Şimdi Ara

MSİ GTS 250 Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde MSİ GTS 250 ekran kartı var en güncel driverları kurulu bir şekilde MSİ Afterburnerından MSI Kombustor ına kadar herşeyi kurulu fakat arada sırada aldığım bu hata beni çok rahatsız ediyor sanki ekran kartım eskiymiş gibi (2 Ay olmadı daha) söylüceklerinize göre götürücem geri..

Hatayı alırken ilk önce bi ekranda donma oluyor sonra aniden kararıp 2 sn içinde kendine geliyor ekran açıldıgında bu yazı çıkıyor ve 15 20 snlik bi kasma oluyor sonra devam ediyorum sorunsuz Power supply 300 W bu arada

MSİ GTS 250 Yardım :)

Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • Ekran kartını 2 kere kaldırıp en güncel driverlarını kurdum hatta bi sıkıntı çıkmaması içinde MSI ın kendi cdsinden kurup güncelledim tabi çözüm olmadı daha sonra pcye bi format attım ve geçtiğini düşündüm çok geçmeden tekrar aynı hata :s garantisi var duruma göre bişeyler yapıcam yardımlarınızı bekliyorum ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Verimliliği yüksek bir Power Supply ile deneme yaparmısın? Yüksek ihtimal ile sorun bundan kaynaklanıyor.

Ek olarak, eski versiyon driverları kurup tekrar dan deneme yaparmısın?
  • Elimde 300 watt dan fazla güç kaynağı yok fakat driverlar tamamen kurulu dosya kurulumlarında sıkıntı yok bu sıkıntı 301.42 sürümünde mi sıkıntı var anlamadım sıkıntı herkesde var yabancılar çözmüşler ama ne yaptıkları hakkında hiç bir fikrim yok :d acaba büyük sıkıntımı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Su gibi aziz ol :P:P:P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI 8800 GTS 320 MB O/C
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.