Şimdi Ara

MSI GeForce GTX 1660 SUPER AERO ITX OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    MSI MSI GeForce GTX 1660 SUPER AERO ITX OC GTX1660S 6GB GDDR6 192B (1XDVI 1XHDMI 1XDP) Ekran Kartı | Trendyol
    https://www.trendyol.com/msi/msi-geforce-gtx-1660-super-aero-itx-oc-gtx1660s-6gb-gddr6-192b-1xdvi-1xhdmi-1xdp-ekran-karti-p-34745088?boutiqueId=496542&merchantId=118442

Bu ekran kartı 1869TL alınırmı acaba emin olamıyorum. Soğutucu fanın tek olması kafa karıştırıyor. Emsalleri kocaman kaslı maslı duruyor.

Performans olarak tam olarak nasıl bir sonuç veriyor alan kullanan falan var mı? Sizce bu fiyata bu mal alınır mı?

• kasa havalandirmasi iyiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum. olmadi undervolt filan bi ayar çekilir. bu fiyata kaçmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel fiyat, fan profili ayarlayıp kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Tek fan olması sizi korkutmasın 1660 super aşırı ısınan bir kart değil.50 derecede fanı çalışmaya ihtiyaç duymayan karttan bahsediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ancak 150 TL daha verip bunu da alabilirsiniz
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı (GLX-60SRL7DSY91S) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-geforce-gtx1660-super-1-click-oc-6gb-192bit-gtx-1660-super-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html

• Aero 1660 var bir aile dostumda, bayağı sesliydi bf v oynarken. Sıcaklıklara bakmadım, fan ayarıyla kullanılırsa mutlu eder belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetsu

Ben paylaştığın linkten 1 tane aldım bugün kargoya verildi. Uzun zamandır RX 580 veya 1650s bakıyordum konuyu görünce bunu aldım.
    Ürün elime geçince yazarım yorumlarımı
    Ürün ulaştımı elinize? Benim gönderi 10 Haziran'da sipariş vermeme rağmen hala gönderi hazırlanıyorda kaldı.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.