Şimdi Ara

mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
8.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen Corona'dan korkmamayı öğren önce, sonra adres falan, atar gider yaparsın.. Kevgire çeviririm diyor, atar gider yapıyor, adres istiyor ama aynı zamanda ası olun abi korkuyom :S ya hastalık bize de bulasırsa diyor..


    korkunun ecele faydası yok yeğenim.. bulasırsa en fazla ölürsün ve helvanı yerler.. bu da beni hic ilgilendirmez kendi sorunundur..


     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Temmuz 2021; 22:56:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raxetul

    Arkadaşın bilimsel çalışma yapmasın, o zaman başkaları da ele geçirecek bir şey bulamaz.

    Bilim denildiğinde far görmüş tavşan gibi kalır zaten, elindeki telefonundan okuduğuna inanıyor sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

    vikipedi doğru olsaydı ansiklopediler 20 yıl önce yok olmuş olurdu...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugah6aiw

    vikipedi doğru olsaydı ansiklopediler 20 yıl önce yok olmuş olurdu...

    Doğruluğunu araştırmadım. Siz biliyorsanız yazın, biz de öğrenmiş oluruz. Orada yazılanların hangisi yanlış? Bilmiyorsanız o zaman yazdığınızın bir anlamı olmayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 16 Temmuz 2021; 0:2:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devotion

    Dostum senin durumundaki insanlara zaten birşey söylemeye hakkımız yok. Kronik rahatsızlık her ne kadar her bünyede olumsuz tepki vermese bile yine de bir risk içeriyor, haklısın.

    En büyük yan etki alerjik tepkiler. Onun dışında kol kası ağrısı, yok halsizlik falan bunlar birkaç günde geçecek şeyler. Zaten hastanede boşuna 20-30 dakika bekletmiyorlar, aşı olan kişinin bünyesi alerjik bir reaksiyon verirse hemen müdahale edebilmek için.

    O imza olayı da bizim hastanelerin işgüzarlığı, ondan emin olabilirsin. Yurtdışı aşılamalarda böyle bir form imzalanmıyor, o imzalanan formun resmi bir geçerliliği olduğunu da hiç sanmıyorum.

    Bir arkadaş ilk doz aşısını olduktan sonra o da etrafındaki kişilerin ve özellikle bir kişide oluşan ağır durumun etkisinden dolayı kesinlikle ikinci dozunu olmak istemiyor. Çünkü o ağır hastalığının sebebini yüksek ihtimal aşı yüzünden olduğunu düşünüyor.


    Bana sen haklı çıktın demişti. Ben ise belki şu an aşı olmayarak hata yaptığımı belki korona kapıp daha büyük risk aldığımı dile getiriyorum. Yani hiçbir konuda emin olamıyorum şu an. Dediğim gibi belki olursam sinovac olurum.





  • zortak Z kullanıcısına yanıt

    Yok hani belki ajerjik reaksiyon verir diye çekiniyordur, onu da alanında uzman doktora danışarak onun tavsiyesi eşliğinde hareket etmesi taraftarıyım.

    Yoksa öbür türlü "benim bağışıklığım var, ben aşı olmuyorum siz aşı olun geberin" diyen sub-human kılıklılara hem sağ hem sol lobumla gülüyorum zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki

    Bir arkadaş ilk doz aşısını olduktan sonra o da etrafındaki kişilerin ve özellikle bir kişide oluşan ağır durumun etkisinden dolayı kesinlikle ikinci dozunu olmak istemiyor. Çünkü o ağır hastalığının sebebini yüksek ihtimal aşı yüzünden olduğunu düşünüyor.


    Bana sen haklı çıktın demişti. Ben ise belki şu an aşı olmayarak hata yaptığımı belki korona kapıp daha büyük risk aldığımı dile getiriyorum. Yani hiçbir konuda emin olamıyorum şu an. Dediğim gibi belki olursam sinovac olurum.



    Alıntıları Göster

    Covid-19 olup ciğerlerde veya başka organlarda kalıcı hasar kalma ihtimali, aşının yan etkilerinden misliyle fazla bu arada.





  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Uzmanlık alanı nedir? Çünkü bu aşı işleri immünoloji, viroloji, genetik gibi alanların işi, her tıp mezunu da doğal olarak bu konularda bilgili olamayabiliyor, yani göz profesörüne kalp ameliyatı yaptırmaya çalışmak gibi düşün, muhtemelen cerrahi asistanı kadar bile yapamayacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devotion

    Yok hani belki ajerjik reaksiyon verir diye çekiniyordur, onu da alanında uzman doktora danışarak onun tavsiyesi eşliğinde hareket etmesi taraftarıyım.

    Yoksa öbür türlü "benim bağışıklığım var, ben aşı olmuyorum siz aşı olun geberin" diyen sub-human kılıklılara hem sağ hem sol lobumla gülüyorum zaten.

    Yok o yüzden çekinmiyor zaten ilk aşısını olmuştu. Hatta bana mutlaka olman lazım diyordu. Şimdi ise o bana sakın olma diyor.


    Onun çekindiği şey sapa sağlam arkadaşının aşıdan 2 3 hafta sonra ağır hastalığa yakalanması. Hatta aşıdan sonra halsizlik ile başlanan ve sonrasında yürümekte zorlanmaya kadar giden bir süreçten sonra hastaneye gidildiğinde o ağır hastalığa yakalandığını öğrenmesi üzerine bunu aşıya bağlıyor olması. Burada kimse etkilenmesin diye hastalığını yazmak istemiyorum. Ben direk aşıya bağlamıyorum ama aşının tetiklediğini kesinlikle düşünüyorum. Belki aşı ile bağışıklık seviyesinin düşmesiyle altta yatan hastalık daha erken ortaya çıkmış da olabilir bilemiyorum uzman değilim sonuçta.


    Tabi sadece bu da değil. Kendisi de kan tahlili yaptırdığında pıhtı seviyesinin biraz yüksek olduğunu görmüştü. Hatta başka bir arkadaşında oluşan morluklardan sonra onun pıhtı seviyesi daha da yüksekti. Bu ve bunun gibi şeyleri yakınlarında görüp başkalarından duyması üzerinde aşı konusundaki fikrini değiştirdi.



    Twitter da bir doktordan aşı olmadan önce D-Dimer seviyesine bakılmalı normal ise aşı olunmalı ve uygulamadan sonra bir ilacın kullanımından bahsettiğini okumuştum.


    Başka bir yerde ne kadar doğru bilemem ama FDA'nın raporunda aşıların yan etkileri arasında Trombositopeni olduğu yazıyordu. Ki o ağır hastalığa yakalanan kişinin de trombositleri aşırı düşmüştü.


    newsweek
    What is thrombocytopenia? Rare blood disorder reported after COVID vaccines
    https://www.newsweek.com/covid-vaccine-thrombocytopenia-rare-blood-disorder-1568147

    ABD'de COVID aşıları alan kişilerde iki düzineden fazla nadir kan bozukluğu trombositopeni vakası bildirilmiştir. Ancak, COVID aşıları ile trombositleri etkileyen hastalık arasında bir bağlantı kanıtlanmamıştır. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri ile ABD Gıda ve İlaç İdaresi tarafından ortaklaşa yürütülen Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS), insanların aşı aldıktan sonra yaşadıkları olası yan etkileri kaydediyor. Ocak ayının sonuna kadar, ABD'de Pfizer veya Moderna COVID aşıları alan kişilerde 32 trombosit azalması vakası, 14 trombositopeni vakası ve 11 immün trombositopeni vakası kaydedildi.


    Şöyle bir vaka da var.


    https://www.indyturk.com/node/298491/sa%C4%9Flik/koronavir%C3%BCs-a%C5%9F%C4%B1s%C4%B1-olduktan-sonra-hayat%C4%B1n%C4%B1-kaybeden-doktorun-%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCne-dair-bilinen




    Şimdi koronanın ölümcül oranının yanında bu nadir durumlara yapacak bir şey yok denilebilir ancak yakınlarınızda olunca ister istemez etkileniyorsunuz.





  • aşı karşıtı değilim ama bu aşıların zorunluluktan dolayı bazı test safhalarının yapılamadan yada kısmen yapılarak uygulamaya geçtiği de bir gerçek. teknoloji ilerledi falan filan onlar boş laflar o kadar ilerlediyse hala kanserin hiv v.b tedavileri tam olarak bulunmamaktadır ki bunlar çok eski hastalıklardır.

  • The Global Enlightenment Radio Networkyoutube
    Powered by Restream https://restream.io/ BLACKS AND WHITES RADIO SHOW HOSTED BY DAN PERKINS AND DARRELL NEELY WITH SUPER SPECIAL GUEST DR. ROBERT W. MALONE, THE FATHER OF mRNA July 14th 2021 IF YOU ARE SCARED OF THE TRUTH PEOPLE, GO TO YOUR SHRINK AND GET SOME MEDS... YOU WILL NEED THEM WITH THESE SHOWS... WE ARE DONE PLAYING... IT IS TIME FOR COMPLETE TRUTH AND FACTS... ARE YOU SCARED YET... STAY TUNED AND TELL YOUR FRIENDS... THIS IS A DOUBLE PLAY OF SOME SERIOUS INFORMATION AND NOT SUITABLE OF CHILDREN WHAT SO EVER ... SO PREPARE FOR SOME FUN .This is where you will experience the GRAND NEWS AND KNOWLEDGE... TODAY KNOWLEDGE WILL SHALL SET YOU FREE!!! --- WEBSITE: WWW.GERN-RADIO.COM WWW.GLOBALENLIGHTENMENTRADIO.COM WWW.GERN-TV.COM -------------------------------------------------------- www.globalenlightenmentradio.com OR www.thefacesofmars.com LET'S GET EDUCATED THE SHOW WILL BE STREAMED LIVE THROUGH YOUTUBE, (seen & heard on the show info page) OR press play on the audio ONLY player stream for Global Enlightenment Radio Network WWW.GERN-RADIO.COM WWW.GLOBALENLIGHTENMENTRADIO.COM WWW.GERN-TV.COM
    https://www.youtube.com/watch?t=2024&v=spzlD2W5Org&feature=youtu.be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zortak

    Bu mesaj silindi.

    Bizim mahallede kronik hasta bi cemal abi vardı, telefonuna aşı ol SMS'i geldi ama kendisi aşı karşıtıydı, panikten çıldırması gerekirken, çıldırmadı, gidip corona aşısı olmadı, sonra corona kapıp öldü. Karısı dul, bebeleri yetim kaldı.. :S :S :S :S :S :S :S




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 16 Temmuz 2021; 11:59:32 >
  • aşı/virüs/maske/kapanma/yasak hepsi PALAVRA....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DraGonS

    Sigaranın sağlığa zararları bir anda ortaya çıkmıyor. Aşınında öyle olabilir. Zamanında bu ülkede bakan nükleer sızıntıdan sonra çay içiyorum bak birşey olmadı demişti.

    Ya da 1950 de sigara faydalıdır diye açıklama yapan amerikan reklamlarınıda unutmayalım.


    Ben alakası olan kısmını söylüyorum alakası olmayan kısımları söyleyebilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    "Ya da 1950 de sigara faydalıdır diye açıklama yapan amerikan reklamlarınıda unutmayalım. "


    1950 ile 2021 i aynı tutmanız ayrı komiklik sigaranın etkileri ile aşının etkileri açıklanmıştır fakat sigara sağlığa zarar verip kanser yapabilecekken aşılar ise öldürücü olan hastalıktan korur. Covid hastalığının neden olduğu sıkıntıların çok hafif bir şekilde aşıda olmasıda normaldir kızamık aşısı bile kolda şişikliğe ateşe ağrıya neden olur bu kadar ufak yanetkilerden insanların korkmasını karşı olmasınıda anlamıyorum. Aşılar Otizm yapmaz kanser yapmaz kısır yapmaz şu zamana kadar hiçbir aşı yapmadı 1980 lerden beri araştırılan m-RNA aşılarında da görülmedi ha bünyeden bünyeye ciddi yanetkiler her ilaç ve aşıda görülebilir mesela ağrı kesici olan Novalgin beni öldürebilecek kadar büyük yanetkiye sebebiyet verebiliyorken siz güvenle kullanabilirsiniz belkide ufak azınlıkta görülen yanetkiler genel çoğunluğu etkilemez bendeki Novalgin alerjisi ilacın piyasadan kaldırılması ve kulanılmaması gerektiği anlamına gelmez.





  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.