Şimdi Ara

MSI - GT60 GT70 KULLANICILARI [0ND-670TR/0NE-836TR/2OC-031TR/0NE-1078TR/2OD-206TR/2OD-205TR] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
13
Favori
31.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Msi 0ne-1078tr bilgisayarımın sabit disklerini değiştirdim. Orjinal SSD içerisinde bildiğiniz üzere windows 8 core single language yüklüydü yeni SSD içerisinede win8 single language yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhun237

    BU SEKILDE

    http://i.hizliresim.com/YP7Xdz.jpg

    http://i.hizliresim.com/DX0NOz.jpg

    teşekkürler hocam
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Ne demek ınsallah ıse yarar.. sonucu paylasırsınız ıyı veya kotu , oldu veya olmadı dıye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhun237

    Ne demek ınsallah ıse yarar.. sonucu paylasırsınız ıyı veya kotu , oldu veya olmadı dıye

    tamam hocam
  • Merhaba arkadaşlar,
    Dün GT70 DRAGON EDITION 2 aldım. Tüm kurulumları yaptım. Gerekli updateler ve hatta windows 8.1'e upgrade ettim. Fakat şu anda herhangi bir USB 3.0 portuna taktığım harici diskimde kopmalar yaşıyorum. Yani bir anda diski görmüyor. Ne içerisinden birşeyler alabiliyorum, ne de içerisine birşeyler atabiliyorum. USB 2.0 ile sorun olmuyor. 8.1'e upgrade etmeden önce denemediğim için 8.1 ile alakalı olup olmadığını anlayamıyorum. Bu sorunu yaşayan olmuş. Çözüm ile alakalı yardımcı olabilecek var mı?

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbr -- 18 Haziran 2014; 15:56:14 >
  • mrtbr M kullanıcısına yanıt
    merhaba ;

    başkalarıda yasamış bu sorunu , yabancı forumlarda gordum ;http://blogs.msdn.com/b/usbcoreblog/archive/2013/11/01/help-after-installing-windows-8-1-my-usb-drive-disappears-or-file-transfers-stop-unexpectedly-r-a-post-title.aspx

    yapabılırsenız bakın , w8 kullandıgım ıcın yardımcı olamayacagım.. 8.1 hıc denemedım cunkı , gerekde duymam , Allah korusun 8.1 den

    turkısh =http://www.tlgcntn.com/2013/10/windows-8-1-sonrasi-usb-3-0-sorunu/




  • MSİ GT60 3k Sahibiyim klavye ışıklarını nasıl kapatabilirim saygılar.
  • MSI GT70 Uygun Fiyatta

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-gt70-uygun-fiyatta-170409788/detay/

    Bilgisayarımı Satmaya Karar Verdim.Fİyatın Gayet Uygun Olduğunu Düşüyorum.
  • Arkadaşlar GT60 GT70 kullanıcılarından isteğim, üst düzey oyunlarıda oynamayı seven birisyim fakat illada apple macbook pro istiyorum, sizce MSI neden almalıyım? Bunu bana açıklayabilir misiniz, MSI alsam üst düzey oyunları her türlü şekilde oynayabilirim. Fakat macbook alsam istediğim şeyi elde etmiş olacağım, sizler MSI kullananlar olarak önerir misiniz?
  • merhabalar arkadaslar gt70 one 835 tr kullanıcısıyım bilgisayarım satılıktır oldukca temizdir 3700 tl istiyorum ilgilenen arkadaslar mesaj atabilirler
  • Arkadaşlar GT70'im geçen gün oyun esnasında aniden kapandı ve şu anda hiçbir şeye tepki vermiyor, açılmıyor, çeşitli power butonu kombinasyonlarını denedim (pili çıkart, fişi çıkart vs. şeklinde) fakat bir etkisi olmadı, ramleri söküp taktım, kartların konumlarında sıkıntı yok, herhangi bir tozdan ya da ısınmadan kaynaklanması mümkün değil (zaten turbo fanı da çalışıyordu o esnada), sizin önerileriniz nelerdir? Yabancı forumlarda da 3-4 kişinin başına gelmiş fakat çözüm mesajları yok... PC'm 1.5 yıllık, garantisi doldu...
  • Gt60 aldım laptop dan beklediğim performansın üstünde verim alıyorum aman nazar değmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    GT70 2OD -453 aldım. Ancak işim gereği yurtdışında olmamdan dolayı Istanbul Bilişimden sipariş vermiştim verdiğim adrese ulaşmasına rağmen ben olmadığım için ailem açmamıştı. Geçenler de onlardan rica ettim o bir çok kutuyu aşarak açmalarını ve en azından denemelerini istedim video aracılığıyla.

    Ancak bilgisayar hiç açılmadı. hiçbir çalışma işareti yok, sadece Hardisk ışığı yanıyor arasıra ve beyaz power ışığı ise yine sanki sleep modunda gibi yanıp sönüyor, üstteki dokunmatik tuşlar da cevap vermiyor. Hatta BIOS ekranı yani açılış ekranı bile yok, ekranda hiçbirşey yok.

    Power tuşuna uzun süre basmayı da denettirdim. değişen hiçbirşey olmadı. Bilgisayar başlayacak gibi oluyor, ancak fan 1-2 saniye çalışacak gibi olup sessizliğe bürünüyor. tek ses HDD den geldiğini düşündüğüm okuma sesi ve öyle saatlerce devam ediyor.

    Daha ekran da hiçbirşey görünmedi, sanırım bios ekranına da geçmiyor. Kısacası, İstanbul Bilişimden aldığım bu ürün büyük ihtimalle arızalı, yıllardır bir çok laptop aldım ama hiç açılmayanı görmedim. ülke dışında olduğumdan dolayı da aldığımda hiç denemedik çünkü evdekiler
    pek anlamıyorlar, kutuyu bile açmakta isteksizlerdi. Onları zorlayamadım ancak 7 günlük süre geçmiş oldu şimdi neredeyse 1 ay olmak üzere.

    Bilen bu problemi yaşamış biri varsa yardımcı olursa sevinirim, nette aradım adaptör sorunu olabileceği veya anakartın tamamen bozuk olduğundan bahsedenler olmuş ama bir çok kişi en azından bir kere açabilmiş bilgisayarı. Maalesef 1 kere dahi açılmadı ki sanki kocaman bir
    kağıt tutma ağırlığı gibi öyle duruyor arasıra göz kırparak.

    Yarın kardeşim de bakacak ben hala ülkeye dönemedğim içim ilk 1 ayı dolmadan belki en azından servise veririz ancak sorum şu ki eğer basit bir şekilde çözülebilecek bir durum ise hiç makineyi servis yoluna vurmak istemiyorum.

    Bu konuda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Saygılarımla




  • Selam dostlar,GT70-2OD sahibiyim.KLM yazılımı aracılığıyla klavye ışıklarını değiştiremşiyorum.Sadece açık mavi renk görünüyor.Steelseries Engine kurdum fakat o da 800M serisi ekran kartları ile uyumluymuş.Bu sorunu yaşayan oldu mu benden başka ? Yardımlarıınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • June8meran J kullanıcısına yanıt
    1 ay dolmadan acıl sekılde servıse verıp yenısını ıstemen lazım , eger 1 ay doldurursan rezıl olur makıne .. yasadıgın sorunlarıda bılmıyorum hıc duymadım, gecmıs olsun dıyeyım.. ama bazen serı uretım fabrıka hataları olabılıyor , ama acıl 1 ay dolmadan servıse verkı yenısını versınler . hakkından yararlanmıs olursun ...
  • Çok teşekkürler ilginiz için,

    4 gün sonra 1 ay oluyor kardeşim temasa geçti , kardeşimin dediğine göre SSD soketleri gevşemiş olabilirmiş kendisi iyi anlar bilgisayardan. Makine boot yapmak için sürücü arıyor CD dahil her şeyi deniyor ve açılamıyormuş.

    Ancak bilgisayar yeni olduğu için açmak istemedi, ayrıca onu düzeltirsin başka bir sorunu daha olabilir dedi ve en uygunu 1 ay dolmadan yenisini taleb etmek galiba.

    Sanırım servispoint değiştirecek yoksa İstanbul Bilişim mi? Eğer İstanbul Bilişim ise elinde stok kalmadıysa ne olacak? Servispoint değiştirecek ise nereden temin edecek makineyi ? Başka bir model makine göndermeleri olası mı? Değiştirilen makinenin yeni hiç açılmamış olduğundan nasıl emin olabilirim? Çok bekler miyim?

    Saygılarımla
  • June8meran J kullanıcısına yanıt
    bıldıgım , tecrube edındıgım , cevabları yazayım..

    ssd gevsemesı vs de olsa ; sonra baska yerındekı buyuklukdekı sıkıntıdan butun makınenın atıyorum , anakartı degıscek derler ekran kartı degıscek derler, afedersınız makıne asalak olur pısman olursunuz . basıma geldı bır ufagı !!
    keske 30 gun once getırseydın dedıler . sımdı parca degıscek beklıceksın dedıler . pısman oldum .

    sakın 4 cu gun gıtmeyın , onceden davranın , son gune bırakmayın.

    degısımı hıc bırsekılde satanlar = ıst bılısım yapmaz ılgılenmez ..
    bu ısler ıle ılgılı = tabıkıde servıs poıntdır. degısımı yapıcak , ılgılenıcek kurumdur.

    servıs poınte durumu ızah edıp ben sıkayetcıyım hıc kullanamadım dıyeceksınız . makınenın degısımını ıstıyorum dıyeceksınız . sorunu buldugunuzda benım telefonum su , bana burdan ulasın durumu anlatın beraber ıslem yapalım dıyeceksınız
    yasal hakkın degısımıdır 1 ay ıcınde dıyeceksınız ..

    aynı modelı verırler tabıkıde =) suresını bılmıyorum , ama max 2 hafta heralde . okadar abartı sure olucagını sanmam = eger ılgılenırsenız pesıne dusersenız .....
    yenı makıne alıcagınızı soylerlerse , degısım onaylanırsa , sorunuz ? nereden bılecegım dıye, sıfır kapalı kutulumu alıyorum dıye , ılgılenın makınenız ıle .....

    suanda msı ıle ılgılı = servıs poınt bır sıkıntım var , lakın forumda yazmıyorum , once msı turkıye ıle durumu gorusecegım , eger kendılerı mantıklı ınsancıl , ınsan hakkını rıayet ederse eywallah dıyecegım .
    lakın hakkım olan karsılıgı bulamazsam , hem bu konuda uzunca , hemde yenı konular acıp heryerde duyuracagım yasadıklarımı . (servıs poınt ıle )

    he su son yazdıgım konunun ne alakası var dersenız =))

    MAKINENINIZIN PESINDE OLUN HEP TAKIP EDIN . HATTA YAPABILIRSENIZ , ORADA MAKINEYI TESLIM ALDIKLARINDA , OZELLIK ILE , SOYLEYIN , SAGLAM PARCALARIMI YAN SANAYI URUN VEYA DAHA KALITESIZ URUN ILE DEGISIMI GIBI BIR REZILLIK YASAMAYIZ DEGILMI DIYE . MAKINENIZIN PESINDE OLUN . CIDDIYIM TAKIBI BIRAKMAYIN =))

    MAZALLAH , HERSEY MUMKUN olabılıyor .... Igılenmenız gerek ...




  • Merhaba, sizlerden bir ricam olucak arkadaşlar kulladığınız model 206-tr diye tagladım. bende aynı modeli kullanıyorum 1 seneyi geçti. bir sıkıntım var . yardımcı olursanız çok makbule geçicektir.

    lütfen bilenler varsa(daha önceden kasayı açıpta gören) , yada farkında olmayanlar varsa , laptop kasasını açıp içindeki 750 gb lık harddiskiniz ; WESTERN DIGITAL(BLACK) mı yoksa = HGST(HITACHI) Mi , Paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Cok Teşekkürler uyarılar için ceyhun237 ,

    Şu anda girişini yapıyorlar servispoint de, cuma gününe kadar inceleyeceklermiş normal de 7 gün inceleme süreleri varmış. Birebir değişimi olacakmış bu inceleme süresi sonunda.
    Bakalım nasıl satış sonrası bunu da görmüş olacağız.

    Bu konudaki gelişmeleri de buraya yazacağım sonucu da , diğer arkadaşlara da referans olması adına.

    İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum , heyecanla bilgisayarınızı beklerken , kutudan çalışmayan bir alet çıkması oldukça moralini bozuyor insanın.

    son günde yetiştirdik MNG kargo da oldukça ağır davrandı. Böyle bir durumla karşılaşanların bu kargo gecikmelerini de hesaba katmaları iyi olur benim görüşüme göre. Lakin Servispoint
    ellerine ulaşıp sisteme girdikleri tarihi esas alıyormuş.

    Yarın itibariyle 1 ay olacak gerçi elime ayın 7 sinde ulaştı ama fatura tarihi başlangıç alındığından bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

    Şimdi bekliyorum cuma gününü bakalım neler olacak.




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.