Şimdi Ara

Ms quint?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S2'de solotop, jungle ve bazı mid heroları için ms quint kullanırdım ama s3'te gelen değişiklikler biraz değiştirdi durumu. Görüşleriniz neler?

• artık ap caryler bile warmong alır oldu hele dün solo top katarina dariusa karşı kastı ilk item warmong 2. itemi gun blade oldu
  • Ryze katarina cho için hala kullanıyorum.Jungleda da bazı karakterlerde kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

artık ap caryler bile warmong alır oldu hele dün solo top katarina dariusa karşı kastı ilk item warmong 2. itemi gun blade oldu

adam Movespeed Quintleri hakkında soru sormuş

Cevap olarak

Bence şuan daha viable Ms runeleri çünkü adcler 10 ad itemi + 2 pot la başlıyorlar middekiler Flask + pot la falan movespeed earlyde avantajını sağlıyor jungle için.
  • junglerda skaner maonun vazgeçilmezi diyebilirim midde ryze kata karşıda skill shot şampiyonları varsa ahriye bile kullanılabilir.
  • quote:

artık ap caryler bile warmong alır oldu hele dün solo top katarina dariusa karşı kastı ilk item warmong 2. itemi gun blade oldu

Alakayı anlayamadım?
  • Tf Kat Ryze icin kullanıyorum fakat ne bileyim.. olmasa da olur sanki.
  • quote:

Adamlar artık konuyu okumadan yorum yapıyor yav.
  • Gap closersiz junglerlar icin (udyr) , split pusherlar icin (nidalee) hala olmazsa olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorum ben onları zaten base ms de arttı şu an eskiye göre daha iyiler
  • Maokai shaco ve nautilus gibi jungle sampiyonlari icin kullaniyorum

• Her champta kullanıyorum. Hız benim için önemli aga.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

Her champta kullanıyorum. Hız benim için önemli aga.

İmzana göre Jayce mainin o champ haricinde çoğuna gider adam q e yapıyor basede
  • quote:

warmong
  • tank junglerlar için iyi bence hala. oyun boyunca rahat ettiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.