Şimdi Ara

MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]
    Ekran Kartı Çalışıyor. Fakat Aynı Şey Fanlar İçin Tam Olarak Geçerli Değil...

    Furmark testlerini ekliyorum, sıkıntı şu: Fanlar normal seyrinde dönerken; mesela 850RPM. 1 saniyeliğine bu değer 2500-3000RPM oluyor. Bu da doğal olarak ses yapıyor ve insanı rahatsız ediyor. Yük altına girdiğinde ise testlerde farkedeceksiniz; kart normal seyrine dönüyor. Yani Afterburner ile %50 fan hızına sabitledim. 10DK sonunda iniş çıkışlar durdu normal koşullara döndü. Fakat boştayken kafa ütülüyor. Ve afterburner ile sabitlenmiyor RPM değerleri. Yani %30 olsa da %70 olsa da fan hızı, bir anda 3000RPM görüyor. Kartı forumdan toplu alımda satın almıştım ilk sahibinden. Herhangi bir tamir vb işlemi uygulanmamış. Ben de uygulamadım ki zaten anlamam. Satıcı afterburner falan denememiş ben belki olur olmazsa da arızalı diye satarız diye aldım. Şuan da satıyorum uygun fiyata. Özel Lightning versiyon. Arkada hafif aydınlatma, backplate falan var.
    Dediğim gibi bir işlem görmedi kart. Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum(250TL). Sonuçta kart çalışıyor ve yük altında normal kullanabilirsiniz. Fakat uğraşmak vs istemiyorum, anladığım bir alan değil.

    Boştayken halini de ekledim orada zaten belli durum. GPU-Z ile baktığımda saat hızları falan sabit fakat afterburner de onlar da oynuyordu RPM fırlarken.

    İlk aldığınızda başka bir sebepten ötürü sorun yaşarsanız, görüntü vermeme, arıza, hasar yada başka bir şey; iade alırım. Fakat lütfen işlem uygulayıp yada aa bu şöyle de olmadı deyip iade etmeyin, almam. Bunları bilerek satın alın.
    Balıkesir içi elden, şehirdışı havale akabinde alıcı ödemeli kargo ile yollarım.

    MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]

    MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]
    MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]MSI Lightning GTX 770 [Fanları Kusurlu]

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • pm
  • swirdless kullanıcısına yanıt
    O kart sana gelmez bence anında saldırmışlardır.
  • aynen :D
  • Kart pazartesiye kadar @burak20007878 için rezervedir. Eğer aksilik olursa sıradan görüşmeye devam edeceğim. İlgi için teşekkürler cevap vermediklerime de cevap vereceğim. Arkadaş video istedi onu attım, rezerve etti kendisi şuan.
  • @burak20007878 Vazgeçtiği için kartı ondan sonra yazan @swirdless rezerve etmiştir. Yine Bir aksilik olmazsa pazartesi kargolanacaktır.
  • Ürün @swirdless tarafından satın alınmış, kargo yapılmıştır. İlginize teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.