Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
MSI VENTUS XS OC 1660TI (5599 TL)

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumu bırakıp gitmişsiniz. Kaynak bıraksaydınız keşke. Bu kart mı?
www.vatanbilgisayar.com
MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-ventus-xs-6g-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html______________________________
-
Orada bu para, bu nasıl fiyat
-
Şu an kalbim kırıldı mesela :(
fiyatınız çok da yüksek değil aslında illa bir alan çıkar hocam üzmeyin canınızı olmadı biraz indirirsiniz her malın bir alıcısı illa ki vardır geçen hafta ben gtx 1660 süper 1 yıl garantisi kalmış kartı 9100 liraya sattım
-
Satmak mühim değil alıcı çok, arkadaşlar eve gelip ne kadar kazıyor göreceklermiş. Benim mining yazılımı kurmadığım cihaza bir şeyler kurulacak, mining yapmadığım kart bu programlar ile çalışacak beğenmezlerse almayacaklar. Bu şekilde alışverişi kabul edenler varmış, ben nasıl satıcıymışım :) asıl bana ters geliyor bu işler. Tanımadığım birisi eve gelecek, beni de tanımıyorlar. Belki evde 5 kişiyiz üstüne çullanıp parasını gasp edeceğiz. İnsanlar garip demek ben daha garibim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alan alır zaten acil değil. Dün 3060 geldi taktım kasaya çok mutluyum kendisi ile. Eve almayınca kötü adam olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 28 Aralık 2021; 13:47:16 >______________________________
-
kazım işi yalan oldu gibi hocam. hem elektrik artışı hem coin düşüşleri.
firmalarda 2-3 gündür stoklarını piyasaya soktu itopya sinerji incehesap gibi firmalar.
-
Satılmaz hocam o zaman ne yapalım dursun.
-
Pek iyi değil hocam 7 bine asus falan gördüm daha iyi bildiğim kadarı ile onlar. Bana zararı yok kutusunda duruyor satılırsa satılır :)
-
Bu fiyata 1650 super satmaya çalışanlar var forumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1650 super satmaya çalışan var, bundan pahalıya düz 1660 satmaya çalışan var. Garip piyasa :)
-
Yok ya :D

Satmak mühim değil alıcı çok, arkadaşlar eve gelip ne kadar kazıyor göreceklermiş. Benim mining yazılımı kurmadığım cihaza bir şeyler kurulacak, mining yapmadığım kart bu programlar ile çalışacak beğenmezlerse almayacaklar. Bu şekilde alışverişi kabul edenler varmış, ben nasıl satıcıymışım :) asıl bana ters geliyor bu işler. Tanımadığım birisi eve gelecek, beni de tanımıyorlar. Belki evde 5 kişiyiz üstüne çullanıp parasını gasp edeceğiz. İnsanlar garip demek ben daha garibim. |
Vatanda sıfırı bu para zaten
|
Benzer içerikler
- anakart işlemci soketi değişimi
- gs8 ultra watch
- 2. el tüplü şofben fiyatları
- a2882 iphone
- delamore parfüm
- ps4 fiyat
- alibaba neden ucuz
- en iyi apple arcade oyunları
- ps4 pro ne zaman çıktı
- samsung akıllı saat iphone uyumlu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X