Şimdi Ara

MSI GT70 video inceleme 'Performans tutkunlarına özel dizüstü bilgisayar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
15.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • MSI'ın oyuncular için hazırladığı yüksek performanslı dizüstü bilgisayar modeli GT70 test masamızda. 17.3-inç boyutundaki Full HD ekranı, dört çekirdekli Core i7-3610QM işlemcisi, Nvidia GeForce GTX 670M ekran kartı, üç farklı aydınlatma bölgesine sahip özel klavyesi, 2x 64GB SSD RAID ve 750GB depolama sürücüsüne ek olarak üzerinde barındırdığı sayısız0 özelliği ile masaüstü bilgisayarların korkulu rüyası olmaya aday olan MSI GT70'in oyunlardaki performansı başta olmak üzere merak edilen tüm detayları video incelememizde

     


     

     



  • İftara dakikalar kala artık vakit geçmiyordu.Bu inceleme iyi oldu.
  • Hayırdır iftar yaklaştı sitede kimse kalmadı :D

  • Güzel cihaz.

  • Depolama sürücüsü olarak 2x 64GB SSD RAID ve 750GB HDD seçmeleri güzel olmuş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkt

    Hayırdır iftar yaklaştı sitede kimse kalmadı :D

    Aynen herkes sofra başında sanırım
    Son dakikaları GT70 ile geçiriyorum.
  • MSI GE60/GE70 ya da ASUS N56VZ modellerinin de incelemeleri olsa hiç fena olmazdı.

  • 3d ekran ve 680m sli olabilirdi
  • o kadar harddiskleri neresini sığdırmışlar

  • o kasaya çift eğzos fan çok kıyak olurdu ya

  • Şahsen işinize yarayacak tek çözüm olmadığı sürece(videodaki mimar örneği veya şehir değiştirmeniz gereken durumlar gibi) bu tip bilgisayarların alınmasını mantıklı bulmuyorum. Kuzenime 8 ay kadar önce özel bir sebepten ötürü bunun 2670qm ve gtx570 li gt 780dxr modelini aldık. Ama fazlasıyla ağır ve kullanışsız. Tuğla büyüklüğünde bir adaptörle geliyor ve ıvır zıvırları ile çantası 5 kiloyu geçiyor. 1.90 lık bir adam değilseniz getirip götürmede zorlar sizi. Benim 7850 ekran kartlı masaüstü sistemimle yanyana Battlefield 3 oynadık. 7850 ekran kartlı masaüstü sistem daha yüksek ayarlarda olmasına rağmen fps daha yüksek ve akıcıydı. En kötüsü de bugün yetiyor olsa da o ekran kartını ilerde değiştirmek istendiğinde çok fazla kısıtlama çıkaracak. Ayrıca fanı 5-6 ay sonra tozlanıp aleti soğutamaz hale geliyor. İçini açıp temizlemek gerekiyor.

    Cihazda bir takım problemler de yaşadık. En başta harddisklerden bir tanesi bozuldu. Raid 0 olduğundan veri kurtarması da yapamadım. Hatta foruma konu açmıştım nasıl yaparım diye. Touchpad de bozuldu. Ayrıca dokunmatik kontrol paneli kenarlarından kalktı. Tüm bu sebeplerden ürünü servise verdim. Çok şükür ki para iadesi yaptılar da kurtulduk.

    Oyun oynamak da pek zevk vermedi açıkçası. Masaüstü rahatlığı yok. Bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyor olsanız da ergonomik değil. Klavyeyi kol hizama koyduğum zaman monitör aşağıda kalıyor. Koltuğu alçaltınca da klavye yüksekte kalıyor. Aletin performansı iyi ancak tam bir TAKOZ. Bugün verdiği performanstan ötürü bu takozluğu maruz görülse de 2 yıl sonra bunun 3 te biri fiyatlı 2 kiloluk cihaz bunun verdiği performansı verdiğinde takoz olması daha da göze batacak. Elinizde 5-6 bin liralık bir takoz olacak. Satsanız da kimse almaz.

    Bunun yerine 3000 liralık bundan yüksek performans verecek bir masaüstü ve taşınabilirliği yüksek bir laptop almak çok daha mantıklı. Hatta fazladan bir tablet bile alınır bu paraya.

    Hoparlörlerin ses kalitesi hakkında söylenenlere katılıyorum. Gerçekten çok iyi ses veriyor. Klavyesi de çok hoş. Görenler bu ne böyle demeden edemiyor.Ekranın parlak olmaması da hoşuma giden taraflarından biri.

    Ekleme: Videoda iyi bir masaüstü de bu paraya gelir deniyor ama buna katılmıyorum. gtx 670M masaüstü gtx670 in 3 te 1 i performans veriyor. Çok iyi bir masaüstü pc bunun parasına gelir bu doğru ama bunun verdiği performans masaüstünde 6850ye denk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 20 Temmuz 2012; 21:57:36 >




  • orucunuz kabul olsun arkadaşlar

  • DİRT 3'ü zor kaldırıyor 30 fps için çok çok yeterli diyorsunuz eminmisiniz? 670m 5770 ile aynı performansta .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Şahsen işinize yarayacak tek çözüm olmadığı sürece bu tip bilgisayarların alınmasını mantıklı bulmuyorum. Kuzenime 8 ay kadar önce özel bir sebepten ötürü bunun 2670qm ve gtx570 li gt 780dxr modelini aldık. Ama fazlasıyla ağır ve kullanışsız tuğla büyüklüğünde bir adaptörle geliyor ve ıvır zıvırları ile çantası 5 kiloyu geçiyor. 1.90 lık bir adam değilseniz getirip götürmede zorlar sizi. Benim 7850 ekran kartlı masaüstü sistemimle yanyana Battlefield 3 oynadık. 7850 ekran kartlı masaüstü sistem daha yüksek ayarlarda olmasına rağmen fps daha yüksek ve akıcıydı. En kötüsü de bugün yetiyor olsa da o ekran kartını ilerde değiştirmek istendiğinde çok fazla kısıtlama çıkaracak. Ayrıca fanı 5-6 ay sonra tozlanıp aleti soğutamaz hale geliyor. İçini açıp temizlemek gerekiyor.

    Cihazda bir takım problemler de yaşadık. En başta harddisklerden bir tanesi bozuldu. Raid 0 olduğundan veri kurtarması da yapamadım. Hatta foruma konu açmıştım nasıl yaparım diye. Touchpad de bozuldu. Ayrıca dokunmatik kontrol paneli kenarlarından kalktı. Tüm bu sebeplerden ürünü servise verdim. Çok şükür ki para iadesi yaptılar da kurtulduk.

    Oyun oynamak da pek zevk vermedi açıkçası. Masaüstü rahatlığı yok. Bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyor olsanız da ergonomik değil. Klavyeyi kol hizama koyduğum zaman monitör aşağıda kalıyor. Koltuğu alçaltınca da klavye yüksekte kalıyor.
    Aletin performansı iyi ancak tam bir TAKOZ. Bugün verdiği performanstan ötürü bu takozluğu maruz görülse de 2 yıl sonra bunun 3 te biri fiyatlı 2 kiloluk cihaz bunun verdiği performansı verdiğinde takoz olması daha da göze batacak. Elinizde 5-6 bin liralık bir takoz olacak. Satsanız da kimse almaz.

    Bunun yerine 3000 liralık bundan yüksek performans verecek bir masaüstü ve taşınabilirliği yüksek bir laptop almak çok daha mantıklı. Hatta fazladan bir tablet bile alınır bu paraya.

    Hoparlörlerin ses kalitesi hakkında söylenenlere katılıyorum. Gerçekten çok iyi ses veriyor. Klavyesi de çok hoş. Görenler bu ne böyle demeden edemiyor.Ekranın parlak olmaması da hoşuma giden taraflarından biri.


    çok güzel tespitler hocam. bugünlerde yeni bir notebook alacaktım ve yorumlarınız benim tercihlerimi etkileyecek. teşekkürler.




  • Ayrıca fanı 5-6 ay sonra tozlanıp aleti soğutamaz hale geliyor. İçini açıp temizlemek gerekiyor.

  • erdi artık ismini söylüyor öyle saf bakmıyor :)
    mesut çevik in yanında alıştı tabi :)

  • 6.000 liracık ;)

  • Bende ayni seyi asus g75 hakkinda dusunuyorum.Laptop agir zaten ve bu sene uniye baslicam.Tasimak sorun degil fakat bu laptoplar hic estetik degil.Yani disarda bi yerde cikarip dizustume koyamicam gibime geliyor.Ev cihazi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün teknobiyotikte 4500 TL

    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-gt70-raid-intel-core-i7-3610qm-3-30ghz-16gb-ram-3gb-gtx670m-750-750gb-hdd-17-3-w7p-canta-ve-mouse-hediyeli-0nc-235tr.html

    taşınabilirlik için, taşınabilir bir ürün değil.

    oyun için ise, bu fiyata çok daha performanslı bir pc toplanabilir. tamam, işlemcisi güçlü ama ekran kartı masaüstünde 6850 ayarında bir kart. şahsen kullanıyorum ve aldığım değerler videodakiyle aynı seviyede. bu yüzden kendini "oyuncu" olarak tanımlayan biri pcyi tercih edecektir.

    amaç hem günlük işleri görecek, hemd de arada oyun oynaanbilecek bi laptop sahibi olmaksa, 2000 liralık MSI GE60 daha iyi bir seçenek olacaktır.

    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-ge60-intel-core-i5-3210m-2-50ghz-6gb-ram-2gb-gtx650m-750gb-hdd-15-6-freedos-canta-ve-mouse-hediyeli-0nc-065xtr.html

    i5 3210m işlemci ve GT650M ekran kartı güncel oyunları orta detayda oynamak için yeterli olacaktır. 2.4 kg ağırık da gayet makul bir değer. led aydınlatmatı full hd ekran bu modelde de mevcut. ssd yok ama ssd takmak için ayrıca yer mevcut. yani ssd takınca hddyi sökmeye gerek yok. (videoda 8.00 bölüm)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 20 Temmuz 2012; 22:18:49 >




  • İftardan sonra iyi geldi bana klavye ve ekranı canım çekti doğrusu :)

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.