Şimdi Ara

Msi b450 tomahawk max cpu debug ledi yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün tüm parçaları topladım ve bilgisayarı kurdum işlemcim ryzen 3 pro 4350g olduğu için bilgisayarı açınca bios güncellemesi gerektirdiği için cpu debug ledi yandı. Flash bios ile biosu güncelledim ama bios ışığı bir süre yanıp söndükten sonra ışık takılı kaldı ben de cmos u resetleyip tekrar biosu güncelledim ama yine aynı şeyi yaptı. Cpu debug ledi hala yanmasına rağmen bilgisayarı kapatıp açınca görüntü geldi. Şu an bilgisayarı rahatlıkla kullanıyorum biostan sürümü kontrol ettim güncellenmiş ama hala cpu debug ledi yanıyor. Neden? Ve ileride bir sorun çıkarır mı sistem?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Up’layayım hocam,benim bilgim yok,konu üste çıksın bilen biri yardımcı olur
  • CrewShadYS kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırınca çoğu kişide bu sorun olduğunu gördüm. Yeni bir bios güncellemesi yayınlandı. Yanılmıyorsam hala betada ama sistem bir sorun çıkarmadığı için güncellemedim. Muhtemelen çözmüşlerdir. Aynı sorunu olan arkadaşlar bios güncellemesini deneyebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok benzerini 5800x ile yaşadım, sistem 0 sıkıntı çalışıyordu ama led inatla yanıyordu. Son bios beta diye ben de geçmek istememiştim ama dayanamayıp yükledim ve düzeldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.