Şimdi Ara

Msi GS63VR Killer e2500 wifi bağlıyken kullanılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • e2500 wifi bağlıyken şu programda şu hatayı "No Killer Network Interfaces Connected" alıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer .



  • Şu an kullandığın driver'ı tamamen kaldırıp aşağıdaki linkten Killer LAN E2500 & Killer Wireless Driver Suite ve Intel Wireless LAN Driver'ı indirip kurar mısın? Büyük ihitmal driver hatası gibi görünüyor.

    https://www.msi.com/Laptop/support/GS63VR-6RF-Stealth-Pro#down-driver&Win10%2064
  • Benimki GS63VR 7RF olan modeli ama msi sitesinden orjinal yazılımlarını kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi.Ben bu bilgisayarı yurtdışından aldım acaba sıkıntı yazılım uyuşmazlığından(dil vb) uyuşmazlıklardan kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • Teknik olarak; laptop'u yurt dışında almış olman herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Çünkü dirver'lare evrenseldir. Yani Çin'de yaşıyor olsan da aynı yazılımı yükleyeceksin. Ancak sorun yazılım kaynaklı gibi görünüyor. Temiz bir Windows ve güncel driver kurulumu ardından BIOS ve firmware güncellemesi yap. Eğer sorun devam ederse başka alternatiflere bakarız.
  • Hocam bilgisayarı sıfırladım bios güncellemesini yaptım killer son sürümünü indirip kurdum naptıysam olması çalıştıramadım resinde gördüğün gibi wifi kartınının orda killer diye tikli bi sekme olması lazım ama yok gelmiyor wifi deyken bağlanmıyor  Msi GS63VR Killer e2500 wifi bağlıyken kullanılmıyor Msi GS63VR Killer e2500 wifi bağlıyken kullanılmıyor Msi GS63VR Killer e2500 wifi bağlıyken kullanılmıyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.