Şimdi Ara

MSI GP72 LEOPARD PRO SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben ilk başta Vatan Bilgisayarın internet sitesinden bu laptopu satın aldım. İlk açtığımda hardiskten ses geliyordu geri götürdüm, sorun varmış gerçekten de, değitirdiler laptopu. Yenisinde de başka sorunlar çıkmaya başladı. USB girişleri bazen çalışmıyor, wifi den 10dk sonra kopuyor, müzik dinlerken ses kaymaya başlıyor. Acaba ne yapmalıyım, tavsiyeniz var mı? Yoksa bu seriler genel olarak hatalı mı?



  • valla kardeşim bendede benzer sorun var wifi 10 dk bağlanıp çıkıyo ve ses bazen cızırlıtılı ve bas yok gibi bende vatandan aldım gidip vermeyi düşünüyorum bence sende aynısını yap o kadar para saymışsın yazıl günah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durumlarda genelikle temiz bir Windows + güncel driver kurulumu ve ardından BIOS + frimware güncellemeleri yapman en doğru çözüm olur. Eğer sorunlar hala devam ediyorsa teknik servise gönderirsin.
  • GP serisini bildiğim kadarıyla kronik sorunları yok ama sendeki sorunlar yazılım kaynaklı gibi görünüyor. Yukarıdaki arkadaşın gösterdiği yolları denedikten sonra aynı sıkıntılar devam ediyorsa hiç uğraşma teknik servise gönder halletsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.