Şimdi Ara

MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB
    Merhaba arkadaşlar,

    yine bu bölümde açtığım konudanda görüleceği üzere model yükseltmek amacıyla MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB ekram kartımı satıyorum.

    Kartın garantisi bitmiştir. Kutusu mevcuttur fakat ilginç ki, kumrular tam kutunun üstüne yuva yaptı :). Malesef kutusunu şuanlık kıpırdatma çekme imkanım yok resimlerden görülebileceği üzere.


    Kartta herhangi bir mining, zorlama vs yoktur.

    Bu forumda sattığım her ürün gibi videosunu ve stres testini video çekip koydum.
    https://www.youtube.com/watch?v=po0mLOyPsII


    SADECE İstanbul Anadolu yakasından elden olmak üzere satılıktır(Malum hassas parça, kargoya verince sorun vs çıkma ihtimali var ve kutusu resimlerde görüleceği üzere bi süre servis dışı)

    Fiyatı 1600 TL'dir.(KESİNLİKLE PAZARLIK VS YOKTUR TEKLİF ETMEYİNİZ) Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

    NOT : DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ, FİYAT KONUSUNDA PAZARLIK VS YOKTUR DEMEME RAĞMEN BAZI ARKADAŞLAR ISRARLA PAZARLIK ETMEK İÇİN MESAJ ATMAKTA, ATMAYINIZ. FİYATI BENCE GAYET MAKUL.
    EN AZINDAN BAŞKALARI GİBİ KOYDUĞUM FİYATI YUKARI DOĞRU GÜNCELLEMİYORUM...

    İLANDA BELİRTİP,ÜSTÜNE VİDEO ÇEKİP KOYMAMA RAĞMEN, HALA GELİP KARTTA MİNİNG VAR MI ? ŞU VAR MI? BU VAR MI ? YENİ ALDIĞIN KARTLA NE YAPACAKSIN? BU YETMİYOR MUYDU? GİBİ ABUK SUBUK SORULAR SORMAYA DEVAM ETMEYİNİZ ARTIK BIKTIM CEVAPDA VERMEYECEĞİM.

    KARTIN İLANINDA BENCE GAYET AÇIKLAYICI BİR VİDEO OLMASINA RAĞMEN, İLANI İNCELEMEDEN ÖZELDEN VİDEO ALABİLİR MİYİZ DİYEDE MESAJ ATMAYINIZ LÜTFEN.İLANDA HERŞEY APAÇIK ORTADA

    TEKRAR BELİRTİYORUM, MODEL YÜKSELTTİĞİM İÇİN SATILIKTIR. HERHANGİ BİR MİNİNG , BOZUKLUK VS GEÇMİŞİ YOKTUR.






    MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDIMSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 5500 XT ile bu kartın arasında kaç FPS var acaba bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Bende 1070 alma arifesindeyim. 5500 XT ile arasında kaldım.
  • Hocam benim yorum yapmam etik olmaz, başka bilen arkadaşlar yorum yapar ise daha uygun olur.
  • Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt
    gtx1070 5500xt'den yaklaşık %30-35 daha yüksek performans veren bir kart.
  • ASKER. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Youtube a da baktım biraz önce %10-15 gibi görünüyor. Demekki tutarlı olmayan bir videoya bakmışım.
  • Güzel fiyat hayırlı satışlar.
  • pm
  • Güzel fiyat, satılır durmaz. Kumruya bak sen iyi yere dükkan açmış :)
  • pm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Güzel fiyat, satılır durmaz. Kumruya bak sen iyi yere dükkan açmış :)
    Abi valla bende anlamadım dün aksam alacaktım kutuyu.Üşendim sabah alırım dedım baktım dişisi kutuya çökmüş, kocası boyna çer çöp dalcık getiriyor :) Varsın zarar edeyim onlardan değerli değil.
  • Vallahi ilan içeriği güzel, fotoğraflar yeterli, fiyat gayet yerinde..

    hayırlı satışlar hocam :) 3-4 gün önce açmış olsaydınız şu an bu kartı kullanarak yazıyor olabilirdim :)
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)
  • Takip
  • Valla hocam yanlış anlamayın ama güvebilsem gerçekten şuan alırdım .İzmir'de olduğum için maalesef alamıyorum , tanıdık olmadığı için de elden de aldırmıyorum .Umarım kısa zamanda alıcı bulursunuz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trealith

    Valla hocam yanlış anlamayın ama güvebilsem gerçekten şuan alırdım .İzmir'de olduğum için maalesef alamıyorum , tanıdık olmadığı için de elden de aldırmıyorum .Umarım kısa zamanda alıcı bulursunuz .
    Sıkntı yok hocam, ben böyle ürünleri pek kargo ile satma taraftarı değilim. Çünkü her ne kadar video ve resim eklesemde kargoda bir problem olup ürüne zarar geldiği zaman iki taraf içinde pek iyi olmuyor.
  • Kumrular Kartın Kutusunu Parsellemiş :) Hayırlı Satışlar.
  • Kumrular candır ya benim de balkon a yuva yapmıştı dişi kuş çalı çırpı toplamaya giderdi 2 tane yavrusu vardı o geldiğinde yulaf dökerdim yuvasına sonra yavruları ile uçtu gitti.. şimdi hatırladım da duygulandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipte kalsın mayıs 1 de hala satılmamış olursa ben alırım
  • hocam üstte yeni yazdıklarınızı görünce direkt üstüme alındım açıkcası. Abuk sabuk vs demişsiniz hoş olmamış. Ben sizden furmark videosu değil raporu riica etmişim sonrada açıklama da gözden videoyu görünce takribi 5 dakika içinde videonuzu görmemişim pardon diye yazmışım. Mining tabii ki sorulacak garantisiz bir ürün alıyorsunuz sonuçta. Bunlar bilinmeli ki daha sağlıklı değerlendirme yapılabilsin. Bugün ürünü sizden alacaktım ama bir süre daha düşünmeye karar verdim hatta siz başkasına satabilirsiniz ben düşüneyim tekrar eğer karar verirsem hala da duruyorsa sizden alabiirim dedim. Bunları görmek hoş olmadı. Neyse iyi satışlar dilerim. Saygılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.