Şimdi Ara

MSI CX-61'de yillardir cozemedigim sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    MSI CX-61'e Windows 8 Pro 64-bit kurdugum gunden beri bas edemedigim bir iki sey var. Oyle ki, ne kadar format atsam da degisen bir sey yok. Aslinda sorunu nasil anlatacagimi bile pek bilmiyorum cunku acayip bir sey.

    Yillardir DotA 2 oynuyorum. Grafik ayarlarini de dizustunun kapasitesine gore yapiyorum. Nvidia control Panel'den ayrica secili, arka plan uygulamalari kapali, batarya yuksek performans ayarli oluyor. Ancak oyuna girdigimde elimdeki fare tas gibi oluyor ve saga sola hareket ettiremiyorum dogru duzgun. Birimlere tiklayamiyorum. Guvenlik duvari olsun, Windows Defender olsun kapali. Cok kez malware, virus taramasi da yaptim yapiyorum.

    Bugune dek cok kez fare degistirmek zorunda kaldim bu yasadigim problem nedeniyle. Farenin duyarliligini ayarlamak icin yazilimini da kuruyorum ediyorum tutuyorum ama degisen bir sey yok. Bazen nasil oluyorsa fare hafifliyor ama bu da kalici olmuyor ne yazik ki. Hatta farenin agirlasmasi Windows'ta da olabiliyor cogu kez.

    Oyuna girerken Aero arayuzunu falan da kapatiyorum bu arada.

    Attigim formatlarin haddi hesabi olmasa da basarili olamadim.

    Giriyorum oyuna, fare agir. Kimi zaman da imleci sapitiyor. Bugune kadar Taipan denedim, Naga Chroma denedim ve 6-7 aydir da Logitech G302 kullaniyorum. Sorunun fare kaynakli oldugunu varsayip fareden fareye gecis yaptim ama sorun Windows kaynakli
    gorunuyor.


    Bu probleme Windows'ta ne yol aciyor olabilir, nasil cozerim?

    Grafik kartim asiri zayif ama grafik ayarlari da ahim sahim degil. 12 GB DDR3 RAM, core i5 3230M , 2 GB Nv.Geforce GT 635M var.







  • oyunda değilken sorun yok mu
  • Sorunun temelinde,kullandığınız bazı yazılımlar,doğru bildiğiniz ayarlar,kullanım alışkanlıklarınız olabilir.

    https://forum.donanimhaber.com/virus-temizleme-ve-sistem-kontrolu--135009649
  • Fare taş gibi oluyor derken ?

    Yavaş mı hareket ediyor sağa sola götürünce ?
  • Degisiyor. Bazen yalnizca oyun sirasinda yasiyorum bunu. Bazen masaustunde kimi zaman da internette gezerken oluyor. Sorun dizustunun agirlasmasi yavaslamasi degil. Sorun, fare USB portuna takiliyken (baska USB port denedigim de oldu) elimde sacmalamasi. Imlec kafasina gore hareket ediyor, aslinda cok hafif olan fare agirlasiyor. Hareket ettirirken zorlaniyorum. Oyunda iken, kamerayi
    oynatmak asiri yoruyor. Nette iken de sayfada asagi yukari yaparken falan. Fare inanilmaz agirlasiyor. Buradan anlattigim
    kadariyla pek anlasilabilir bir sey degil, akil alir bir sey de degil. Ama var boyle bir sey.

    Windows Defender kurup bazen malware yakaliyorum ama o da ancak gecici bir cozum oluyor. Bir sure sonra yine basa donuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 11 Kasım 2018; 18:32:17 >




  • sistemin ısıları ne durumda?

    diskini hd sentinel ile taradınmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.