Şimdi Ara

MSI 970a-g43 e fx 9370 uyumu nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde başlıkta olan Anakart ve fx-8300 işlemci var. Öncelikle soracağım bu anakartta fx-9370 stabil çalışır mı ? Biraz kafam karışmış durumda çünkü anandtech'te falan sorun olmayacağı söylenmiş ayrıca cpu support list'te benim anakartta sayılmış fakat msi sitesinde 200 w üstü işlemcileri desteklemediği yazıyor. Fx 9590'da sıkıntı yaşamıştık en nihayetinde ama 9370'in stabil çalışma şansı var mıdır ve kafami bu kadar bulandirmaya değer bir uprgade mi ?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir de lütfen i5 al anakartini h87 al gibi yorumlar yapmayın gereksiz çünkü. gönül ister 5960x alayım ama cash durumları sınırlı o yüzden i5 alamam aklinizda bulunsun 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 8300'den 9370'e geçmek tamamen BOŞ İŞ. Ne için kullandığınızı bilmiyorum sistemi ama tamamen boşuna geçmiş olursunuz. Aralarında zerre kadar fark yok.
  • E gecmeyeyim o zaman saat hızları ve tdp değerleri üzerinden fark yaratır diye düşündüm, aynı mimari olmasına karşın. O halde faz sayısı yüksek bir mobo alayım ilerisi için oc potansiyeli artsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.