Şimdi Ara

ACİL SATILIK İNDİRİM OLUR MSI INFINITE S 10TH MINI ITX KASA (ORJINAL HALİNE GELİŞTİRME YAPILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ACİL SATILIK İNDİRİM OLUR MSI INFINITE S 10TH MINI ITX KASA (ORJINAL HALİNE GELİŞTİRME YAPILDI)
    ACİL SATILIK İNDİRİM OLUR MSI INFINITE S 10TH MINI ITX KASA (ORJINAL HALİNE GELİŞTİRME YAPILDI)

Bilgisayarı MSI INFINITE S 10TH yazarak araştırabilirsiniz çok küçük ve güzel mini itx bir kasadır,

Ben sıfır olarak aldım kutusu duruyor ancak garantisi bitmiştir,

Kasayı aldıktan sonra biraz ekleme yaparak daha kullanışlı ve güçlü bir mini-itx sistem haline getirdim.

Özellikleri şu şekilde:

i5 10400f işlemci

Asrock çift fan 6600xt(orjianlde msi 1660 ventus vardı)

16 gb ram(orjinalde 8gb vardı)

512 ssd

1 TB Hdd

Anakart modelini bilmiyorum yazmıyor çünkü ama model genel olarak kaliteli olduğundan anakartın kötü olduğunu sanmam antensiz dahili wifi mecvut

Fiyat 25.000 TL

Her türlü öneri eleştiri yoruma açık, Ankara içi elden deneyerek alabilirsiniz, ya da dilerseniz kutu mecvut olduğundan kargo ile gönderim yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 25000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• https://inventus.com.tr/minititan-hazir-sistem

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

Biri orjinal msi ürünü diğeri toplama bilgisayar, + boyut olarak kıyas bile yapmıyorum :) Attığınız sistem ile benimkinin parçalarda birbirine fazlası ile yakın zaten performans olarak çok da bir fark olacağını sanmıyorum, linktekinden daha uyguna toplama değil msi bilgisayar satıyorum hemde gerçek bir mini itx :) ayrıca dediğim gibi indirim de yapabilirim, benim sistemimi mantıksız bulanlar @DerMeister_  in attığı linki değerlendirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer-faruk -- 16 Mayıs 2025; 15:5:6 >
  • ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt

Anakart ve kasa dışında msi ürünü yok sattığınız sistemde, ekran kartıda değişmeden önce ventusdu.

Msi infinite, aegis serilerine dünya kadar para isteyip en çöp bileşenleri kullanır.

Muhtemelen psu 350 veya 400 watt sistemde yukseltme de yapılamaz.

Benım attıgım sıstem ıle sızınkısı mukayese kabul etmez. Marka sistem kullanmak isteyen alıp sizinkini kullanabilir.

Bol şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: DerMeister_

Anakart ve kasa dışında msi ürünü yok sattığınız sistemde, ekran kartıda değişmeden önce ventusdu.

Msi infinite, aegis serilerine dünya kadar para isteyip en çöp bileşenleri kullanır.

Muhtemelen psu 350 veya 400 watt sistemde yukseltme de yapılamaz.

Benım attıgım sıstem ıle sızınkısı mukayese kabul etmez. Marka sistem kullanmak isteyen alıp sizinkini kullanabilir.

Bol şans.

MSİ nin satışa sunduğu halinde dediğiniz gibi ekran kartı msi ventus idi, ben bunu değiştirdim evet başka da sistemden çıkardığım bir şey yok adamlar böyle üretmiş ve satmış ben ne yapabilirim:) , msinin flex psu üretimi yok, msinin ram üretimi yok, gittim baktım msi ne zaman ssd üretmeye başlamış diye 2021 de başlamış ben bu bilgisayarı 2020de aldım yani maalesef msinin ssdsine yetişememiş evet, içindeki 1tb hdd de yine msi değil acaba neden? veya gittin bügün 0 msi laptop aldın %100 msi üretimi mi her şey :) hatta bilgisayarın dışına çıkalım apple veya samsung ürünü aldın bunlar %100 bu markaların üretimi mi? böyle bir şeyin mümkün değil maalesef bu benim sattığım bilgisayar için de geçerli. içinde 350w+80 flex psu var 3060ti ile de kullandım hiçbir problem yok isteyen yükseltme de yapabilir.

Son olarak 2 sorum var hocam 1.si Msi dünya kadar para isteyip çöp bileşen kullanıyor çöp olduğunu düşündüğünüz bilgisayara gelip bakmaya ne diye zahmet ettiniz? 2.si ise size göre bu sistemin ederi nedir?

• ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt

Çöp bileşenden kastım suprim parası alıp soğutması en kötü olan ventus modelini kullanması, 1660 serilerinde çift fanlı gaming kartlarda mevcut, gayet soğutması ıyı o modeller tercih edilebilirdi.

İtx sistem bakıyorum bende merakımdan girdim ilana , uzunca süredir ilanlara salça olmuyordum ama sırf itx diye 25 k nedir :D

İtx sistemlerin 2. eli sıfırından pahalı ,siz vicdanen yazdıgınız fıyata satmaya okeyseniz malınıza fiyat biçmek bana düşmez.

• Aynı serinin 9. Neslini kullanmıştım vakti zamanında. 2060 super 16 gb ram e upgrade ederek. Sonra cpu darboğazı nedeniyle bu kasayla uğraşmayı bırakmıştım. Psu fsp nin 300w falandı sanırım anakartı desen Allah' a emanet, güç girişi 24 lük değil kendine özgü bir pin yapısı vardı. Başka psu alıp kullanamazsınız. Ben kasayı parçalara ayırıp satmıştım. Elimde kalan son psu, kasa ve anakartı da gittim çöpe attım. Arkadaş yapılabilecek upgradeleri yapmış daha da harcayacağın paraya değecek bir upgrade olmaz bu sisteme. Bu arada 25k ütopik olmuş pazarlık kapısı açık dahi olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 16 Mayıs 2025; 16:31:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.