Şimdi Ara

MSI Anakartta Skystar HD 2 Tv kartının çalışmama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce Asus Z87-PLUS anakartım vardı ve skystar 2 hd tv kartım gayet güzel çalışıyordu. Anakartımda sorun olunca mecburen LGA 1150 destekli anakart almak için mevcut seçeneklerden H81M ECO ankartı almak zorunda kaldım. Tv kartını tanıtırken bir sıkıntı yok, DVB oynatıcılar açılıyor, disecq ayarları v.b şeyler sorunsuz yapılıyor ama frekans bulmuyor. Ankartla uyumsuzluk mu var yoksa tv kartımı bozuldu bilemiyorum.
    Emin olmak için çalışan televizyonumuzun kablosunu tv kartına taktım, herhangi bir disecq olmadan doğrudan çalışması lazım ama hiç kanal bulmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 11 Eylül 2019; 17:47:42 >



  • Kartı farklı pclerde de deneyebilir misin? Pc çalışırken kablo sök tak yaptı isen kart arızalanmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şansım yok maalesef. Yeni bir kasa topluyorum artık onu toplandığımda deneyebilirim.
    Ankartta kısa devre vardı belki o nedenle bozulmuştur. Anakart bozulduktan sonra yeni anakartla birlikte hiç çalıştıramadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    Kartı farklı pclerde de deneyebilir misin? Pc çalışırken kablo sök tak yaptı isen kart arızalanmış olabilir.
    2. Bilgisayarı kurdum eve. AMD tabanlı anakart Asus M5A78L-MLX.
    Bunda da aynı sorun var. Eskisi gibi driverı tanıtıyorum. DVB Dream üzerinden gereki disecq ayarlarını yapıyorum. Kabloyu da uydu anteninde denedim çalışıyor. Ama bilgisayarda ne kalite var ne sinyal. Bozuk olsa hiç görmemesi gerekir diye düşünüyorum.
  • Anakart tv kartıda götürmüş,yeni tv kArt alın
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Bozulmanin bi yöntemi yoktur sinyal alır görüntü vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı öneriniz. TV kartı mi alsam yine, yoksa harddiskli receiver mi alsam. Kayıt falan da yapıyorum. Canlı maç falan izliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    kayıtlı uydu ciahzları mpeg yada ts dosyası vermeyebiliyor.istersen direkt enigma lı bi cihaz al. ağ üstünden yayını pcye de aktarırsın
  • Kafayı yiyeceğim. Herşey normal görünüyor. Driveri tanıtmada en ufa problem yok. Herşey eskisi gibi ama tek sıkıntı kanal arayacağım sırada kitlenmiyor. Ne sinyal var ne kalite. En ufak bir tepki yok. Bozuk olup olmadığını nasıl anlayacağımı da bilmiyorum. Geçen bir elektronikçi, tv tamircisine götürdüm. Acaba üzerindeki transistör v.b şeylerden çalışmayan falan var mı aletle kontrol etsin diye, biz tv kartından anlamayız deyip geçtiler
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    aynı karttan bendede var ama senelerdir kullanmıyorum gerekte yok aslında ip tv var herşey elimin altında.kanal tanıtmak pragmı çalıştırabilmek ne eziyetti yahu şimdi hatırladımda.aynı şehirdeyiz gölcüğe yakınsanız gelip bendekini alıp deneyin birde.benim kartta da benzer bir sorun vardı.bir format atmış ondan sonra çalıştıramamıştım.hatta kart takabilmek için ci slotu bile almıştım.hiç kullanılmadı kutusunda duruyor hala.
  • captanico kullanıcısına yanıt
    İptv de kullanıyorum ama yayın geriden geliyor 1-2 dk falan. İnternet baglantim kötü bazen donmalar oluyor. Uydu cihazı üzerinden daha verimli şekilde video maç kaydı falan yapıyordum güzel oluyordu. Gerçi idareten bir receiver aldim. Elimde TV kartı var onu da çalıştırsyim 2. uydu olarak kullanırım dedim. Her şey normal görünüyor, çalışmayınca kafaya taktım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizlere uyarsa kartları bana gönderin test edeyim.
  • Kart kitlenmiştir. Anakarttan dolayı böyle sorunlar yaşanabiliyor. Turke****/satforum sitesinde çözüm yolu anlatılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transponder ı yenile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.