Şimdi Ara

MSİ CX62 6QD KULLANICILAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almayi dusunuyorum.SAKIN ALMA diyen neden belirtecek olan varsa severek okuyacagim saygilar.



    http://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-gt940m-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin. 16gb modelini aldım. 120 gb m2 ssd ekledim. windows 10 pro ile kullanıyorum. Henüz çok kullanma fırsatım olmadı. Şimdilik güzel. Tabiki şanssızlığımız dolar kuru. Yoksa aynı paraya gaming olanlarını alabilirdik. Şimdiki piyasada zaten hep u serisi işlemciler var. Bunun artıları 4 çekirdekli olması, cooler boost, 7200 rpm hdd bakır kullanımı. Bence bu fiyat bandında alınabilecek en iyisi. Alan rahat olsun hiçbirşeyi takıntı yapmasın. Almayı düşünen de daha fazla düşünmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethemugur -- 16 Temmuz 2017; 21:51:45 >
  • Hocam pc den memnun musunuz? Cs go da hangi ayarlarda kac fps alıyorsunuz? Gt 940M yazıyor ekran kartı için Hepsiburada da. Gtx degil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben memnunum açıkcası cs go da 90-100 fps alıyorum en yüksek ayarlarda 940mx var 940min bi üst modeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chat54

    Hocam ben memnunum açıkcası cs go da 90-100 fps alıyorum en yüksek ayarlarda 940mx var 940min bi üst modeli

    Gt ve gtx modellerinde fark varmış sanırım bu nedenle sordum. Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu FN +F7 ile mod değiştirmek için MSİ Shift diye bir şey var.İndirdim kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor.Hiç simge çıkmıyor.Daha önce kurabilen oldu mu acaba
  • AYavasci kullanıcısına yanıt
    Ben ilk kurulum sırasında kurmuştum ve şu an kullanıyorum . Programın çalışip çalışmadığını Sağ alttaki gostergelerden anlayabilirsiniz. Kurulum da sıkıntı cekiyorsaniz onu bilemiyorum yardımcı olamicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chat54

    Arkadaşlar ne zamandır kimse yazmıyor ama bi sorunum var inşallah gören cevaplar. Sorunum da fanın hızının hiç değişmemesi. Eskiden ısınınca artardı sonra azalaırdı artık hep aynı hızda dönüyor ve oyunlarda ısınmaya başlıyor. Çözümü cooler boosterla hallediyorum ama olsun. Nerde hata var acaba yardım lütfen

    Hocam merhabalar,

    Gerçi yazalı epey vakit geçmiş ama ben de bu aralar bu sorundan muzdarip olduğumdan, daha doğrusu sürekli çalışmasından rahatsız olduğumdan bir araştırma yaptım ufak çaplı. MSI'ın kendi forumunda Silent Option adlı bir uygulama var.

    Ben şimdi indirdim ve henüz deneme aşamasındayım.
    Advanced Options başlığı altında soğutucunun ne zaman devreye gireceğini ve hızını ayarlayabiliyorsunuz.

    Şu an herhangi bir problemle karşılaşmadım.

    MSI Silent Option

    @hitman000 @Chat54




  • Benim makinenin fanı normal devirde çalışıyor boşta. Ama oyunlarda duruma göre yükselme oluyor tabii. Bu arada arkadaşlar Melldown and spectra bios güncellemesi gelmiş. Ben henüz kuramadım arkadaşlar bilginize...
  • hitman000 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yukarıdaki bir mesajınızda "fanın sürekli çalışma durumunu çözen bios güncellemesi" olayını bilen anlatsın demişsiniz ona binaen sizi de ekledim mesaja. Mevzu bahis programla da zaten tam olarak o sürekli çalışmayı durdurabiliyorsunuz. Yani belli bir sıcaklığa kadar hiç de çalıştırmayabilirsiniz.

    Bu arada bahsettiğiniz güncellemeyi kurdunuz mu? Ben geçen sene öyle bir güncelleme yüklerken işletim sistemine fatiha okutmuştum
  • Daha henüz bios güncellemesini kurmadım. Hocam işletim sistemine fatiha okunmuyor eğer yazılımsal bir sorun olmamışsa. EUFİ kurulum yapmışsanız, bios güncellemesi sonrası bios ayarlarındaki uefi ayarı değişiyor ve klasik bios yükleme moduna geçiyor. Dolayısıyla sanki windows çökmüş gibi oluyor. Siyah ekranda işletim sistemi bulunamadı gibi bi uyarı yazısı çıkar. Ama güncelleme sonrası tekrar biosa girip bios ön yükleme ayarlarını uefi yaparsan sorun olmadığını göreceksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bahsettiğiniz gibi biostan değişim yaptım mı yapmadım mı ya da durumu nasıl çözdüğümü inan hatırlamıyorum, ama beni baya uğraştırmıştı. Ondan dolayı bu güncellemeyi yüklemem herhalde, sütten ağzım yandı bir kere. Zaten şu aralar günlük yanımda getirip götürebileceğim daha hafif bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ondan dolayı kurmam büyük ihtimalle. Bilgi için eyvallah

    Bir de yeri değil ama belki bilginiz vardır. 2'si 1 arada bilgisayar deneyiminiz oldu mu hiç? İstediğim olay bilgisayar ekranına dokunmatik kalemiyle el yazısıyla not alırken not aldığım programın el yazımı tanıyıp bunu Word gibi bir programa aktarması.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Windows 10 gerçekten bilgisayarın performansını yiyor. Bu canavar makinede kasma tarzı sorunlar da gördüm ya iyice can sıkıyor artık. Bazen bilgisayar kendisi kapanıyor. Anlamadım gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethemugur kullanıcısına yanıt
    merhaba kasma sorunları pc den değil windows tan kaynakalnıyor haklısınız.

    1 ay kadar önce hiç kasmadan oynadığım gta 5 kasmaya başladı hareket ederken takılarak ilerliyordu iyice sinirlendim araştırdım windows 10 un ocak-şubat ayında çıkan güncellemelerinden kaynaklıymış ekran kartını v.s güncelledim düzeldi şuanda hiçbir sıkıntı yok.

    Fan sorunu diyen arkadaşları hiç anlamadım ben aldığımda üzerinde .107 bios vardı 108 çıkmıştı güncelledim o günden sonra da hiç bakmadım gayet sessiz bana göre cooler booster ı açınca ses çok çıkıyor haliyle ama onu da oyun oynarken açıyorum sadece.

    Yeni bios çıkmış ona güncelledim onda da bi sıkıntı yaşamadım 2-3 gün oldu güncelleyeli.
  • Arkadaşlar canavar bazen outlookta falan donuyor. Uyku modundan çıkamıyor falan. Sizde de varmı ? Hani cihaz temiz eminim. Eğitim amaçlı kullanıyorum . Crackli yazılım da kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ethemugur

    Arkadaşlar canavar bazen outlookta falan donuyor. Uyku modundan çıkamıyor falan. Sizde de varmı ? Hani cihaz temiz eminim. Eğitim amaçlı kullanıyorum . Crackli yazılım da kullanmıyorum.
    Hocam aldığın günden beri format atmadıysan:

    Temiz bir Windows + güncel driver kurulumu ve BIOS + firmaware güncellemesi sorununa çözüm olacaktır. Güncel driverları buradan bulabilirsin.


    https://www.msi.com/Laptop/support/CX62-6QD
  • Eyvallah hocam inşallah atarım tekrar. Hani yapmadığım şey değil aslında en az 2 kez attım diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar msi cx 62 7ql kullanıyorum aldığımdan beri hiç format atmadım 2 yaz önce almıştım bios ve firmwareı geçen hafta güncelledim. Lolde fpsi 120ye sabitliyorum 118-119 oluyor 80e sabitliyorum 78-79 oluyor ayarı en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam bu olay devam ediyor, gta5 e giriyorum 3-5 dakika oynadıktan sonra oyundan atıyor(oyun orijinal). Temel sistem bakımı yapıyorum(technopattaki makaleden) sorun aynı servise yollasam macun falan yeniletsem sorunum düzelir mi? Windowsu kurarken uefi kurmadım nasıl kuruluyor bilmiyorum. Format atıp uefi kursam etkisi olur mu?(öğrenicez artık), iyi geceler.
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlatıyorum. Benim batarya öldü. İnternette alçakça karaborsa fiyatlar koymuşlar. Yurtdışı desen orada da fiyatlar patlamış. Var mı uygun fiyata batarya bulunabilecek bir yer bilen arkadaş ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar...


    Benim ekranda ölü pikseller oluşmaya başladı. Var mı aynı sorunu yaşayan?


    Bir de ram takviyesi ve ssd takan oldu mu? Olduysa marka model hangisini tavsiye edersiniz?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.