Şimdi Ara

MSI GTX1080 Gaming X 8GB 256 Bit Satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI GTX1080 Gaming X 8GB 256 Bit Satılıktır
    Ürün Adana' dan alınmış olup sadece 2 ay kullanılmıştır. İhtiyaçtan değil diğer PC yi geliştirebilmek için satıyorum. 2 ay kullanılmış olmasına rağmen faturası güncel tarih taşıyacak ve 24 ay garantili olacaktır. Kutular ve kutu içerikleri, stickerlar da dahil mevcuttur. Diğer ilanlarımı da kontrol ediniz lütfen, anakart ve PSU satışım da mevcut. İlginize teşekkür ederim.MSI GTX1080 Gaming X 8GB 256 Bit SatılıktırMSI GTX1080 Gaming X 8GB 256 Bit Satılıktır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Kasım 2019 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İki satır daha yazmadan edemedim.

Bu ülkenin ana sorunlarından biri işte bu; okumuyoruz, okuduğumuzu da yanlış okuyoruz ve anlamıyoruz. Muhtemel hatalar karşısında da insanlıktan uzaklaşmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlanı okumayan bir vatandaş da çıkıp " Hocam fiyatta bir hata olabilir mi, 5000 TL çok bu kart için" dememiş de vurun abalıya hesabı yapmış. Cem Yılmaz' a mı özeniyorsunuz, hoşunuza mı gidiyor bu tavırlar bilemiyorum ama 47 yaşıma geldim, 15 yıldır Donanım Haber' in -çok profesyonel bir biçimde olmasa da- üyesiyim ama şu huyunuzdan vazgeçemediniz bu 15 yıl içinde. Halim selim, iyi niyetli, barışçıl gençler olmayı başaramadınız. Gençler diyorum zira bu yorumları yapıp da benim yaşıma gelmiş biri varsa aranızda on da yazıklar olsun derim.

Ürünleri satıştan çekiyorum. Kalın sağlıcakla.
  • 5000 tl derken hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi fiyat
  • 5k. "black friday" hatırına sanırım. ters orantı ile değişik bir taktik olmuş.
  • Arkadas hepsiburadadan ornek almış 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı bu degil sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1080-gaming-x-8gb-gddr5x-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

bu kart 3018 lira. sizdekinde altın sogutma sistemi var sanırım .
  • 500₺ yerine 5000₺ yazılmış sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 adet fiyatı sanırım arkadaşlar
    fazla vurmayın
  • Keşke nasıl vursam diye düşünmek için ayırdığınız zamanı ilanı okumaya ayırsaydınız arkadaşlar. MİKTAR : 2 olduğunu görürdünüz. Neyse, işimize bakalım; kartlardan biri 2.300 TL ye forum dışına satılmıştır. Almayı düşünen arkadaş varsa aynı fiyata verebilirim. Teşekkür ederim.
  • İki satır daha yazmadan edemedim.

Bu ülkenin ana sorunlarından biri işte bu; okumuyoruz, okuduğumuzu da yanlış okuyoruz ve anlamıyoruz. Muhtemel hatalar karşısında da insanlıktan uzaklaşmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlanı okumayan bir vatandaş da çıkıp " Hocam fiyatta bir hata olabilir mi, 5000 TL çok bu kart için" dememiş de vurun abalıya hesabı yapmış. Cem Yılmaz' a mı özeniyorsunuz, hoşunuza mı gidiyor bu tavırlar bilemiyorum ama 47 yaşıma geldim, 15 yıldır Donanım Haber' in -çok profesyonel bir biçimde olmasa da- üyesiyim ama şu huyunuzdan vazgeçemediniz bu 15 yıl içinde. Halim selim, iyi niyetli, barışçıl gençler olmayı başaramadınız. Gençler diyorum zira bu yorumları yapıp da benim yaşıma gelmiş biri varsa aranızda on da yazıklar olsun derim.

Ürünleri satıştan çekiyorum. Kalın sağlıcakla.
  • nefesalmak kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam. Çoluk çocuk doldu zaten bu forum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.