Şimdi Ara

Msi gtx680 lightning 5 aylık kutulu sorunsuz vatandan 920TL---- 860 TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan cenkyyy nickli arkadaşımızdan almış oldugum msi gtx680 lightning kartımı satıyorum. Gtx690 veya daha üst bir karta geçeceğimden dolayı satılıktır. Hiç bir sorunu yoktur. Vatandan alınmıştır fakat faturayı cenkyyy henüz bulamadı. Kutusunda vatan barkodları mevcuttur. Vatandan faturası çıkarttırılabilir. 1.5 yıl kadar garantiside mevcuttur. İstediğim rakam 920 TL dir. 860 lira oldu !!!! Takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan1980 -- 12 Haziran 2013; 18:34:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam hatırladıgım kadarıyla cenkyy bu kartı 900 tlye satmıstı

Yani ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

hocam çok hızlısın aldın hemen satış..
    hayırlı satışlar..

Nabayım yahu can sıkıntısı :))
  • quote:

kar gütmek biraz yanlıs değil mi sonucta ikinci el bir kart alıyorsun 900 tlye sonra kar etmek için 920 yazıyorsun bence aldıgın fiyatı yazarsan daha adil olur

kar güdüp gitmemek bana kalmış neden yanlış acaba ? kaldı ki o 20 lira pazarlık payıdır foruma alışamadın herhalde daha. adamdan 800 e aldım diyelim burda 800 e satma zorunlulugum mu var? sonuöta bu karta 15 lira kargo ödendi oda ayrı bi konu. ben anlayamadım seni ama olsun iyi niyetli yazmışsındır nede olsa. teşekkürler yorumun için
    kötü amaçlı yazılmış bir yorum değil zaten ürünü baltalamakta değil hatta o kartı ben alıcaktım 100 tl cıkmadı alamadım güzel kart eğer gerçekten satıcaksanda o fiyata zor gider hocam hele birde suan gtx770lerin fiyatı düşünülürse ama ben senin yerinde olsam kullanırdım gtx8xx serisine kadar kartlar arasında aman aman bir performans farkı olmayacak çünkü

kötü amaçlı yazılmış bir yorum değil zaten ürünü baltalamakta değil hatta o kartı ben alıcaktım 100 tl cıkmadı alamadım güzel kart eğer gerçekten satıcaksanda o fiyata zor gider hocam hele birde suan gtx770lerin fiyatı düşünülürse ama ben senin yerinde olsam kullanırdım gtx8xx serisine kadar kartlar arasında aman aman bir performans farkı olmayacak çünkü

ya orası öylede ne biliyim. her yeni çıkana zıplama her şeyi deneme gibi bi huy oldu bende. =) valla 100 TL aşağısı da çok düşük. zaten 800 e bu kartı vereceğime devam ederim. neden dersen lightning bu =) zaten 1380 mhz clock 7000 üzeri memory e oc oluyor rahat
    ee zaten gtx770 oluyor bence kullan kartı oc ile belli bir süre sonra ömrü biter bozulur sende fatura bedelinden yeni seri kart alırsın yeni seriye geçmek helede gtx770e geçmek çok mantıksız zaten aynı kart var elinde kullan gitsin istediğin fiyata satman cok zor
    ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
    Mazda 6
  • Abicim adam koymuş oraya ekran kartını yazmış fiyatını ne laf yaptınız ya , almak istiyorsanız verebileceğiniz fiyatı söyleyin oda size olumlu veya olumsuz söylesin. Arkadaşlar kendinize gelin ayıptır... Hayırlı satışlar abicim.. 670 ampı almasaydım bu kartı da düşünebilirdim... (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZeK -- 12 Haziran 2013; 23:06:21 >
  • Hayırlı satışlar diyerek başlayalım. Çokkkkk güzel bir karttır lightning özel seridir kesinlikle. Kartı görünce anlarsınız neyin ne olduğunu. Hatta başka kartınız varsa benimki de ekran kartımı dersiniz hayıflanırsınız bir. Arka plakası kendinden toz temizliyen fanları çok özel serin sessiz soğutması ile 10 numara kart. Daha üstü yok benim bildiğim 680 de. Satıcı da 10 numara insan hertürlü kefilim. Konuya yorum yapanlar olmuş. Bu fiyatada yorum yapmak ayıptır arkadaşlar lütfen yani.
    İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler --corsair neutron 240gb -- 2x8gb 1600Mhz Kingston Savage -- Asus Maximus V Formula -- Asus gtx 970 Strix 4Gb- corsair obsidian 800d -- Benq vw2424h 24" lcd -- -- Corsair 1000w Modüler -- lg sata dvd rw vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Hayırlı satışlar diyerek başlayalım. Çokkkkk güzel bir karttır lightning özel seridir kesinlikle. Kartı görünce anlarsınız neyin ne olduğunu. Hatta başka kartınız varsa benimki de ekran kartımı dersiniz hayıflanırsınız bir. Arka plakası kendinden toz temizliyen fanları çok özel serin sessiz soğutması ile 10 numara kart. Daha üstü yok benim bildiğim 680 de. Satıcı da 10 numara insan hertürlü kefilim. Konuya yorum yapanlar olmuş. Bu fiyatada yorum yapmak ayıptır arkadaşlar lütfen yani.

Nerelerdesin sen mubarek :) saol allah razı olsun güzel yorumun için övme daha fazla satmayacam bak :))

Orijinalden alıntı: mustafacan1980

quote:

Hayırlı satışlar diyerek başlayalım. Çokkkkk güzel bir karttır lightning özel seridir kesinlikle. Kartı görünce anlarsınız neyin ne olduğunu. Hatta başka kartınız varsa benimki de ekran kartımı dersiniz hayıflanırsınız bir. Arka plakası kendinden toz temizliyen fanları çok özel serin sessiz soğutması ile 10 numara kart. Daha üstü yok benim bildiğim 680 de. Satıcı da 10 numara insan hertürlü kefilim. Konuya yorum yapanlar olmuş. Bu fiyatada yorum yapmak ayıptır arkadaşlar lütfen yani.

Nerelerdesin sen mubarek :) saol allah razı olsun güzel yorumun için övme daha fazla satmayacam bak :))

Güzeli övmek sevaptır yav. (Bakmakmıydı o neydi gerçi) Hem yalan mı söylüyoruz? Yemin etsek başımız ağrımaz.
    İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler --corsair neutron 240gb -- 2x8gb 1600Mhz Kingston Savage -- Asus Maximus V Formula -- Asus gtx 970 Strix 4Gb- corsair obsidian 800d -- Benq vw2424h 24" lcd -- -- Corsair 1000w Modüler -- lg sata dvd rw vs vs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafacan1980

quote:

Güzeli övmek sevaptır yav. (Bakmakmıydı o neydi gerçi) Hem yalan mı söylüyoruz? Yemin etsek başımız ağrımaz.

Benim beyhude nvidia ya yetişme çabalarım başka bi halt değil. Komple satıp pc yi kurtulsam keşke

• Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 13 Haziran 2013; 22:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

PM unutuyonuz hocam bi pmlerede bakın ya :D

Koca gün koşturmaca. Bir de telefonu düşürdük ekran gitti iyimi :) allah tan iphone kayıt dışı kaldıda lg yi kullanıyodum gidicekti güzel iphone :) ama neticede tel siz kaldık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.