken sizden baya da makine aldim ve hizmet olarak genelde cok memnundum. Ama su an rasit arkadasimizin durumunu dusundugumde sizden kaynakli ya da deil bir magduriyet ile karsi karsiya arkadasimiz. Nisan ayindan beri bu alet ile ugrasiyo. Ve urunden yararlanamamasi soz konusu. O zaman top model bir CPU ve 1329$+KDV bedelli bir makine iken simdi fiyati dusmus, siradan ozellikle bir makine konumunda ve adam hala makineyi kullanamadi. (size gore fiyat YTL bazinda yukselmis olabilir yada rasit icin ama ben $ ile calisiyorum belki benim icin dusmus demektir.) Bu arkadasimizin magduriyetini gidermeniz lazim. Adam 10 kere makine yolluyip geri aliyor ve siz sorun bizden kaynakli degil dist. firma ile ilgili diyosunuz. Son kullanici mali aldigi yeri bilir, malin nasil ulkeye geldigini degil. Rasit arkadasimiza karsi sorumlusunuz, hem bence forumu takip eden baya bi insan var ozellikle bu forumu. Bu arkadaslara karsi da sorumlusunuz. Lutfen rasit arkarasimizin sorununu cozunuz. Bana bile gina geldi ise rasit su an ne durumdadir bilemiyorum.

    Bu arada yeni yeriniz (cukurambar) hayirli ugurlu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakm -- 25 Temmuz 2006; 13:46:20 >




  • Gerçekten a<rkadaşlar bu çok berbat bi durum.Ben de işçi çocuğuyum Elektri-Elektronik Müh 2.sınıf öğrencisiyim.Bu makinayı binbir güçlükle buldum almayı düşünüyorum.Bu makina için öğrenim kredimi biriktirdim sırf babama yük olmamak için bide böyle sorunlar çıkarsa kafayı yerim.Raşit kardeşin mağduriyeti derhal giderilmeli.Olmazsa toplu olarak maviye ya da ithalatçısın mail gönderilimeli.Biz artık 3.Dünya ülkesi değiliz.Yok artık malı kaktıralım nasıl olsa koyun bunlar ses çıkarmaz demek.
  • geçen gün durup dururken laptopun hard disk lambası yanmaya başladı,hiç ara vermeden hemde.sonra herşey 50kat yavaşladı.bugun pili çıkarıp tekrar takınca lamba söndü ama sönüş o sönüş.işlem yaparken bile yanmıyor.ram lambası durmaksızın yanıyor ayrca.garip garip hatalar çıktı,kaspersky durup dururken bellek hatası verdi,ekran karardı,vga ön modu kullanarak acıyorum bilgisayarı.hızdan eser kalmadı bilgisayarda.
    1) sizce hard diskte sorun nedir?
    2) bu haldeyken formata kalkışırsam ne olur?
    bikaç saat içinde cevap verebilirseniz çok iyi olur,şimdiden saolun.





  • safakm cd eline geçti mi bişey yazmamışsın?

    BluePrint, pyr@mid ve diğer donanımından şikayet eden arkadaşlar;
    kaç aydır sorunsuz msi için cd hazırlıyoruz diye tabir yerindeyse "kıçımızı yırttık" ilgilenen bir elin parmaklarını geçmedi? desemki para ile satılan bişey yaptık ondan millet böyle uzak durdu yok? O kadar oturup forum sayfalarına nasıl yapıldığını anlattım yok. gerçekten aklım mantığım almıyor. Neyse arkadaşlar bu cd den bi tane edineceksiniz kuracaksınız hatanız devam mı ediyor teknik servise yollamanız gerektiğini anlayacaksınız ben belki 100 defa format attım hala taş gibi çalışıyor. en büyük korkum sıcaklarda sorun çıkarmı çıkmaz mı korkusuydu çünkü oyunlarda ısınmalar yaşıyordum. oda olmadı çok şükür.

    safakm benden cd isterken attığı pm de çoğu kişiye bunu yollayabileceğini söyledi. o yüzden msi 635 kullanıyorsanız bu cd den edineceksiniz 1 tane. hah eskidi bişey oldu ne biliim daha taş driverlar mı çıktı güncelleyip yine yollarım merak etmeyin ama forumun ağlama duvarı haline gelmesi gerçekten canımı sıkıyor. adam akıllı 2-3 problem olan adam okumadım. bi raşit var onunlada zaten tanışıyoruz biraz bahtsız bedevi oldu ama diğer anlatılan çoğu problem forumun geçmiş sayfalarında ya işlenmiş yada basit kullanıcı hataları gibi geliyor. yada windowls kurmakla ilgili ciddi sorunlarımız var. driver hataları bu cd de kesinlikle yok. gerçi diğer cd elinde arkadaşlarda gözlemlerini paylaşırsa bunlar bi sonraki yapacağımız cd ye yeni bi boyut katar sonuçta bu yanlızca benim çalışmam eksisi artısı nedir siz söyleyeceksiniz.

    safakm'e veya özdemiralp'e pm atıp isteyebilirsiniz. Ben askerlikle uğraştığım için ve yakınımda bi kargo şubesi olmadığı için şimdilik bu olaya girmeyecem.

    Bu arada Mavi bilgisayardan birinin burda olması iyi olmuş(_KUZEY). hatta ilk attığı mesaj benim aklımdaki çoğu soruya açıklık getirdi. yalnız 2 mesajı hiç ama hiç tasfip etmiyorum 1 mesajdaki profesyonellikten uzak duygusal yaklaşımlı hatta itham edildiği için eli ayağına dolanmış bir mesaj yakışmamış. sizi burda istememizin amacı bize en kısa yoldan teknik servis desteğini nasıl alacağımıza dair yönlendirmeler, yeri geldiğinde yaptığımız veya yapacağımız yanlışlar için uyarmak(ilk mesajınızda bu var) ve en kısa sürede en kaliteli hizmeti bizlere ulaşırmak. eğer bunu yapacaksanız başımızın üstünde yeriniz var ama bi forum okuyucusu gibi vahh vahh yapıp çekilecekseniz yolunuz açık olsun derim. Çözüm veya çözüm yollarıyla aramızda olmanızdan onur duyarız...

    saygılar...




  • @prepetium
    haha cd benim elime sen yazinca gecti :) yerimde olmadigim icin bi arkadasim almis ben sorunca soyledi

    Arkadaslar CD yi isteyen bir arkadas var ise ben 50 60 kisiye bile yollarim hic problem degil. sadece bana isim soyisim adres telefon numarasi yollayin ben cogaltir yollarim.
  • KAFAYI YEMEK ÜZEREYIM.....
    WİRELESS İÇİN VERİLEN LİNK CALISMIYOR....
    NERDEN BULABILIRIM?
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.
  • arkadaslar selam, CD icin su ana kadar 4 kisi bana mail/pm atti.

    aksam evde yazip yarin kargoluyacagim. Lutfen saat 10pm e kadar cd isteyenler haber versin. sonra tatile gidecem cunku :)

    mail atanlar: pyr@mid, mzrkbl , artsa ve Süleyman SOĞANCI (forumdaki usernameini bilmiyorum direk mail geldi.)

    @pyr@mid hocam sorununu forumda da okudum ama inan aklima hicbirsey gelmiyo.
  • arkadaşlar hepinize selam,
    rica etsem ortlalama hd ve işlemci sıcaklıklarınızı ss olarak verebilirmisiniz???
  • @umrant asagidaki linke tikla
    oradan sol ust kosedeki urun yorumlarina tikla
    oradan da DJ ONR adli arkadasmimizin yorumunu oku

    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=qCYrorGU3xqVRs7GFjDHkJ8ZWEiTaFshpnizKohp7Xe7PWrFzs&ad=tasinabilir&ur_no=653


    ya da du yaw ben yaziverem

    DJ ONR 23 Temmuz 2006

    Wireless İçin:http://www.msi-computer.de/download/treiber/msi_wlan_4.3.0.0_1018.zip veyahttp://ftp.ca.pl/pub/caM550V/sterowniki XP/MSI_WLAN_4.3.0.0_1018.zip DVD-RW İçin:http://support.gateway.com/support/drivers/getFile.asp?id=20535&dscr=Philips%20DVD%20Drive%20Firmware%20Update%20for%20Gateway%20MX6428%20Notebook%20Version:%20PA49&uid=12743918 ATI Mobility Radeon X700 Son Sürüm Driver İçin :http://www2.ati.com/drivers/mobile/6-6-mobile_xp_dd_ccc_enu_33680.exe Diğer son sürüm driverlar için:http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=610&kind=11





    quote:

    Orjinalden alıntı: umrant

    KAFAYI YEMEK ÜZEREYIM.....
    WİRELESS İÇİN VERİLEN LİNK CALISMIYOR....
    NERDEN BULABILIRIM?
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.




  • beyler o kadar problem var dediniz hepi topu 5 kisi benden cd istedi. ben ne olur ne olmaz diye 10 tae yaziorum su an.daha isteyen olur ise yarin saat 12.00 a kadar buraya yazabilir, bana pm atabilir yada mail atabilir safakm@yahoo.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoMiSeR

    arkadaşlar hepinize selam,
    rica etsem ortlalama hd ve işlemci sıcaklıklarınızı ss olarak verebilirmisiniz???






    Benim makina geldi şu an için bir sorun yok gibi umarım bundan sonrada olmaz.... (AMİN)
  • hadı bakalım rasıt gecmiş olsun.işallah bir problem falan çıkaz da gönül rahatlığıyla kullanırsın artık su aleti. sonra bi ara tekrar dönersen foruma aletin durumu ile ilgili iyi olur.
  • CD lerle ilgili olarak arkadaslar, su an 7 kisi istemis durumda dun de soledigim gibi 10 tane hazirlamistim, 3 kisiye daha yollayabilirim. saat 12 ye kadar soyleyin isteyen olursa. Bu arada aksam tatile gidiyom 1.5 hafta kadar yokum. ona gore.

    Gorusmek uzere...
  • İstersen rapidshare'a koy ordan kim istiyosa indirsin.
  • Arkadaslar cd leri isteyen arkadaslara cd leri yolladim. Ankara ici 3YTL diger iller icin 4.5 - 5 YTL arasi bir kargo bedeli var odemeniz gereken. CD leri alinca makinaniza format atip o CD den kurun tek yapmaniz gereken bu.

    Daha detayli bilgi icin forumun 11-12 idi galiba hatirlamiyom sayfalarinda ne yapmaniz gerektigi yaziyo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: safakm

    Arkadaslar cd leri isteyen arkadaslara cd leri yolladim. Ankara ici 3YTL diger iller icin 4.5 - 5 YTL arasi bir kargo bedeli var odemeniz gereken. CD leri alinca makinaniza format atip o CD den kurun tek yapmaniz gereken bu.

    Daha detayli bilgi icin forumun 11-12 idi galiba hatirlamiyom sayfalarinda ne yapmaniz gerektigi yaziyo.


    Teşekkürler safakm,

    Hazırlayan ve dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkürler.

    Sevgiler
  • @safakm cd için Pm de attım Mailde atım artık hangisine bakarsan
    quote:

    Orjinalden alıntı: safakm

    Arkadaslar cd leri isteyen arkadaslara cd leri yolladim. Ankara ici 3YTL diger iller icin 4.5 - 5 YTL arasi bir kargo bedeli var odemeniz gereken. CD leri alinca makinaniza format atip o CD den kurun tek yapmaniz gereken bu.

    Daha detayli bilgi icin forumun 11-12 idi galiba hatirlamiyom sayfalarinda ne yapmaniz gerektigi yaziyo.
  • Herkesin emeğine sağlık cd için.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.