Şimdi Ara

Msi gtx 1070 Gaming X VS Msi gtx 1070 Ti Aero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aero nun tasarımı ve soğutması daha kötü. Isınacak, ısındıkça performans düşürecek diye çok sıcak bakmıyorum. Sesli çalışması da cabası ama yinede Ti olduğu için daha performanslı olacak karar veremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereden ve kaça alacaksınız kartları? Aero ile benzer fiyatlı daha iyi soğutmaya sahip Ti modelleri var. Örneğin MSI Armor, Zotac Mini, KFA EX. İki kart arasından illa birini seçecek olsam her türlü Ti derim.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam valla en fazla verebileceğim para 2400 tl o da en fazla

amazon hariç her yer olabilir. Tam olarak nereden baktiğimi hatırlamıyorum ama gaming x de aero da 2300 küsürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 12 Aralık 2017; 23:55:42 >
  • Her hava şartında GTX 1070Ti tavsiye ederim hocam. En uygun fiyat Nova'da ve 2692 tl. Bence 292 tl için 1070 alma.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11699
  • Eleman Msi gtx 1070 Ti Aero'yu almış, üzerine bir de GPU'yu 1860Mhz'e OC yapmış, sıcaklıklar maksimum 64 derece civarında. Aero konunda hiç sıkıntı yaşamazsın.

• rdkl7879 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle videolar gerçeği çok yansıtmıyor bence ya.

• Amazon.de de zotac 1070ti mini var. Onu alabilirsiniz. 2000 lira mi ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    6700k gtx 1070 gigabyte gaming 7
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir ara gtx 1080 aero araştırmış biri olarak şunu diyeyim oyunlarda 87 derecelere çıktığını izledim ozamanlar indirimdeyken 1700 TL di.
  • 1070 ti aero'nun loadtaki sıcaklığı 82C founders edition gibi ama her türlü 1070'i geçiyor, diğer 1070 ti kartlardan da çok bir farkı yok performans olarak.

• Hepsi bir birine benzer modeller de, nanokatalog nasıl o kadar ucuza satıyor diğerlerine göre. Garantisiz mi satıyor kartları?
  • 2400 tl verebiliyorsan işlemcin de iyi ise ikinci el garantili faturalı gtx 1080 al bak keyfine. Uğraşma 1070 ile falan
  • bende 8gb msi 1070 ti aero sipariş verdim, 1070den daha ucuza ti varken gayet mantıklı , soğutma konusunda bende tereddütteydim yalnız araştırdım öyle aman aman ısınmıyor oyun oynarken, render olayını bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunsnfuckers -- 19 Aralık 2017; 15:33:2 >
  • gunsnfuckers kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam geldikten sonra deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum.

• kart güzel ben 1080p de kullanıyorum hiç yük altına girmedi, yalnız ghost recon wildlands de zorlandı kart ,onun dışında need for speed de hiç bir sorun çıkarmadı diğer free to play oyunları söylemiyorum bile ,ayrıyeten arkadaşımda zotac 1070 amp extreme vardı onuda denedim performansı aynı .gtx1070 ile 1070 ti Founders edition modeli arasında fark görmedim bir fark hisstettirmedi direk 1070 boost frekanslı kartla(zotac oc li geliyor) aynı performansı verdi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.