Şimdi Ara

Msata ssd önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar ufak bir sorum olacak size. Yeni bir laptop sipariş edeceğim yakın zamanda fakat aklıma ssd ile alakalı takılan bir soru var. 1. Seçeneğim 2 tane 120gblık msata ssd alıp raid 0 yapmak, 2. Seçeneğim 256gblık tek bir msata ssd almak. Laptobun üzerinde zaten hali hazırda 750gblık bir harddisk bulunmakta depolamak için de bunu kullanmayı düşünüyorum. Asıl sorum ben yıllardır win98 ve XP kullandım ( Hatta şu an da XP kullanıyorum ) 120gblık raid yapsam acaba win7 işletim sisteminde bu alan bana yeterli olur mu ? Bazı arkadaşlar belirli bir zaman sonra win7'nin çok şişme yaptığını anlattı 120gb'in yetmeyeceğinden bahsetti. Çok oyun oynayan birisi değilim oyun için fazla alana da ihtiyacım yok açıkçası. Öneriniz nedir merakla bekliyorum.

• Merhabâlar Çok Hızlı,

Ev kullanıcıları için RAID'in bir getirisi olmuyor. Aksine bu şekilde çalışma kararlılığı da düşmekte.
    Tek 240 - 256GB ile yola çıkmak daha isâbetli. Çünkü diğer arkadaşların da ifâde ettiği üzere W7 zamanla şişiyor.

Lâkin memleketimizde mSATA çeşitliliği maalesef fakir. Mevcudlardan şu ikisinin detaylı incelemelerini paylaşabilirim

Kingston SSDNow mS200 mSATA ( 120GB / 240GB ) İncelemesi

KingFast F8 ve F8M ( 240GB / 256GB ) İncelemesi: Çin’den Misâfirler Var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.