Şimdi Ara

MSI VENTUS XS OC 1660TI (5599 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 11 ay
  • Cevaplayan Üyeler 10
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 14
  • Ortalama Mesaj Aralığı 4 gün 2 saat 58 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 6
  • Favoriye Eklediklerim 5
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • DRHARMLESS (14 mesaj) Furkanydn (5 mesaj) Sezer446 (2 mesaj) mb.gultekin (2 mesaj) kursatuzel (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (27 mesaj) (1 mesaj) (2 mesaj)
  • @
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI VENTUS XS OC 1660TI (5599 TL)

Satılmıştır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5599 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Satmak mühim değil alıcı çok, arkadaşlar eve gelip ne kadar kazıyor göreceklermiş. Benim mining yazılımı kurmadığım cihaza bir şeyler kurulacak, mining yapmadığım kart bu programlar ile çalışacak beğenmezlerse almayacaklar. Bu şekilde alışverişi kabul edenler varmış, ben nasıl satıcıymışım :) asıl bana ters geliyor bu işler. Tanımadığım birisi eve gelecek, beni de tanımıyorlar. Belki evde 5 kişiyiz üstüne çullanıp parasını gasp edeceğiz. İnsanlar garip demek ben daha garibim.

• Vatanda sıfırı bu para zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt

Yorumu bırakıp gitmişsiniz. Kaynak bıraksaydınız keşke. Bu kart mı?

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-ventus-xs-6g-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
  • Orada bu para, bu nasıl fiyat

• AdRenaLime kullanıcısına yanıt

Şu an kalbim kırıldı mesela :(

• fiyatınız çok da yüksek değil aslında illa bir alan çıkar hocam üzmeyin canınızı olmadı biraz indirirsiniz her malın bir alıcısı illa ki vardır geçen hafta ben gtx 1660 süper 1 yıl garantisi kalmış kartı 9100 liraya sattım

• mb.gultekin m kullanıcısına yanıt

Satmak mühim değil alıcı çok, arkadaşlar eve gelip ne kadar kazıyor göreceklermiş. Benim mining yazılımı kurmadığım cihaza bir şeyler kurulacak, mining yapmadığım kart bu programlar ile çalışacak beğenmezlerse almayacaklar. Bu şekilde alışverişi kabul edenler varmış, ben nasıl satıcıymışım :) asıl bana ters geliyor bu işler. Tanımadığım birisi eve gelecek, beni de tanımıyorlar. Belki evde 5 kişiyiz üstüne çullanıp parasını gasp edeceğiz. İnsanlar garip demek ben daha garibim.

• O kadar kart sattım bu pandemide kimseyi de evimize almak zorunda değiliz zaten o tipte insanlar genelde almıyorlar esas alıcı olan o kadar uğraştırmıyor zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mb.gultekin m kullanıcısına yanıt

Alan alır zaten acil değil. Dün 3060 geldi taktım kasaya çok mutluyum kendisi ile. Eve almayınca kötü adam olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 28 Aralık 2021; 13:47:16 >
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

kazım işi yalan oldu gibi hocam. hem elektrik artışı hem coin düşüşleri.

firmalarda 2-3 gündür stoklarını piyasaya soktu itopya sinerji incehesap gibi firmalar.

• rerea kullanıcısına yanıt

Satılmaz hocam o zaman ne yapalım dursun.

• Fiyat bence çok iyi hocam hayırlı satışlar.

• Sezer446 kullanıcısına yanıt

Pek iyi değil hocam 7 bine asus falan gördüm daha iyi bildiğim kadarı ile onlar. Bana zararı yok kutusunda duruyor satılırsa satılır :)

• DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

orası ayrı tabi hocam ama 500tl farkla o soğutucuya geçmeye gerek varmı zaten kartın watt değerleri düşük bu model kafi.

• Bu fiyata 1650 super satmaya çalışanlar var forumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wolflexx W kullanıcısına yanıt

1650 super satmaya çalışan var, bundan pahalıya düz 1660 satmaya çalışan var. Garip piyasa :)

• Ufak bi' revize ile satılır,hayırlı forumlar.

• kursatuzel kullanıcısına yanıt

Yok ya :D

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.