Selamlar, 10 senelik MSI kullanıcısıyım ve kullandığım cihazımı yenilemek istiyorum. Kullandigim cihazı zamanında beni uzun soluklu götürmesi icin iyi para vererek aldım. Kullandigim cihaz, MSI GE72 6QC Apache modeli. UK/Irlanda tarafında mühendislik çalışanıyım. Alacağım cihazın, çizim programlarını kasmadan calistirmasini ve ayni zamanda GTA VI gibi son çıkan amiral gemisi oyunları kasmadan oynatmasını istiyorum. İşlerimden dolayı, 10 senedir piyasayı takip edemedim. Açıkçası en son ki güncel işlemci ve anakartlar neler tam bilmiyorum. Yeni araştırmaya başlayacağım. Cihazi UK/Irlanda tarafından alacağım. Avrupa ülkelerinden de sipariş verebilirim. MSI’nin antreposu hangi ülkedeyse oradan direk gönderim de yapabiliyorlar. Gümrük vergisi yok EU ülkeleri arasında. Bütçem:175.000 TL’ye kadar. Tesekurler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 28 Nisan 2025; 15:4:51 > |
MSI Gamebook Tavsiyesi - Bütçe: 175000 TL

-
-
Bence Pulse serisi yeterli olur size..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vector 16 ve Vector 17 modellerine bakabilirsiniz, tam olarak sizin kullanım senaryonuza uygun cihazlar, uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim cevaplar icin daha fazla tavsiyesi olan yazabilir.
-
Neden MSİ ? Daha iyi markalar varken o para Asus rog serisine verilir bence.
Daha fazlası yokki!!
Çoğu msi modeli maalesef çöp.
Ekran kartı 4070-4080-4090 ama watt yani güç değeri 45w böyle olunca performans eksikliği zayıflığı oluyor.
Pulse ve 1-2 serisi güçlü ekran kartı watt değerine sahipler.
Asus ROG kötü bir cihaz degil.
Acer ve Dell premium serisi var.
Dell Xps alın 10.yil rahat gider.
-
Vector
Sword
Pulse
Katana serilerine bakın.
Malzeme kalitesi bakimindan MSI daha ustundu. Vakti zamaninda arastirmistim. Magnezyum - Lityum alasimlari vs kullaniyor MSI kasalari. Saglimlik acisindan, uzun donem kullanma acisindan MSI daha ustun.
-
Sealth serisini oneren baska kisiler de oldu. Hafif ve performansli oldugu soyleniyor. Tesekur ederim, tavsiyeler icin.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Nisan 2025; 15:27:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MSI'de israrciyim. MSI kullanmaya, sitemlerine, yazilimlarina alistim. Tesekurler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X