Şimdi Ara

MSI GTX 1070 Armor - Yeni gibi, full kutu, içi açılmamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GTX 1070 Armor - Yeni gibi, full kutu, içi açılmamış.

Merhaba, uzun zamandır kullandığım gtx 1070 ekran kartım satılıktır. İçi hiç açılmadı, hatta anakarttan bile bir kere ssd yükseltmek için çıkarttım sadece.

Mining, farm vs yapılmadı hiç, günlük işler için kullanıldı sadece.

fiyat düz, son 3500TL.

İstanbul Şişli yakınlarında elden teslimi tercih ederim, diğer türlü de klasik önce havale/eft sonra kargo.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanı baltalamak değil amacım ama bu 1000 serisine ne oldu da böyle 4-5-6-8 diye gidiyor? 1060'ları 3'dan 1070 4'ten 1080 ve ti olan sürümü +6 dan gidiyor... 3060 parasına gidiyor...

• Viora kullanıcısına yanıt

fiyat fayda tüketim olarak değerlendirilirse 1070 4bin liraya alınacak en kötü seçenek. 3000e yakın olsa 1660ti 1660süperin önüne geçer ama 5600xt bulunuyorsa yine geride kalıyor :)

alacak kişi nvidia olacak diyorsa 4bin liraya rtx 2060 kovalaması lazım.

herkes birbirine bakarak fiyat belirliyor, tabi kartın durumu da belirgin ama işte işi acil olan ucuza veriyor, acil olmayan da rtx2060 5600xt 1660ti 1660süper yerine belki tercih edilir diye bekliyor MSI GTX 1070 Armor - Yeni gibi, full kutu, içi açılmamış. 

• ufkumu açtın dostum

• arkadaşlar ben belki de ilk kez bir şey satıyorum buradan. aktif olarak alışveriş yapan birisi değilim, kar amacım yok yani. sadece elimdeki fazla olan şeyi koydum. onun da fiyatını ''bu 4 bin eder'' diyerek değil basit bir internet aramasıyla belirledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 11 Mayıs 2025; 11:13:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Viora kullanıcısına yanıt

bir youtuber'ın bu kartları piyasadan ucuz alıp topladığı sistemler sonrası kartların fiyatlari artiyor. gerçekten çok fırsatçı bir milletiz.

konu sahibini tenzih ediyorum. arkadaş sarı sitede veya forumda fiyat araştırması yaptığında gördüğü piyasaya göre ilan açmış. 2 bin civarı idi 1070ler fakat kalmadı artık böyle ve normal maalesef. artık 2 bine 1060 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 15 Mayıs 2025; 12:6:8 >
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    2500/2800 tl idi 1070 modelleri

2000 TL 1070 hiç olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

ocakta evga sc versiyonunu 2300'e almıştım hocam. haklı olabilirsiniz aklımda öyle kalmış, belki biraz abarttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 15 Mayıs 2025; 12:14:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.