60 k ya kadar bütçem var arkadaşlar hangi markayı tercih etsem beni üzmez karar veremedim kronik sorunu olmayan fazla ısınmayan uzun ömürlü bir laptop arıyorum yorumlarınızı bekliyorum... |
MSI-ASUS-ACER hangisi

-
-
hepsinin kendi içinde malzeme kalitesine göre satılan sınıfları var.
Örneğin lenovo:
İdeapad serisi en ucuz seridir, plastik aksamlıdır malzeme kalitesi kötüdür.
Thinkpad serisi daha pahalıdır, malzeme kalitesi ve soğutma kalitesi çok iyidir.
gibi gibi.. Msi, Asus, Acer'in de iyi ve kötü serileri var. Örneğin Asus Expertbooklar malzeme kalitesi olarak kötüdür. Acer'larda travelmate kötü seri diye biliyorum emin olmamakla. Yapay zekaya malzeme kalitelerini kıyasla deyince sınıf olarak söylüyor.
-
Öncelikle cevap için teşekkürler.
benim bütçeye göre MSI CYBORG/KATANA , ASUS TUF ve ACER NİTRO V 15 çıkıyor karşıma
bu serilerin kronik sıkıntısı var mıdır yada sıkıntı yoksa hangisi ağır basar diğerlerine göre
-
hocam Chatgpt, deepseek gibi yapay zekalara sorarsan direkt cevabını alabiliyorsun mesela yazdığın modelleri direkt kopyalayıp deepe gönderdim.
Bu seride tuf > katana > nitro
-
Dayanaklılık MIL-STD-910H testi önemlidir, bu testten başarılı şekilde geçen ürünler sağlamdır demek.
Kronik bir sorun olacağını sanmıyorum ama teknoloji işi şanstır her zaman. Kimsede olmayan şey sende arızalı olarak gelebilir. Alacağın model örneğin asus tuf xx kronik sorun arıza diye google'da aratırsın herhangi bir başlık görmezsen herhalde yoktur diye düşünüyorum.
-
Mesela iki laptop arasında kalırsan ikisini de tam özellikleri ile yapay zekaya sor her konuda detaylı kıyasla de muhtemelen karar vermende yardımcı olacaktır.
-
yardımın için çok teşekkürler gerçekten faydalı oldu
-
rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X