Şimdi Ara

msi Ka790gx overclock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi 790gx cell menüden overclock yapıyorum fsb yi 200 den 240 yapıyorum işlemci 2200mhz den 2520 e artıyor ram 797mhz oluyor fakat bilgisayarıom sağ tuş özelliklerde 2.20ghz olark görünüyor işlemcim, biosta 2520 görünüyor başka programşlardanda dedenedim 2200mhz

• cidden ilgincmis ben de simdi baktım sag tıklayıp 2.1 ghz diyor halbuki su an 2677 mhzde
    ben de msi anakart var ,cdsinden cıkan msi dual core center ile fsbyi arttırıyorum windowstan istiyorsanız onu kurun daha pratik olur biosla ugrasmassınız
    program olarak da en temeli cpu-z son sürümünü cekin
  • aynı anakartı kullanıyorum, bir ara bende aynı durumla karşılaştım, CoolAndQuite özelliği açıksa yapılan overclock uygulanmaz, bende kapalı olmasına rağmen yine olmadı bende BIOS update yaptığımda düzelmişti, sanırım BIOS'ta sorun vardı.
  • birde bilgisayarı açarken önceden 690V yazıyordu sağ altta bios ekranında fakat bukartda hiçbirşey yazmıyor gri alan boş
  • Benim platinumda ramları bios da 788 olarak görüyor.Şimdilik athlon işlemci kullanıyorum ama ilerde phenom alıncada 1066 mhz lik ramı 1064 olarakmı görcek acaba...Msi alırmıyım bidaha yaa hertarafından sorun fışkırıyor klavyeyi bile canı isterse görüyo.Tekarar aç kapa yapmak sorunda kalıyorum...
  • beyler biosdan cpuya bakın cool quıt açıkmı açıksa pc boştayken işlemci hızını düşürüyo siz yüklendiğinizde o değerlere çıkıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRReT81

beyler biosdan cpuya bakın cool quıt açıkmı açıksa pc boştayken işlemci hızını düşürüyo siz yüklendiğinizde o değerlere çıkıo

O dediğini overclock yapmadan yaparsan oluyor. Diğer şekilde overclocklu iken default değerlerde kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Gigabyte XMP Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.