Şimdi Ara

MSI GTX 1080 Ti Gaming X (Sat/Tak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzincan İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 MSI GTX 1080 Ti Gaming X (Sat/Tak)

Kartı bir arkadaştan aldım. Akşamdan akşama az kullanılmış sorunsuz bir kart. Garantisi bitmiştir. Kutusu mevcut.

Isınma sorunu yok. 10 dk.lık FurMark testini ekliyorum. Fanlar %70 de bile çok sessiz.

Farklı test isteyen olursa yaparım.

6800TL

Kargo ücretini karşılarım.

Takas tekliflerine açık.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Kolay gele. Müsadenizle şöyle bir not ekleyeyim ; bu kartı sıvı soğutma ile kullanmak isteyen alıcılar olursa , ekwb bloğu bende mevcut 🙋🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı işler

Bir sorum olacak ; Furmark testindeyken GPU-Z Sensör bilgi ekranında sizin foto da göründüğü gibi , "Testere ağzı şeklinde" grafikler olduğunda "Mining Çıkması kart" diyorlar , yada "yorulmuş kart" diyorlar.

Sıfır yada kondisyonu iyi olan kartlardaki grafikler "düm düz" şekilde çıkıyor muş, "Testere ağzı gibi inmeli çıkmalı değilmiş".

Bilginiz var mı ? Yada bu konu da bilgisi olan var mıdır ?

• Bilgim yok. Ama GPU Clock, Memory clock ve GPU load dümdüzse sorun yok diye biliyorum. Sizin dediğinizin hepsi power draw yazan yerler. Benim PSU 750 lik. Belki yetmiyor olabilir. O yüzden inişli çıkışlı olmuş olabilir.

• Fiyat çok yüksek. Revize şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.