Şimdi Ara

Msi ge72 apache pro oyun bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi ge72 apache pro bilgisayarimi satisa cikarmis bulunmaktayim. 256 gb ssd ve 1 tb hdd bulunmaktadir.16gb ram vardir. kozmetik 10 uzerinden 9 durumundadir almadan once zaten inceleyebilirsiniz. 17 inc boyutundadir. icinde gtx 970m ekran karti bulunmaktadir. guncel oyunlarin nerdeyse hepsini oynayabilmektesiniz(bizzat oyun oynamaya devam ediyorum zaten). satisa cikarma sebebim is hayatina yonelik biraz daha mobil bir macbook almak. pazarliga aciktir belli macbook modelleri ile takas uzerine konusulabilir.Msi ge72 apache pro oyun bilgisayariMsi ge72 apache pro oyun bilgisayariMsi ge72 apache pro oyun bilgisayari

fiyat olaral 6500 dusunuyorum ama pazarliga acigim macbook pro 2015 modeli ve sonrasi modeller icin takas dusunulebilir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış anlama ama gtx 1060 dan kötü olan bir ekran kartını 6500 e neden koyuyorsun ? 4500-5000 e zaten rahat gtx1060 lı laptop alınıyor. Neredeyse x2 kat performans farkına daha ucuz laptop satılıyor.
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GE72 APACHE PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX970M-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-173-gtx970m-w10.html

• quote:

Orijinalden alıntı: UTRM

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-173-gtx970m-w10.html
    Bu ürün artık satılmıyor. Bu ürün artık güncellenmeyen fiyat. Bu fiyata rtx 2070 belki rtx 2080 laptoplar bulunuyor.

6500'e gtx 1070 ikinci el laptoplar var.

Fiyatta düzenleme satışınızı kolaylaştırır.

• yorum yazanlara dusunceleri icin tesekkur ederim ama yazdigimi kimse okumuyor zaten pazarliga aciktir dedim ve en son satilmis fiyati bu turkiyede bunu baz aldim insanlar ama malum turkiyede oluculuk yaygin diye belli bir fiyat limiti belirlemem gerekiyordu. tesekkurler

• PM
  • dostum pazarlığa açık fakat abartı fiyata atıyorum 10 bin yazdın ederi 3 3.5 ise orda bir pazarlık olmaz malesef.
  • Arkadaşlara ve yorumlarına her zaman saygım sonsuz ama 17 inc 1060 ben hiç görmedim 4000 4500e. Gösterebilirler mi alacağım da. Hele msi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duna kullanıcısına yanıt
    Hayır alınmaz. Satışı olmayan ürünün site fiyatı baz alınarak fiyat belirlenemez. İyi ki yorum yapabiliyoruz yoksa bilmeyen biri için çok çok büyük kandırmaca oluyor bu tarz fiyatlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yani her insan fiyat biçebilecek bilgiye sahip olmayabilir. nazikçe "bu fazla, şu fiyat bandında daha rahat satılır" şeklinde yorum yapsanız olmaz mı? size göre bu ürün ne kadar olmalı siz onu yazın. mal sahibi beğenir beğenmez orası onun bileceği iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.