Şimdi Ara

MSI GT70 video inceleme 'Performans tutkunlarına özel dizüstü bilgisayar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
15.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut abi inceleme için bir önerim olucaktı testlerinizde oyunların hep dar açı gören yerlerde gösteriyorsunuz oyun testleriniz arasına Battlefield 3 te 64 kişilik bir geniş bir haritada ekleyebilir misiniz ? Alıcak kişiler multiplayerda oynamak istediklerinde nasıl bir performans alıcaklarını görmeleri açısından.
    Saygılar.

  • sadece oyun için bu aleti alanlara acırım valla. şimdi yok yurttaysak şurdaysak burdaysak diyenler olabilir. kardeşim 6000TL bu boru mu? babanın o kadar parası varsa oyun oynama o parayı al çık dolaş insanlar nasıl yaşıyor para nasıl kazanılıyor onu öğren...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickenegerekvar

    Mesut abi inceleme için bir önerim olucaktı testlerinizde oyunların hep dar açı gören yerlerde gösteriyorsunuz oyun testleriniz arasına Battlefield 3 te 64 kişilik bir geniş bir haritada ekleyebilir misiniz ? Alıcak kişiler multiplayerda oynamak istediklerinde nasıl bir performans alıcaklarını görmeleri açısından.Saygılar.


    muhtemelen sürekli 30 fps altında kalır.

  • seklini beyen medim

  • Mimar olsam bu paraya bundan almazdim
  • Laptopta oyun oynanmaz 60fps altına inilmez. Profesyonel amaçla kullanılacaksa Asusun çok daha güzel modelleri var. Tamam donanımsal olarak güzel bir cihaz olmuş ama tipi şekli şemali çok ucuz hissi uyandırıyor. Özellikle camera nın olduğu yer çok basit durmuş.

  • Skandal,

    O kadar mesaj attık MSI'ya, avrupadaki örneklerini gösterdik olabilirliğini gösterdik ama ENTER tuşu amerika'daki gibi ince uzun gelmiş. Nefret ederim çok kullanışsız.

    İnceleme için teşekkürler...
  • Oyun oynayış kısımlarını amma çok uzatmışsınız öyle. Umarım bunu video uzun olsun diye yapmıyorsunuzdur.

  • çok pahalı ama parası olan için güzel tercih olabilir.

  • bu cihaz nasıl dirt 3'de 30 fps alıyor ya çok daha fazla alması gerekmiyor mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Şahsen işinize yarayacak tek çözüm olmadığı sürece(videodaki mimar örneği veya şehir değiştirmeniz gereken durumlar gibi) bu tip bilgisayarların alınmasını mantıklı bulmuyorum. Kuzenime 8 ay kadar önce özel bir sebepten ötürü bunun 2670qm ve gtx570 li gt 780dxr modelini aldık. Ama fazlasıyla ağır ve kullanışsız. Tuğla büyüklüğünde bir adaptörle geliyor ve ıvır zıvırları ile çantası 5 kiloyu geçiyor. 1.90 lık bir adam değilseniz getirip götürmede zorlar sizi. Benim 7850 ekran kartlı masaüstü sistemimle yanyana Battlefield 3 oynadık. 7850 ekran kartlı masaüstü sistem daha yüksek ayarlarda olmasına rağmen fps daha yüksek ve akıcıydı. En kötüsü de bugün yetiyor olsa da o ekran kartını ilerde değiştirmek istendiğinde çok fazla kısıtlama çıkaracak. Ayrıca fanı 5-6 ay sonra tozlanıp aleti soğutamaz hale geliyor. İçini açıp temizlemek gerekiyor. Cihazda bir takım problemler de yaşadık. En başta harddisklerden bir tanesi bozuldu. Raid 0 olduğundan veri kurtarması da yapamadım. Hatta foruma konu açmıştım nasıl yaparım diye. Touchpad de bozuldu. Ayrıca dokunmatik kontrol paneli kenarlarından kalktı. Tüm bu sebeplerden ürünü servise verdim. Çok şükür ki para iadesi yaptılar da kurtulduk. Oyun oynamak da pek zevk vermedi açıkçası. Masaüstü rahatlığı yok. Bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyor olsanız da ergonomik değil. Klavyeyi kol hizama koyduğum zaman monitör aşağıda kalıyor. Koltuğu alçaltınca da klavye yüksekte kalıyor. Aletin performansı iyi ancak tam bir TAKOZ. Bugün verdiği performanstan ötürü bu takozluğu maruz görülse de 2 yıl sonra bunun 3 te biri fiyatlı 2 kiloluk cihaz bunun verdiği performansı verdiğinde takoz olması daha da göze batacak. Elinizde 5-6 bin liralık bir takoz olacak. Satsanız da kimse almaz. Bunun yerine 3000 liralık bundan yüksek performans verecek bir masaüstü ve taşınabilirliği yüksek bir laptop almak çok daha mantıklı. Hatta fazladan bir tablet bile alınır bu paraya. Hoparlörlerin ses kalitesi hakkında söylenenlere katılıyorum. Gerçekten çok iyi ses veriyor. Klavyesi de çok hoş. Görenler bu ne böyle demeden edemiyor.Ekranın parlak olmaması da hoşuma giden taraflarından biri. Ekleme: Videoda iyi bir masaüstü de bu paraya gelir deniyor ama buna katılmıyorum. gtx 670M masaüstü gtx670 in 3 te 1 i performans veriyor. Çok iyi bir masaüstü pc bunun parasına gelir bu doğru ama bunun verdiği performans masaüstünde 6850ye denk.


    merhaba ben şuan yurtdışındayım ve cihaz Türkiyeye göre 600 dolara yakın fark ediyor sizce almalımıyım cihazda taşıma benim için problem değil pyun ve günlük işler konusunda fikriniz nedir şimdiden teşekkürler

  • vallahi cop bir cihaz bu. oyun oynarim desen 1 sene sonra adam gibi oyun oynatmaz. mobile desen salondaki koltuk kadar mobil. masaustu desen hic degil. ne lan bu?
  • Asus For Ever

  • bana kalırsa MSI GT60 0NC-067TR bu seri daha iyi içerisinde 128 lik ssd var




    http://pcdepo.com/msi-gt60-0nc-067tr-notebook-urun7930.html
  • Cihaz kotu degil ama cok ta iyi degil. Ben sahsen oyunlardaki performansindan pek memnun kalmadim. Gerci asti astari 3 oyun gorduk ama yeterde artar fikir vermesi acisindan.
  • bilgisayar güzel ama tamamen alüminyum kasa olsaydı iyiydi.

  • Su msi Asus un ROG logo lu bir simge yapsa daha guzel olur :) Mesela asusta Republic of Gamers diye bir klup var boyle bir grup acsa guzelde bir arma olustursa daha dikkat ceker bence

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Şahsen işinize yarayacak tek çözüm olmadığı sürece(videodaki mimar örneği veya şehir değiştirmeniz gereken durumlar gibi) bu tip bilgisayarların alınmasını mantıklı bulmuyorum. Kuzenime 8 ay kadar önce özel bir sebepten ötürü bunun 2670qm ve gtx570 li gt 780dxr modelini aldık. Ama fazlasıyla ağır ve kullanışsız. Tuğla büyüklüğünde bir adaptörle geliyor ve ıvır zıvırları ile çantası 5 kiloyu geçiyor. 1.90 lık bir adam değilseniz getirip götürmede zorlar sizi. Benim 7850 ekran kartlı masaüstü sistemimle yanyana Battlefield 3 oynadık. 7850 ekran kartlı masaüstü sistem daha yüksek ayarlarda olmasına rağmen fps daha yüksek ve akıcıydı. En kötüsü de bugün yetiyor olsa da o ekran kartını ilerde değiştirmek istendiğinde çok fazla kısıtlama çıkaracak. Ayrıca fanı 5-6 ay sonra tozlanıp aleti soğutamaz hale geliyor. İçini açıp temizlemek gerekiyor.

    Cihazda bir takım problemler de yaşadık. En başta harddisklerden bir tanesi bozuldu. Raid 0 olduğundan veri kurtarması da yapamadım. Hatta foruma konu açmıştım nasıl yaparım diye. Touchpad de bozuldu. Ayrıca dokunmatik kontrol paneli kenarlarından kalktı. Tüm bu sebeplerden ürünü servise verdim. Çok şükür ki para iadesi yaptılar da kurtulduk.

    Oyun oynamak da pek zevk vermedi açıkçası. Masaüstü rahatlığı yok. Bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyor olsanız da ergonomik değil. Klavyeyi kol hizama koyduğum zaman monitör aşağıda kalıyor. Koltuğu alçaltınca da klavye yüksekte kalıyor. Aletin performansı iyi ancak tam bir TAKOZ. Bugün verdiği performanstan ötürü bu takozluğu maruz görülse de 2 yıl sonra bunun 3 te biri fiyatlı 2 kiloluk cihaz bunun verdiği performansı verdiğinde takoz olması daha da göze batacak. Elinizde 5-6 bin liralık bir takoz olacak. Satsanız da kimse almaz.

    Bunun yerine 3000 liralık bundan yüksek performans verecek bir masaüstü ve taşınabilirliği yüksek bir laptop almak çok daha mantıklı. Hatta fazladan bir tablet bile alınır bu paraya.

    Hoparlörlerin ses kalitesi hakkında söylenenlere katılıyorum. Gerçekten çok iyi ses veriyor. Klavyesi de çok hoş. Görenler bu ne böyle demeden edemiyor.Ekranın parlak olmaması da hoşuma giden taraflarından biri.

    Ekleme: Videoda iyi bir masaüstü de bu paraya gelir deniyor ama buna katılmıyorum. gtx 670M masaüstü gtx670 in 3 te 1 i performans veriyor. Çok iyi bir masaüstü pc bunun parasına gelir bu doğru ama bunun verdiği performans masaüstünde 6850ye denk.

    arkadaşlar donanımhaberden çıkabilirsiniz arkadaşa site yapıyoruz.
  • MSİ ge60/70 serisininde incelemesini bekliyoruz.Şu an MSİ ın en çok satan modelleri

  • Geçen sene Msi aldım , bir daha uzak dursun ; cihaz her türlü yanıyor , hemde CAYIR CAYIR...

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.