|
MSB Ar-Ge, Türkiye’nin en güçlü uçak bombası GAZAP’ı tanıttı
-
-
Çok kötü isimlendirme. İran olmaya doğru tam gaz gidiyoruz. Onlarda da böyle kahhar gibi abidik gubidik isimli füzeler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Azap mı Gazap mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ - -
Her şey bitti ismine mi kaldık. Destructor koyalım daha havalı olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
katılıyorum
-
Mesela senin profilinde olduğu gibi Avrupai isim mi olmalıydı ne var gazapta görüyoruz Avrupa'dan zamanında kopya ettiğimiz şeylerin ne kadar faydalı olduğunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arapça yerine Türkçe olabilirdi mesela?
_____________________________ -
İsmi harika olmuş çok beğendim. Beğenmeyen lere gazap olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 27 Temmuz 2025; 22:10:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmini bildiğiniz partilerin çözümsüzlüğü bitince ihtiyaç olacaktır. Acilen envantere girmesini bekliyoruz.
-
Nükleer sahibi olmadığımız sürece hepsi o yola giden bir adım olarak kalacak, en önemli hedefimiz nükleer silah ve ICBM'ler olmalı
yoksa olası bir savaşta nükleer silahı olan ülkelere karşı caydırıcılığımız olmaz.
_____________________________ -
Zaten Türkçe, sen yabancısın galiba. Türkülerimize, şarkılarımıza, ninnilerimize, ağıtlarımıza girmiş bir kelime senden daha Türktür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Lan yabancılar da ismini ingilizceye çevirip karşılığının "wrath" olduğunu görünce "vaaay ne cool" diye yorum yapıyor sosyal medyada. Bizim ezikler de iran miran diyor.
-
Hava hava füzeleri muhakkak 200+ olmalı artık. Ne kadar olursa o kadar avantaj. Pakistan rafaleleri 200 km lik çin füzeleri ile vurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Jackson koyalım ismini.
-
İsim bence harika olmuş.
-
etkisi? yapabilicekleri bakımından Bu urun Amerikanın 12 tonluk bombasıyla kıyaslansa ne kadar fark var ?? 1 tonluk bomba aynı etkiyi muhtemelen vermeyecek ama fark ne kadar ??
Sonuc chatgbt ye sordum...bi ker aynı sınıf değillermiş 90mt nufus edebilir cumlesi yanılttı bide konu hakkında zır cahil olma durumu var...)) bizdeki fuzenin muadili GBU-72 A5K gibi gozukuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 28 Temmuz 2025; 10:02:22 >
-
bunlar füze değil hacı. uçaktan atılan bomba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 28 Temmuz 2025; 14:06:28 >
-
gazap türkçede kullanılan bir kelime. nere kökenli olduğu farketmez. dilimizde var. ingilizce koysalar hoşuna gidermiydi anlamadım
-
Anladım hacı sen birinci haberden ( bombalardan) bahsediyorsun ben hava hava füzelerden bahsediyorum haberin devamında onu gördüm. 😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Her şey bitti ismine mi kaldık. Destructor koyalım daha havalı olur.
|
|
İsmi harika olmuş çok beğendim. Beğenmeyen lere gazap olmuş.
|
|
Mesela senin profilinde olduğu gibi Avrupai isim mi olmalıydı ne var gazapta görüyoruz Avrupa'dan zamanında kopya ettiğimiz şeylerin ne kadar faydalı olduğunu |
|
Zaten Türkçe, sen yabancısın galiba. Türkülerimize, şarkılarımıza, ninnilerimize, ağıtlarımıza girmiş bir kelime senden daha Türktür.
|
|
Nükleer sahibi olmadığımız sürece hepsi o yola giden bir adım olarak kalacak, en önemli hedefimiz nükleer silah ve ICBM'ler olmalı yoksa olası bir savaşta nükleer silahı olan ülkelere karşı caydırıcılığımız olmaz. |
|
Test aşamasını neden göremiyoruz bu ürünlerin? Çekin görelim işte. Tanıtılan hiçbir ürüne ait video göremedik henüz. Ya da haberlerde paylaşılmıyor. Şovsa şov koyun ortaya yani. |
|
Çok kötü isimlendirme. İran olmaya doğru tam gaz gidiyoruz. Onlarda da böyle kahhar gibi abidik gubidik isimli füzeler var.
|
|
Hayranım savunma sanayiine. Bir maket, bir prototip, bir basın bülteni ve fotoğraflar, soran olursa "milli güvenlik, sır hepsi, nesini görecen lan?" dersin, hepsi bu, gelsin milyonlar gitsin milyarlar.
|
|
gazap türkçede kullanılan bir kelime. nere kökenli olduğu farketmez. dilimizde var. ingilizce koysalar hoşuna gidermiydi anlamadım
|
Benzer içerikler
- whatsapp web giriş qr kodu
- gif yapma
- grok ücretsiz kullanma
- whatsapp avatar kaldırıldı mı
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt