|
Bu üçünün teknik servisi servis pointir. Kaç gün önce ekran kartı bölümünde rtx 2060 kullanıcısı bir arkadaşın kartına bu servis tarafından zarar verilmiş hala sorunu üstlenmemişler. Kaç gün önce bende anakartımın bios soketi için kendilerine msi anakartımı gönderdim ve değişim için 180 TL gibi fahiş fiyat istendi. Kabul etmedim ve soketide tamamen çıkartıp öyle gönderdiler ve bios soketini artık hiç kullanamıyorum. İşin kötü tarafı ise bu üç devasa markayada bu amatör firma destek sağlıyor. Forum olarak bunun bilincinde olun yaşadığınız tüm sorunları forumlara şikayetvar felan ekleyin ki farkındalık oluşsun. Gerekirse bu markalara ingilizce mesaj attın servis pointinte yaşananları anlatın. Müşteri hizmetlerinde biri bayan diğeri erkek olan iki tesmcilci tarafından telefon üzerime kapatıldı. Uyarıyoruz dikkatli olun! Bu konuyuda üstte tutmaya çalışın farkındalık oluşsun zararı hepimize dokunabilir Diğer arkadaşların konusuna da bakın. ASUS Global e-posta Gönderiyoruz (Servis rezaletleri hk.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 8 Ekim 2022; 1:19:21 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler