Şimdi Ara

MSI GE620DX - 651XTR Kullanan veya Bilgisi Olan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yarın alıyorum inşallah
  • Bende almayi dusunuyorum ve sadecenotebook.com da 12 taksitle 1836 tl gibi birseye geliyor! Daha uygunu nu bulan var mi?
  • taksitsiz pcdepo'da en uygun fiyat.
  • @osmis valla taksitli seçenek bana daha çok uyuyor :) teşekkürler :D
  • aldığın zaman haber ver :)
  • takipp
  • alan oldu mu arkadaşlar?
  • daha değil ama yakın zamanda inşallah :)
  • vatana gelirmi ne dersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theprenha

    vatana gelirmi ne dersiniz.

    vtan msi satmıyodu ama son zamanda 2 üst model getridi belki bunu da getirir ama sanmıyorum. hem de vatan çook pahalıya satıyor. %25 indirimleri bile anca alınabilir yapıyor
  • cihazı kullanan var mı çoooooooooooooook merak ettim
  • MSİ laptop konusunda pek başarılı değil
  • ben lenovo y570 aldım arkadaşlar.. msi'dan son anda vazgeçtim. bunun bi nedeni de bütçemin artmış olmasıydı :))
  • şuanda lenovo Y570 i7 den bile daha performanslı kaliteli bi alet oyun ve güç performansı çok iyi donanıma sahip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmis

    ben lenovo y570 aldım arkadaşlar.. msi'dan son anda vazgeçtim. bunun bi nedeni de bütçemin artmış olmasıydı :))


    quote:

    Orijinalden alıntı: bahti24

    şuanda lenovo Y570 i7 den bile daha performanslı kaliteli bi alet oyun ve güç performansı çok iyi donanıma sahip


    off karar veremiyorum bi yandan i7 işlemci diğer yanda fullhd ekranlı msi... aldıysanız nerden ve kaça aldınız arkadaşlar???




  • @kelepir26 msi konusuna girip; msi ı salla, laptop u beceremiyo, güzel değil diyip duruyosun farklı başlıklarıda hiç bir bilgi sahibi olmadan!! burda o kadar bilgi varken senin gibilerin girip insanları yanlış yönlendirmesi ayıptan başka birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rexludus

    quote:

    Orijinalden alıntı: osmis

    ben lenovo y570 aldım arkadaşlar.. msi'dan son anda vazgeçtim. bunun bi nedeni de bütçemin artmış olmasıydı :))


    quote:

    Orijinalden alıntı: bahti24

    şuanda lenovo Y570 i7 den bile daha performanslı kaliteli bi alet oyun ve güç performansı çok iyi donanıma sahip


    off karar veremiyorum bi yandan i7 işlemci diğer yanda fullhd ekranlı msi... aldıysanız nerden ve kaça aldınız arkadaşlar???

    ben y570'in i7'lisini aldım vatandan 2.234 TL. msi'n full hd'sinin kullanamayacağım için tercih etmedim. çoğu oyunda bu kullanılamıyormuş forumdan okudum kadarıyla. ayrıca free dos gelmesi de açıkçası beni iten bir şey oldu. biliyorum kolay yolları var ama orijinal ürünüm olmasını tercih ettim. ayrıca lenovo'nun ibm şemsiyesi altında bulunması ve pc konusunda uzman bir firmanın laptop'da da böyle davranacağını düşündüğümden lenovo aldım. bir diğer nedeni de lenovo'nun teknik servisi msi'dan daha fazla ülkemizde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inistanbul

    @kelepir26 msi konusuna girip; msi ı salla, laptop u beceremiyo, güzel değil diyip duruyosun farklı başlıklarıda hiç bir bilgi sahibi olmadan!! burda o kadar bilgi varken senin gibilerin girip insanları yanlış yönlendirmesi ayıptan başka birşey değil.

    Arkadaşım yanlış bilgilendirmenin sence bana bir yararı olabilirmi sen benim bu konuda bilgisiz olduğumu nerden biliyorsun bilgisayar mühendisliği mezunu 15 yıldır bu işi içinde olan bir insan babanın oğluda değilim ayrıca hangi bi hakla bu cümleyi kullanırsın cühelalığını belli ederken niye kendini bu kadar ön plana çıkarırsın işin içindeki herkes bilir msi 'ninf/p zayıflığını ayrıca sanal bir ortamda hakaret mahkeme sebebi olduğunuda hatırlatır gerekli şeyide yapacağımdan şüphe etmemeni bilmeni isterim




  • yaptığın iş ile ne alakası var hemen ne iş yaptığını söylüyorsun, laptop konusunda güncel ürünleri ne kadar takip ettiğin asıl önemli olan...konu msi'in şuan çıkardığı ürünlerin nasıl olduğu(15 sene, yeni çıkan ürünleride çok iyi bildiğini göstermez, misal akrabamın 12 sene önceki mezun bilg. müh. o hala agp kartlarda kalmış takip etmediği için yenilikleri) ne bildiğini sorguladım ki bakıyorum anlamamışsın açıklamakta fayda var., msi hakkında bir işe yaramaz, kötü dandik gibi yorum yapman için bir olayı yaşaman veya görmen gerekirdi en azından forumda yazılanlara bak, ama yok yazılarında hiç bir gerekçe göstermeden o böyle şu şöyle diyorsun(haksız mıyım?) sonra gelip yaptığını kesinlikle hatalı bir şey iken bana laf atmaya çalışıyorsun, ben biliyorum ediyorum u bırak, kendimden harf bile katmadım ki, kendini ön plana çıkarıyorsun deyip sataşmaya çalışıyorsun..

    (hangi mana'da bilgisiz dediğimi anlamışsındır artık) bilgisizsin diyorum (msi hakkında bir şey gösteremeden atıp tutuyorsun) hakaret kabul ediyorsun, sonra bana cahil cühela diyorsun(yine elinde haklı olduğunu gösterecek bir şey yok, ben ortaya bir şey atmadım için)... yediremeyip sünnetçi korkusu veriyorsun olmayan şeyimi mahkemeye vereceksin tutarsız ve boş söylemleri bırakmalısın. hakaret edecek kadar kendime olan saygımı kaybetmedim, etmemde.. benim yazılarımda hakaret olduğunu varsayıp seviyeyi aşağı çekmezsin umarım

    bu arada fiyat performansının çok düşük olduğunu?? söylemişsiniz; msi ge620dx i5 li model 1720 tl ve i7 li model 2300 tl inceleyenlerin eksiksiz olduğunu ve aynı özellik seviyesinde şuanda fiyat performans açısından lenovo ve asus la yarıştığını göreceklerdir..

    daha fazla uzatmak çok gereksiz bir TARTIŞMA olur anlatmak istediğimi aktarabilmişimdir umarım, zaten senin yazdıklarını okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır...




  • Arkadaşlar i5 2430 ile i7 2670 işlemci arasındaki günlük kullanımda nasıl farklar olacağını görebileceğimiz bir inceleme veya bir video var mıdır?

    Özellikle MSI GE620DX-651XTR ile GE620DX-434TR arasındaki farkı görmek istiyorum.


    Photoshop, render, programcılık vs. hiç alakam yok. Günlük sıradan kullanıcıyım.
    İE, Firefox, Chrome, Flashget, GomPlayer ile FullHD film izlemek (tv'den veya projektörden), Office uygulamaları kullanmak, CallOfDuty benzeri yeni, güncel, güzel oyunları oynarım falan.


    Yani önemli olan bu iki işlemci arası, bilgisayarın açılış-kapanışı, dosyalara, klasörlere vs. erişim süresi, internet sayfası açarken, çok sekme açmada, sayfalarda aşağı yukarı inmede vs. yavaşlama, takılma gibi durumlarla karşılaşır mıyım i5 işlemciyle?
    i7 almak gerekir mi?

    Bir de uzun ömürlülük bakımından tabi. Mesela imzamdaki laptopu 2008 yazında toplamıştım, hala çok çok iyi şekilde kullanıyorum, maksat almak olsun diye alacağım alırsam, yoksa Call Of Duty'yi bile full ayarlarda 1680x1050'de çok iyi oynadım, geri kalan işlemlerde de hiç bir yavaşlama falan yok.

    Bu laptopu i5'li alırsam ileride sıkıntıya girmek istemiyorum. Neden i7'lisini almadımki demek istemiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.