Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GF65 Thin 9SD i7 9750H, GTX 1660Ti, 16 GB RAM [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] MSI GF65 Thin 9SD i7 9750H, GTX 1660Ti, 16 GB RAM [SATILDI]

@ddpapillon'a satılmıştır

15.6" FHD (1920x1080), 144Hz, IPS Ekran

NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti with 6GB GDDR6

8+8 = 16 GB RAM

512GB SSD

1.86 kg

Honeywell PTM7950 pad attım. Çok temiz, sessiz ve performanslı çalışmaktadır. Pump-out gibi olaylar olmaz. Sadece fan bakımı yapılıp uzun yıllar kullanılır. Boşta fan sesi bile çıkmıyor.

Tertemiz hatasız çiziksiz bilgisayar. Kozmetik 9.9/10. 20 dakikalık AIDA64 sistem kararlık testi sonuçlarını da ekledim. GF65 kasalar için muazzam değerler.

Amerika'dan gelmişti. Orijinal kutusu memlekette kaldı. Başka laptop kutusu ile gönderim sağlarım. Kargo alıcıya aittir fakat ucuza getirttirim. Orijinal kutuyu temin edince adresinize yollarım (ben karşılarım).

GTX1660 Ti 75-80 Watt arasında zaten maksimum güç olarak. Bunu rahat bir şekilde verebilmekte.

i7 9750H ise, bilirsiniz bu işlemciler sobadır, ortalama 88 derece ve daha iyisi 55 Watt'lık güç ile performans vermekte. Bu da harika değer. Macun yenileme zart zurt istemez fan bakımı yapa yapa kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 1660ti'lı 4 yıllık bir laptop için fiyat yüksek değil mi hocam? indirim haftası 26bine satıldı mesala şu cihaz. pazarlık yoktur yazdığı için yazıyorum.

Hocam attığınız model GF63 kasa. Ya da modern isimlendirmeyle Thin 15. Tek fanlı modeller ve çok çok ısınmakta. Asla alınmaması gerek bir model. Benimki GF65 kasa. Nispeten daha iyi. En azından çift fanlı. Fiyat konusunda ürünümün arkasında olduğum için öyle düşündüm. Yine de kafasında bir fiyat olanlar varsa yazabilirler çekinmesinler.

• Kasa, fan vs bunlara takılmayın. Mimari, nanometre, Teknoloji çok değişti. Açıkçası fiyat yüksek yani. Adamlar bu paraya daha yeni teknolojili ürünleri alabiliyorlar. 5-10bin daha koyup RTX4050'li laptop bile alınır 2.el. 9.nesil cpulu laptop kullandım. Bir daha kullanır mıyım derseniz asla kullanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak i7 9750H hala rahat gideri olan bir işlemci. 9. nesil Intel işlemcilerin sıkıntısı çok ani sıçramalı çalışıp ısınmalarından kaynaklı. Pad ile bu sorunun önüne geçiliyor. Stabil bir performans alınıyor. FFmpeg software encoding de hata almıyorum. Hardware encoding de zaten almıyorum. Fiyat konusunda dediğim gibi ürünümün sonuna kadar arkasındayım. Temiz olduğundan emin olduğum için bu fiyata koydum, tamamen şeffaf olarak test değerlerini ilettim. Başka testleri isteyenler talep edebilirler. Fiyatı fazla düşünenler varsa pm den tekliflerini iletebilir, ya da başka ilanlara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1911Razor -- 3 Aralık 2025; 18:20:48 >
  • Konu admini bu konularda teknik ve teorik olarak deneyimli ama rtx 4050 li laptoplar 2.el bandında pazarlıkla 21, 22 ye alınabiliyorsan bu laptopı bu fiyata hiçbir kimse almaz hocam. Rtx 3050 ile aynı güçteler ve rtx 3050 çok daha yeni laptop. Rtx 3050 yi bırak ti lı laptoplar bile pazarlıkla 15 e alınabiliyor 2 defa denk getirdim, almaktan vazgeçtim. Ama uygun fiyata denk getirildiğinde sizin laptopta alınabilir olur. Hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiyatta revizeye gidilmiştir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.