Şimdi Ara

MSI VENTUS XS OC 1660TI (5599 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 10
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 14
  • Ortalama Mesaj Aralığı 4 gün 2 saat 58 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 6
  • Favoriye Eklediklerim 5
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • DRHARMLESS (14 mesaj) Furkanydn (5 mesaj) Sezer446 (2 mesaj) mb.gultekin (2 mesaj) kursatuzel (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (27 mesaj) (1 mesaj) (2 mesaj)
  • @
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Giriş

Dedikten sonra fiyat düşürmende ironik olmuş. :)) Neyse tekrardan iyi forumlar,vesselam.

• kursatuzel kullanıcısına yanıt

Düşürmedim hocam aynı duruyor :) hatta inadımdan vazgeçmedim 5500 e bile vermiyorum. Kutusunda bekliyor kimseye zararı yok.

• amazon.de her şey dahil 340 euro yani 5400 TL hem sıfır kapalı kutu hem 2 sene amazon garantili kart mı yoksa 2. el garantisiz gudubet bi kart mı? :D

MSI VENTUS XS OC 1660TI (5599 TL)
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt

Sattığım kart Super değil TI. Anlık fırsat yakalamışsınız stoğu bitmiş. Anlık çıkan kampayanlara göre fiyat değiştireceksek habire işimiz uzun.

• DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

Aynı kartlar nerdeyse.

Anlık değil saatlerce stokta kaldı. Hergün stok geliyor. :)

"Aynı kartlar nerdeyse."

Değil işte hocam neredeyse falan mı konuşacağız. Siz bir link attınız ortaya, oradaki kart super aynısı yakını mı var? Eyvallah sıfırdır yakın performans sergiliyordur fakat stokta yok. Bu şuna benziyor legion s7 satıldı sıfır 18 bine, kapışıp bitirdiler cihazı 23-24 binden sattılar forumda. Oraya gidip link attınız mı bakın 18 bindi diye?

Ürün yok çünkü artık bitti. Bakın benim zerre umurumda değil bu kartın 5 bin 6 bin etmesi. Ben 2500 e falan aldım zaten. Emsal fiyatına bakarım, en ucuz kart bu şu an niye üstüne fiyat kırayım? Satılmazsa satılmaz yapacak bir şey yok.

Sen al sat yapsan sana da yazmazdım hocam. Kaç aydır ilanda kartın. İnat etmeseydin çoktan satılmıştı. Bekledikçe zarara gidiyorsun. İyi satışlar.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam 8 bine ver alayım diyenler vardı o zaman biraz daha pahalıya koymuştum. Yani ukala olarak algılamayın fakat umurumda değil. Öylesine duruyor kart, 1000 liraya düşse piyasa ona göre düzenlerim gidip yine 900 e vermem. Duruyor yani, illaki birisi alır. Günde 1 kere foruma girip güncellemek zor gelmiyor :) Hem memur hayatıma bu küçük ticaret heyecan katıyor.

Hocam ver 5'e birisine kurtul. Bu memur hayatına fazla heyecan iyi gelmeyebilir. :D

• Hocam yaşlıyız ama henüz ölmedik :) 5400 e bile alıcısı var vermem. #inatçımemurdireniyor

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.