Şimdi Ara

Msi ge60 harici ekran kartı takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kolay gelsin arkadaşlar benim msi ge60 2oe-295xtr modeli bilgisayarım var ve malesef artık yetmemeye başladı yeterli bütçem olmadığından ve doların yüksekliğinden yeni sistem şuan benim için zor bir seçenek.internette birkaç videoda gördüğüm kadarıyla bazı model notebooklara mini pcı e girişi sayesinde harici ekran kartları bağlanabiliyormus benim kullandıgım notebooka bağlama imkanım varmı yardımlarınızı bekliyorum



  • Bir aparatla birlikte external gpu bağlaman mümkün. Ancak bu konunun düşünüldüğü kadar kolay olduğu konusunda şüphelerim var. Yeni bir gpu alacaksın, power supply ve gerekli aparatı alacaksın. Laptopa bağlamak için alt kasayı açacaksın ve sürekli kalacaksa kasanın altında kablo için bir boşluk açmalısın veya kasayı açık bırakmalısın. Bunun yanında portu wireless kısmına bağlayacağından eğer wireless bağlantıları kullanıyorsan wireless usb adaptör alman gerekir. Görüntüyü laptop ekranına aktaracaksan performansta ufak düşüşler olacak. Driverlarda çok sorun çıkmıyor galiba fakat yine de ufak sorunlarla karşılaşabilirsin. Daha önce böyle bir işlem yapmadığım için adım adım anlatmam mümkün değil ancak olay kabaca bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proph

    Bir aparatla birlikte external gpu bağlaman mümkün. Ancak bu konunun düşünüldüğü kadar kolay olduğu konusunda şüphelerim var. Yeni bir gpu alacaksın, power supply ve gerekli aparatı alacaksın. Laptopa bağlamak için alt kasayı açacaksın ve sürekli kalacaksa kasanın altında kablo için bir boşluk açmalısın veya kasayı açık bırakmalısın. Bunun yanında portu wireless kısmına bağlayacağından eğer wireless bağlantıları kullanıyorsan wireless usb adaptör alman gerekir. Görüntüyü laptop ekranına aktaracaksan performansta ufak düşüşler olacak. Driverlarda çok sorun çıkmıyor galiba fakat yine de ufak sorunlarla karşılaşabilirsin. Daha önce böyle bir işlem yapmadığım için adım adım anlatmam mümkün değil ancak olay kabaca bu şekilde.

    son 2 yıldır bilgisayarı masaüstü olarak kullanıyorum zaten harici ekran kullanıyorum internetide lan kablosuyla kullanıyorum çok sorun olacagını zannetmiyorum öğrenmek istedigim bu işlem bu modelde yapılabilirmiydi cevabınız için teşekkür ederim :)




  • Merhabalar ben dönüştürücü aldım fakat wifi portum dönüştürücü girişinden küçük. onca para harcadım bana yardımcı olur musunuz lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.