Şimdi Ara

[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)
    Selamlar, iyi forumlar.
    Z Serisine geçeceğim için bu anakartımı satıyorum. 2 Sene garantisi devam etmektedir. 2 ay önce incehesap tan aldım.
    Hiç bir sıkıntısı yoktur. Görüp öyle alabilirsiniz.

[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)[SATILDI] MSI B360 Gaming Arctic 2666mhz RGB MysticLight (Özel Beyaz-Buz Mavisi)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2021 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

i5 8500 - B360 MSI Gaming Arctic - EVGA GTX 1080 SC - Corsair Vengeance White LED 8x2 16 GB 3000 mhz RAM - Cooler Master MasterFan120 Kit and Controller - NZXT X61 240mm Sıvı Soğutma - Corsair Carbide 275R Temperli Kasa - Corsair VS650 PSU - Corsair M65 Pro White Mouse - Corsair K55 Klavye - SteelSeries Siberia 200 Kulaklık

• z serisi bundan daha uyguna da var. herhalde başktaki rakam yanlış yazıldı, 700 tl :) şakacı arkadaşlar çoğalıyor gün geçtikçe.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ilanı attığım da 827TL ydi. Ben de o fiyata almıştım. Güncel fiyatlara bakmadım, şakacı da değilimdir. Teşekkürler bilgilendirme için. Almamda ki amaç ta Z ve ya B seriliğinden değildi. Görüntü amaçlı toplanmış kasanın parçasıydı. Yarım kaldı.
    i5 8500 - B360 MSI Gaming Arctic - EVGA GTX 1080 SC - Corsair Vengeance White LED 8x2 16 GB 3000 mhz RAM - Cooler Master MasterFan120 Kit and Controller - NZXT X61 240mm Sıvı Soğutma - Corsair Carbide 275R Temperli Kasa - Corsair VS650 PSU - Corsair M65 Pro White Mouse - Corsair K55 Klavye - SteelSeries Siberia 200 Kulaklık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.