Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
|
Hocam attığınız model GF63 kasa. Ya da modern isimlendirmeyle Thin 15. Tek fanlı modeller ve çok çok ısınmakta. Asla alınmaması gerek bir model. Benimki GF65 kasa. Nispeten daha iyi. En azından çift fanlı. Fiyat konusunda ürünümün arkasında olduğum için öyle düşündüm. Yine de kafasında bir fiyat olanlar varsa yazabilirler çekinmesinler. ![]() |
|
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak i7 9750H hala rahat gideri olan bir işlemci. 9. nesil Intel işlemcilerin sıkıntısı çok ani sıçramalı çalışıp ısınmalarından kaynaklı. Pad ile bu sorunun önüne geçiliyor. Stabil bir performans alınıyor. FFmpeg software encoding de hata almıyorum. Hardware encoding de zaten almıyorum. Fiyat konusunda dediğim gibi ürünümün sonuna kadar arkasındayım. Temiz olduğundan emin olduğum için bu fiyata koydum, tamamen şeffaf olarak test değerlerini ilettim. Başka testleri isteyenler talep edebilirler. Fiyatı fazla düşünenler varsa pm den tekliflerini iletebilir, ya da başka ilanlara yönelebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1911Razor -- 3 Aralık 2025; 18:20:48 > |
|
Fiyatta revizeye gidilmiştir. |
|