Şimdi Ara

MSI GAMING X SLIM 4060TI 16GB 1 HAFTALIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GAMING X SLIM 4060TI 16GB 1 HAFTALIK

Merhaba arkadaşlar, MSI GAMING X TRIO SLIM 4060TI 16GB var elimde. 25 Eylül 2024 tarihinde İzmir Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Fakat şimdi istediğim special edition bir alet satışa çıkınca hemen elden çıkartıp onu almak istedim. Şu an internette en düşük fiyat 23000 tl bu ekran kartı için. Satisfactory gibi FPS testi için kullanılan ve grafik isteyen oyunlarda 2k 130FPS alıyor bu ekran kartı ULTRA ayarlarda. Bilenler zaten MSI ekran kartlarının en iyi modeli olduğunu bilir gaming x trio modelinin. 2 fanlı dandik marka modellerden değil yani. Eğer seri alıcısı olursa çok iyi olurdu. Zira işim acele. Dürüst bir şekilde işim acele diyorum bakın. Ölücüler gelip 19 olur mu 20 olur mu falan demesin. Herkese iyi forumlar ve alışverişler. Kargo firmasını satın alacak kişiye göre de ayarlarız sorun değil. İzmir içi görüşürüz ekran kartına da bakar alacak kişi isterse o da sorun değil.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Eylül 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu forumda 21500 veren çıkmaz.

• İlla bu forumdan satmaya gerek yok zaten hocam, belki alıcısı çıkar diye buraya da ekledim.. Farkındayım bu forumun al satının ölücülük seviyesinin :)

• Sıfırı 23 lira olan bir kartı hiçbir yerde 22 den satamazsınız. Sarı sitedeki 4060ti/4070/4070s fiyatlarını kontrol etmenizde fayda var. Aylardır duruyor ilanlar... Ayrıca kartın ismi gaming X Slim, trio değil.

• Daha modelini bilmediğiniz 0'ı 22.5 olan 2. el karta 22k istiyorsunuz üstüne foruma ölücü diyorsunuz. Bu ne yaman çelişki?

• Bu forumu kullanıp.

Bu forumdakilere laf etmeye hakkın yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar forumun ölücüleri tam lise bu konuda görebilirsiniz. Bu kadar çok böyle cevap geliyorsa demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz. Hepsini tek tek şikayet etmekten yoruldum. Yorumları kaldırtmaktan yoruldum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İncehesap sıfırını 21.500 e satıyor. Sen utanmadan birde insanlara ölücü diyorsun, töbe estağfurullah cins kaynıyor yemin ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.