Şimdi Ara

MSI KT6V: VIA KT600/VT8237 chipsetli yeni MSI ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye pazarına oldukça önem veren ve uygun fiyatı ile yüksek performans ile kaliteyi birleştiren MSI, ürün gamını geliştirmeye devam ediyor.

    MSI KT6V'da AMD Athlon serisini VIA KT600 chipseti ile destekleyen en yeni ürünlerinden biri.

    KT600 + VT8237 chipseti ile tek kanallı olmasına rağmen Nvidia NForce 2'ye yakın sonuçlar yakalayan VIA, uygun fiyat ve özellik avantajını kullanarak pazarda kendine daha fazla yer bulmaya çalışıyor.

    MSI KT6V 2 DIMM slotuna 2 GB'a kadar DDR 400 dahil bellekleri destekliyor. Bunun haricinde standart olarak  5 x PCI slots, 1 x AGP 8x slot, Serial ATA veATA133 V-RAID kontrolörü (RAID 0, 1),  Realtek 10/100 LAN, entegre 5.1-kanal ses bulunuyor.

    MSI son dönemde anakart dünyasında en önemli değişimlerden birini gerçekleştiren Corecell chip'inide eklemeyi ihmal etmemiş. Bu sayede kolay ve hızlı biçimde OC yapabilmeniz mümkün.

    Stabilite açısından son dönemde oldukça iyi bir yolda olan VIA, son chipseti ile uygun fiyatlı ve iyi performanslı bir ürün yarattı. MSI'da bunu kalitesi ve özellikleri ile birleştirince ortaya iyi bir ürün çıkmış.








  • Hocam işte kart bu.Bu aleti alıcam 2-3 hafta içinde.Performansına çok inanıyorum.MSI'den mütiş bi çalışma daha.Tebrikler.
  • Know VIA, No Peace.
    No VIA, Know Peace.

    Truth is bitter :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FreeQ

    Know VIA, No Peace.
    No VIA, Know Peace.

    Truth is bitter :P







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.