Şimdi Ara

MSI H110I Pro Mini ITX Anakart - **** / İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Öncelikli amacım İzmir içi elden satış. Ancak şehir dışı olursa Yurtiçi kargo ile alıcı ödeme olarak gönderebilirim.
    Önce havale sonra kargo.

Anakartı 2016 yılının Aralık ayında aldım.Faturası vardır.Garantisi devam ediyor.

Bir senedir sorunsuz bir şekilde kullandım. 2-3 hafta kadar önce işlemci soğutucumu değiştirmeye karar verdim ve sıvı soğutmaya geçtim.

Cooler masterLiquid aldım ama anakartı alt tarafında bulunan devrelerden bir tanesi alt plakanın tam oturmasına engel oldu.
    Alacak kişinin bilgisi olsun !!!

Vazgeçtim eski soğutmamı geri taktım ama bu seferde kasa fanı için kullandığım fan bağlantısının çalışmadığını fark ettim. Ürün penta garantili ve servise gönderdim.

Bu geçen sürede de yeni aldığım sıvı soğutmayı satmak istemediğim için gidip asusb250i strix modeli anakart aldım ve kullanıyorum. Eski soğutucum olan Silverstone AR06 Low Profile İşlemci Soğutucumu satışa çıkardım.
    https://forum.donanimhaber.com/silverstone-ar06-low-profile-islemci-sogutucu-100tl-izmir--130370848#130370848

Ayrıca anakart üzerinde wifi özelliği olduğunda usb alıcımı da satıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/asus-usb-n14-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor-50tl-izmir--130595526#130595526

Gelelim asıl konuya; anakartım bu gün garantiden geldi. Değişim yapılmış. Ama ben ürünü satmak istiyorum. Bulabildiğim en düşük fiyat 330TL. Ona göre bir fiyat belirledim.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 5 Ocak 2018; 21:51:54 >

• Fiyat Gözükmemekte.
  • JacquesC kullanıcısına yanıt
    fiyat 200 tl başlıkta ve ilk satırda belirttim;

teşekkürler yine de uyarınız için biraz sönük kalmış :)
  • akin.ozsk kullanıcısına yanıt
    Pardon :)
  • Anakart için anlaşılmıştır, akşama kadar satış durdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart satılmıştır, güle güle kullanın...
  • akin.ozsk kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, hayrini gorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.