Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

MSI anakart sorunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir Kullanıcı, 2 Masaüstü Kullanıcı
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> MSI anakart sorunu????
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    2541 Mesaj
    MSI k7n420 pro anakartlardan birine sahibim Üzerine 1800 xp işlemci kurdum açtığım anda d bracket te cpu düzgün kurulmadı yada hasarlı uyarısı veriyor ancak clear cmos jumperini clear pozisyonuna aldığımda makine boot ediyor ancak hersey normal olsada işlemci hızı olarak tanımlana mayan 1120 mhz lik işlemci olarak görüyor işlemcimi işlemcide bir sorun yok box daha alalı 24 saat olmadı başka bir anakarta kurupta denedim sorunu yok ancak bu boardda bu sorunla karşılaşıyorum ccmos jumperini normal pozisyonuna aldığımda sistem yine açmıyor
    Sizce sorunum ne olabilir nasıl aşılır?



    |
    |
  • Yüzbaşı
    549 Mesaj
    fsbyi 133 mhz ye al sende 100 de duruyor dolayısıyla sorunda bundan kaynaklanıyor
    |
    |
  • Yüzbaşı
    549 Mesaj
    bu arada sende benim gibi gececisin galiba icq falan acıksa sohbet [phne] edelim bari sorununada onlineda yardımcı olayım icq acık
    |
    |
  • Yarbay
    2541 Mesaj
    ok icq açık
    |
    |
  • Çavuş
    94 Mesaj
    enson sanırım v2.8 bios çıkmıştı MS-6373 için bu update'i yapmışsındır herhalde yine de hatırlatayım dedim.
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Masal
google reklamları
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,176
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.